Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Ο Ομπάμα στέλνει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία

http://ift.tt/1M1f3z0Ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων στη Συρία πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με πηγές από το Κογκρέσο που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του πρακτορείου αναφέρει ότι ένας μικρός αριθμός στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων θα σταλούν στη Συρία προκειμένου να συνεργαστούν με τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις στον αγώνα τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Η πηγή που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στο Reuters, ο αριθμός των Αμερικανών στρατιωτών που θα αποσταλούν στη Συρία θα είναι πολύ μικρός, ενώ ο ρόλος που αναμένεται να διαδραματίσουν θα είναι καθαρά συμβουλευτικός.

Από τη μεριά του, το αμερικανικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο των ΗΠΑ, αναφέρει ότι οι Αμερικανοί κομάντο θα συνεργαστούν με ομάδες στη βόρεια Συρία που έχουν «αποδείξει την αξία τους» στις μάχες κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Οι συνεργάτες τους ενδέχεται να περιλαμβάνουν Κούρδους αντάρτες αλλά και αντικαθεστωτικούς διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι ανήκουν στις λεγόμενες «Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις», συμπληρώνει η πηγή του δικτύου.


crashonline.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1OdCKd0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου