Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Οι Έλληνες έχουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ !!!

http://ift.tt/1Lz3VOMΜε μόλις 3 μήνες «ζωή» το YourBlog.biz το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ μετράει πάνω από χίλια μέλη δίνοντας μας την ώθηση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το εγχείρημα που ξεκίνησε σαν πειραματισμός και μετατρέπεται σε κόμβο συνάντησης Ελλήνων !!!
Αν βαρέθηκες το Facebook,αν νιώθεις να σε χρησιμοποιούν τα πολυεθνικά social networks με την διάθεση των προσωπικών στοιχείων σε διαφημιστικές εταιρίες και υπηρεσίες,αν σε κούρασαν οι διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα,τότε το YourBlog.biz είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ!!!

Ένα κοινωνικό δίκτυο φτιαγμένο από ΕΛΛΗΝΕΣ για ΕΛΛΗΝΕΣ,χωρίς διαφημίσεις και χωρίς «υπόγειες»συναλλαγές με κέντρα εξουσίας.
Ένα κοινωνικό δίκτυο που η μόνη του στήριξη είναι τα μέλη και οι Έλληνες bloggers που πιστεύουν στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του διαδικτύου και στηρίζουν την προσπάθεια που στόχο έχει να μεγαλώσει και όλοι οι Έλληνες να έχουμε τον δικό μας ασφαλή και δωρεάν χώρο!
Το YourBlog.biz σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ κομμάτι του πρώτου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ιστότοπου και να δώσεις και εσύ με την εγγραφή σου νόημα στον ορο Social Network,με την παρουσία σου να γίνεις συμμέτοχος στο δίκτυο που είναι φτιαγμένο από ΕΜΑΣ για ΕΜΑΣ,να γίνεις μέλος στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ !!!YourBlog.biz το 100%

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ


from The Secret Real Truth http://ift.tt/1PUUuKz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου