Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΠΩΣ Ο GEORGE SOROS ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ & ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

http://ift.tt/2byZS4x
Σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του Alex Christoforou για το theduran.com, με ανατριχιαστική λεπτομέρεια αποκαλύπτεται πως ο Σόρος θέλησε να ανατρέψει τον Πρόεδρο Πούτιν, αλλά και να αποσταθεροποιήσει την Ρωσική Ομοσπονδία.

Το iThesis.gr σας μεταφέρει τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου.

Μετάφραση-Απόδοση Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Oι διαρροές εγγράφων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αποδεικνύουν πλέον λεπτομερώς, πόσο επικίνδυνη ήταν η Oργάνωση Open Society του George Soros για την Ρωσία.
Ενώ ο Σόρος έχει καταφέρει να αποσταθεροποιήσει σε βάθος την ΕΕ, με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης και των ανοικτών συνόρων, να διαφθείρει την πολιτική τάξη των ΗΠΑ και να καταστρέψει την Ουκρανία, η μόνη χώρα που του έμεινε και δεν κατάφερε μέχρι τώρα να διασπάσει και να αποσταθεροποιήσει είναι η Ρωσία.
Στις 30 Νοεμβρίου του 2015, το Zerohedge σε ρεπορτάζ του αναφέρει τα εξής:
Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσίας εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία, η οργάνωση Open Society και άλλοι θυγατρικοί οργανισμοί του Τζωρτζ Σόρος, θα χαρακτηρίζονται από εδώ και στο εξής ως "ανεπιθύμητες ομάδες" και θα απαγορεύει στους Ρώσους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτές.
Ο Εισαγγελέας είπε πως αυτές οι οργανώσεις, αποτελούν απειλή στα θεμέλια της Ρωσικής Συνταγματικής Τάξης και Εθνικής Ασφάλειας. Πρόσθεσε μάλιστα πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να ενημερωθεί δεόντως με την σχετική απόφαση του Εισαγγελέα και να προσθέσει τις δύο αυτές οργανώσεις στην λίστα των ανεπιθύμητων ξένων οργανισμών.
Η διαρροή των εγγράφων αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη ήταν η Open Society του Soros για την ύπαρξη και την διατήρηση της Ρωσικής κουλτούρας.

Σε έγγραφο που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2012, με τίτλο: "Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας, Ρωσικός Στρατηγικός Σχεδιασμός", οι συμμετέχοντες:

Leonard Benardo, Iva Dobichina, Elizabeth Eagen, Jeff Goldstein, Minna Jarvenpaa, Ralf Jürgens, Έλενα Kovalevskaya, Βίκυ Litvinov, Τάνια Margolin, Amy McDonough, Sara Rhodin, Yervand Shirinyan, Becky Tolson, καλούνται να συζητήσουν και να προσδιορίσουν την στρατηγική της Open Society για το ερχόμενο έτος στη Ρωσία. Ο στόχος τους ήταν να συνεργαστούν με αποτελεσματικό τρόπο, ούτως ώστε να επηρεάσουν το κλίμα στην ρωσική πολιτική σκηνή.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως διάφορες ΜΚΟ πίστευαν πως με την ανάδειξη ως προέδρου στην Ρωσική ηγεσία του Μετβέντεφ, αυτές θα είχαν πλέον το χώρο για να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα.
Όλα όμως άλλαξαν, καθώς ο Πούτιν τελικά το 2012 έγινε Πρόεδρος, με την Οpen Society πλέον να θέτει τις βάσεις για το πως να αμφισβητηθεί η διοίκηση Πούτιν.
Γιατί όμως η Open Society επικεντρώθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό στη Ρωσία; Η απάντηση απλή, γιατί η Ρωσία έχει τεράστιο πλούτο και τεράστια γεωπολιτική δύναμη.

Οι λεπτομέρεις για το "τι πρέπει να γίνει" στη Ρωσία για να αποσταθεροποιηθεί, εστιάζονται σε πολλές επαναλαμβανόμενες νεοφιλελεύθερες θεωρίες του Σόρος, που έχουν σαν στόχο και σκοπό να "μολύνει" τα έθνη και να ανατρέψει κυβερνήσεις – Πολιτικοί κρατούμενοι (Bolotnaya, κλπ) – Λογοκρισία και έλεγχος των ΜΜΕ (πίεση στα ανεξάρτητα ΜΜΕ) – Επιτήρηση – Δικαιώματα LGBT κοινότητας – Δικαιώματα γυναικών – Πολλά ιδρύματα θα χρηματοδοθούν: Που πρέπει να βάλουμε τα περισσότερα χρήματα; – Αστυνόμευση και αστυνομική βία


Το πλήρες έγγραφο PDF μπορείτε να βρείτε εδώ:

-Russia-russia strategic planning 2012-meeting notes-russia strategic planning meeting notes 11 16 12.pdf
Σύμφωνα με έγγραφο του 2012, μετά την προφανή απογοήτευση της Open Society με την εκλογή Πούτιν, καθώς η Ρωσία αντιστάθηκε και αντιστέκεται στο νεο-φιλελεύθερο τρόπο ζωής, τα έγγραφα που διέρρευσαν παρέχουν ένα σημείωμα με τον τίτλο: "Ρωσικό Στρατηγικό Πρόγραμμα, 2014-2017


Το συνοπτικό έγγραφο … 

Η Ρωσία σήμερα οπισθοδρομεί σε αυταρχικές πρακτικές. Αντιμέτωπη με σοβαρές εσωτερικές προκλήσεις, το καθεστώς θα αποκτήσει τάσεις απομόνωσης για να εδραιωθεί. Οι δρακόντειοι νόμοι που θα εκδοθούν σε ξένους οργανισμούς με την επιστροφή Πούτιν θα απομονώσουν την χώρα και θα την ρίξουν στην ανυποληψία. Παρά αυτές τις συνθήκες, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην Ρωσία, για να σωθεί η δημοκρατία τους και για να εξασφαλιστεί πως οι ρωσικές φωνές δεν θα βρεθούν στο σκοτάδι.

Εν μέσω αυτό του ζοφερού τοπίοι, θα σχεδιάσουμε τα εξής:


1) Θα μετριάσουμε αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις των νέων νόμων και θα στηριχθούμε σε εσωτερικές και ξένες δυνάμεις. Βασικός μας σύμμαχος οι πολίτες που αντιτίθενται σε αυτές τις αποφάσεις, αλλά και Ρώσοι νομικοί που γνωρίζουν το δίκαιο για τις ΜΚΟ, ούτως ώστε να συνεχίσει ο οργανισμός μας να δραστηριοποιείται.
2) Πολλοί Ρώσοι διανοούμενοι και ακτιβιστές βρίσκονται όλο και περισσότερο στο περιθώριο εντός της Ρωσίας, ενώ και οι ακαδημαικοί έχουν απομονωθεί από τη διεθνή κοινότητα. Θα υποστηρίξουμε αυτές τις φωνές και θα τις βάλουμε στο τραπέζι μίας παγκόσμιας συζήτησης.
3 ) Στόχος μας να ενδυναμώσουμε τα κινήματα των ομοφυλοφίλων και της κοινότητάς τους, με το δίκτυο των συνεργατών μας να συνεργάζεται όλο και πιο στενά μαζί τους, αφού βρίσκονται κάτω από βαθιά απειλή.

Μαζί με αυτές τις πρωτοβουλίες, θα παραμείνουμε προσηλωμένοι και θα υποστηρίξουμε τρία βασικά πεδία:

Α) Την πρόσβαση στη δικαιοσύνη και την νομική ενίσχυση περιθωριοποιημένων ομάδων.
Β) Την πρόσβαση στην ανεξάρτητη πληροφόρηση και σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.
Γ) Θα δημιουργήσουμε πλατφόρμες για κοινωνική συζήτηση και για κοινωνική κινητοποίηση.

Η Ρωσία σήμερα γίνεται σταδιακά όλο και πιο αυθαίρετη και απομονώνεται. Μέσα σε αυτό το κλίμα, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ πεδίο ανεξάρτητων φορέων της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίοι θα μπορούν στην καλύτερη των περιπτώσεων να καθορίσουν την ημερήσια διάταξη και συζήτηση για μια πιο ανοιχτή Ρωσία και στη χειρότερη να επιβιώσουν από τις επιπτώσεις των νέων δρακόντειων μέτρων.

Η εμπλοκή των Ρώσων της διασποράς που αντιντίθενται στην κυβέρνηση Πούτιν και η κινητοποίηση της LGBT κοινότητας μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συνεχώς στα έγγραφα Σόρος

Το πλήρες έγγραφο σε μορφή PDF για το πως ο Σόρος θέλει να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία μπορείτε να το βρείτε εδώ:



Πηγή: theduran.com


ithesis.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2byILV5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου