Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ντοκουμέντο: Ξεφτιλίζουν την χώρα για ακόμη μια φορά – Πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ! – Τα μαχητικά δεν τα στείλαμε γιατί «δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό»;


Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι η ουσία των όσων δυστυχώς είπε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να στείλει μήνυμα ετοιμότητας(;) προς την Τουρκία. «Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή», τόνισε και πραγματικά μας κάνει να απορούμε… Πέταξε τουρκικό ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια ανενόχλητο; Ναι ή όχι; 
Όπως αναφέρει και ο έγκυρος veteranos.gr, υπάρχουν εικόνες και βίντεο που δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι ο Τούρκος Αρχηγός επιβιβάζεται στο Ελικόπτερο αμέσως μετά την επιστροφή του από τα Ίμια!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου ο Στρατηγός Ακάρ μετά την επιστροφή του με την Πυραυλάκατο «ΜELTEM » (φώτο) στο λιμάνι της Αλικαρνασσού ,επιβιβάστηκε σε πολεμικό Ελικόπτερο και πέταξε πάνω από τα Ίμια !
Αν κρίνουμε απο τους χρόνους που χρειάστηκε η Πυραυλάκατος «MELTEM» να φτάσει στα Ίμια απο το Λιμάνι της Αλικαρνασσού ,να παραμείνει σύμφωνα με το Ελληνικό ΓΕΕΘΑ εντός των Χωρικών Υδάτων περί τα 7 λεπτά ,ο συνολικός χρόνος που παρέμεινε ο Τούρκος Αρχηγός ήταν περί τα είκοσι λεπτά στη Πυραυλάκατο !
Υπολογίστε και τον χρόνο Επιστροφής της Πυραυλακάτου στην Αλικαρνασσό και εν συνεχεία την επιβίβαση του Τούρκου Στρατηγού σε Ε/Π και η πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τα νησιά ….
Τα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα είναι τι ώρα ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ και το κέντρο επιχειρήσεων του ΠΝ ;
Τα Radar της ΠΑ και της Α/Α εντόπισαν την εισβολή του Τούρκικου Ελικοπτέρου στο Ελληνικό FIR και αν ναι γιατί δεν δόθηκε εντολή από το Α/ΤΑ για άμεση απογείωση Μαχητικών ;
Αν ο χρόνος αυτός δεν ήταν ικανός να αντιδράσουν τα Πολεμικά μας Πλοία που βρίσκονταν στην Κάλυμνο και τα Μαχητικά μας της ΠΑ;
Τότε κάτι δεν πήγε σωστά , αλλά επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον χρόνο της Αντίδρασης και την Ελληνικής Αεράμυνας και των Μαχητικών μας , κάτι δεν μας κάθεται καλά και δεν θέλουμε τώρα να το ξεστομίσουμε !
Τα συμπεράσματα όμως είναι δικά σας και στην Κρίση σας
To βίντεο με την επιστροφή του Στρατηγού Ακάρ απο την Πυραυλάκατο MELTEM και η επιβίβαση του σε Ελικόπτερο δικαιώνει τον δημοσιογράφο Κωστίδη που μετέδωσε για πτήση Ε/Π πάνω απο τα Ίμια!






Τι είπε ακόμη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ





«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή. Είμαστε έτοιμοι, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή», είπε χαρακτηριστικά.
Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, μετά το θερμό επεισόδιο που επιχείρησαν να στήσουν την Κυριακή (29/1) οι Τούρκοι, στα Ίμια, παραβιάζοντας τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας με την μορφή επικοινωνιακής «φιέστας».
Με τον πολιτικό κόσμο να είναι ανάστατος από τις τελευταίες προκλητικές κινήσεις των Τούρκων, ο Ναύαρχος και αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, τονίζοντας το πάντα υψηλό φρόνιμα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογράμμισε πως η χώρα είναι «σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή».
Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ μίλησε για την πολύ σοβαρή παραβίαση των ελληνικών συνόρων από τους Τούρκους από την τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, στο Γ' Σώμα Στρατού, όπου και παρευρέθηκε.











pentapostagma.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2jPAYVl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου