Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Game of drones: Τώρα “καταγράφουν” και τα συλλαλητήρια!


http://ift.tt/1GELYMV«Η ώρα του ξεσηκωμού: Εντυπωσιακά πλάνα με drone από το αγροτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο»

Και με αυτό τον τίτλο λανσάρεται η νέα μόδα με "εντυπωσιακά πλάνα" καταγραφής ενός συλλαλητηρίου:

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του drone από το αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ηράκλειο.

Οι αγρότες της Κρήτης, που διαμαρτύρονται για τα μέτρα φωτιά που φέρνει το νέο πακέτο προαπαιτούμενων που κατατέθηκε στη Βουλή, έδωσαν δυναμικό «παρών», δείχνοντας τις διαθέσεις τους εν όψει του επόμενου, κρίσιμου διαστήματος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι 1 ώρα μετά την άφιξη των πρώτων αγροτικών οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας, οχήματα συνέχιζαν να καταφθάνουν!

Η περιοχή στο Γιόφυρο "μπλόκαρε" από τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα ενώ με απόφαση του συντονιστικού οργάνου ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία που κινείται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από την λεωφόρο 62 Μαρτύρων, την Καλοκαιρινού και τη Λεωφόρο Δικαιοσύης μέχρι την πλατεία Ελευθερίας και την Περιφέρεια Κρήτης.

Δείτε το:



Τελικά ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό; Η μάζωξη του κόσμου, τα πλάνα που ήταν εντυπωσιακά γιατί πάρθηκαν από drone (ποιανού δεν ξέρω) ή… το πόσο εύκολα δεχόμαστε να μας παρακολουθούν με drones εν ώρα συλλαλητηρίου και όχι μόνο να μην μας νοιάζει, αλλά να εντυπωσιαζόμαστε κι από πάνω;;;

Ειλικρινά… έχω εντυπωσιαστεί με την τόση ευκολία!!!!


nea.allnewz.gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1GEM07D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου