Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Το τέλος της «πάλης των τάξεων» και η ύπαρξη μόνο μίας

http://ift.tt/1MmSlR6Παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της παρούσας κυβέρνησης η φορολογία αυξήθηκε και το μεταναστευτικό διογκώθηκε σε τεράστιο βαθμό.

Στην Ελλάδα επιδιώκεται να εφαρμοστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά η συνταγή της εξαθλίωσης, προκειμένου να έρθει η «λύση» της παγκόσμιας κηδεμονίας.

Τρομοκρατημένος ο λαός δηλαδή να ζητά λίγα ψίχουλα από τα διάφορα επιδόματα, τα κουπόνια σίτισης κτλ.

Η λεγόμενη «πάλη των τάξεων» να καταργηθεί και να υπάρχει μία και μόνο τάξη, αυτή των εξαθλιωμένων με μια παγκόσμια ολιγαρχία και ηγέτη στην κορυφή να την χειρίζεται.

Οι πολίτες να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και έτσι να μπει τέλος στην ιδιωτική περιουσία, η οποία θα περάσει σε ξένα χέρια για να ξεχρεώσει το κράτος.

Θυμηθείτε: Παραμονεύουν για τα κόκκινα δάνεια οι παγκοσμιοποιητές

Καθοδηγούμενες λαϊκές εξεγέρσεις (βλ. πχ. μέσω social media) στον «δυτικό κόσμο» θα ζητούν την απόσυρση των πολιτικών, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν παίρνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις, και τότε θα δοθεί η «λύση» της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, αυτών δηλαδή που δίνουν τις εντολές μέχρι σήμερα.

Θυμηθείτε: Το τελευταίο δημοψήφισμα…

Μία γλώσσα, μία θρησκεία, ένα νόμισμα, ένας τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς για όλους. Αυτή είναι η σοβιετικής απόχρωσης παγκοσμιοποίηση.

Θα τα καταφέρουν;


ΠΥΓΜΗ.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1MmSkN8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου