Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οι Έλληνες "ρατσιστές" και η "μούφα" του "μεταναστευτικού".

γράφει ο Thales

Ο ρατσισμος επινοηθηκε απο την νεοταξικη μεταπολεμικη ΕΛΙΤ και κατεληξε να περιλαμβανει σχεδον το συνολο της πολεμικης κατα του πατριωτισμου της δημοκρατιας και του εθνοκεντρισμου. Ειναι ο κατεξοχην πολεμικος κριος της ΝΤΠ.

Ενω ως ηθικη και νομικη καταφορα ο ρατσισμος καλυπτεται απο τις προνοιες του δυτικου κρατους δικαιου ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, εν τουτοις προεκριναν οι εμπνευστες του ιδεολογικου και νομικου αυτου εκτρωματος να δωσουν ονομα και αλλη κατευθυνση στο θεσμικο τους τερατουργημα.

Με την παρεμβολη του νεολογισμου (ρατσισμος) καταφεραν στην πραγματικοτητα να Διωξουν να Ακυρωσουν και να Αδρανοποιοιησουν καθε ηθικη και νομιμη αντιδραση των κοινωνιων και των κρατων. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
Για παραδειγμα εισβαλουν λαθρα και εν ψυχρω ολοκληροι πληθυσμοι στην Ελλαδα και εαν η χωρα τολμησει να αντιδρασει στην αυτονοητη και αυταποδεικτη αυτη παρανομια ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ 'ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ' ΧΩΡΑ!!!

Ενω η χωρα αντιδρα στη λαθροεισβολη οπως ακριβως θα αντιδρουσε και εαν οι λαθροεισβολεις ηταν Νορβηγοι η Ελβετοι, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ (χρωματος,φυλης,κλπ).

Το πλεον εκπληκτικο ομως ειναι οτι η διεθνης νομικη επιστημη εξοφθαλμα χειραγωγουμενη ποιει την νησσα και δεν αναδεικνυει καν τα παραπανω παρανοϊκα!! Αντιθετα συντασσεται με αυτα!! Ισως γιατι και οι καριερες φτιαχνονται ουσιαστικα απο την ΝΤΠ.

Κατ αρχας, το δηθεν μεταναστευτικο θεμα λογω του ογκου και του καταναγκαστικου τροπου που λαμβανει χωρα, ειναι προβλημα ΒΙΑΙΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ στον εθνικο χωρο των Ευρωπαϊκων κρατων, που καταλυει βαναυσα την Εθνικη κυριαρχια τους. Προκειται περι καραμπινατης ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ και εν προκειμενω η ΕΛΛΑΣ.
Διοτι οι λαθρο θα μεινουν στην Ελλαδα και αυτο ειναι το σχεδιο!!

Και ειναι προφανες αυτο οταν η ΕΕ δεν δεχεται ουσιαστικα ουτε ποσοστωση ουτε κοινη φυλαξη των συνορων και αποτροπη. Για ξεκαρφωμα καποιοι λαθροεισβολεις θα πανε και πιο πανω, αλλα ο κυριος ογκος θα παραμεινει στην Ελλαδα. Απο εδω η Ευρωπη, οταν τους χρειαζεται θα τους ανακαλει στα εργοταξια και στα εργοστασια της, αφου πρωτα υποχρεωσει εμας τους να τους δωσουμε Ελληνικα χαρτια, ιθαγενειες και τα τοιαυτα. Ισως θελουν να κανουν το ιδιο και στον υπολοιπο Νοτο, αλλα εκει υπαρχουν ακομα κρατη που ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. Ειδαμε πως αντεδρασε προσφατα η Ιταλια! Βλεπουμε καθημερινα και πως αντιδρα η Ισπανια!! Να μη μιλησω για τον Βορρα που μολις εφτασε το προβλημα στο οπτικο τους πεδιο πεταξαν τις πλερεζες της υποκρισιας και του δηθεν ανθρωπισμου και εκλεισαν τα συνορα. Μεχρι και πολυβολα εβγαλαν!!

Στο αγυριστο η Σενγκεν στον αγυριστο οι ντιρεκτιβες και οι κατευθυνομενες διεθνεις οργανωσεις. Ετσι δεν εγινε??? Λειτουργησαν εθνικα για τους πολιτες τους πλην ομως μυωπικα, ακρως υποκριτικα και φοβικα.
Κατα μια εννοια η Ελλαδα τους ξεμπροστιασε δια των μεοδοτων που την κυβερνουν. Κατι σαν θεωρια του χαους. Αναγκαστηκαν να λαλησουν γιατι ισως δεν ειχαν προβλεψει τοσο ελλειμμα εθνικης κυριαρχιας απο την Ελλαδα.

Τωρα, η Νεοταξικη Αμερικη που μαςκουνουσε το δαχτυλο, δια του Τραμπ λεει τα αυτονοητα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που η Αμερικη παιρνει πισω αυτα που ελεγε!!! Ελευθερο εμποριο δεν ελεγε??????? Ιδου τωρα ΔΑΣΜΟΥΣ μεχρι τον ουρανο για την Κινα!!!...... Η Ελλας (ο,τι εχει απομεινει δηλαδη) δεν θα πρεπει να τρωει τα παραμυθια των Νεοταξιτων που εργαζονται για τα δικα τους ακρως ιδιοτελη και σκοτεινα συμφεροντα!!!!



ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2D0RsmI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου