Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ. 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
                      
Ελληνίδες και Έλληνες. Σας  εύχομαι από καρδιάς να είναι η χρονιά σας Θεάρεστη, να οδηγεί ο Θεός τα βήματά σας και να σας προστατεύει από κάθε κακό,  η Φοβερά Προστασία της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Θα σας συστήσω αυτά τα κείμενα να μην τα διαβάζετε βιαστικά. Περιέχουν πολλές και πολύ σημαντικές αλήθειες και προς καλύτερη κατανόηση χρειάζεται η ανάγνωση να γίνεται ήσυχα και ήρεμα. 
Κρατήστε τα κείμενα σε αρχείο και διαβάστε τα με την ησυχία σας. Αυτά που γράφω,  είναι πολύ «ξένα» και διαφορετικά για τα δεδομένα της Ελληνικής «ενημέρωσης». Βασικά δεν είναι «ενημέρωση». 
Είναι προκυρήξεις αντίστασης, απέναντι στον  αντίχριστο που προσπαθεί να επιβληθεί στην Ελλάδα με την κοροϊδία την εξαπάτηση και την πλάνη.  Εγώ γράφω αυτά που δεν θέλει να ξέρετε. Για να κερδίσει ο αντίχριστος πρέπει να μπορέσει να τους πλανήσει όλους, «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».  Αν έστω και λίγοι ΕΚΛΕΚΤΟΙ γνωρίζετε την αλήθεια και δεν πλανηθείτε, τότε ΕΧΑΣΕ.  Ήδη έχει ΧΑΣΕΙ στην πρώτη επίθεση που μας εξαπέλυσε με τον δόλο, την εξαπάτηση και την προδοσία  και τώρα ετοιμάζεται για να μας επιτεθεί με φωτιά και σφαίρες.   Η αλήθεια είναι πως τραβάει μεγάλα ζόρια ο αντίχριστος και τα πιόνια του σε κάθε κείμενο που γράφω και ας είναι ένα κάθε μήνα,  ενώ αυτοί  σας βομβαρδίζουν με δεκάδες  ψέματα κάθε μέρα.  Ο λόγος είναι επειδή η αλήθεια είναι δυνατότερη από κάθε ψέμα και μπορεί και διαλύει τα ψέματα, όσα και να είναι αυτά.   Σήμερα θα γνωρίσετε,  όλη την πρώτη ΜΑΧΗ που έδωσε η Ελλάδα με τις δυνάμεις του αντίχριστου και τις ΝΙΚΗΣΕ και θα αποκαλύψουμε και τα σχέδια τους για την επόμενη επίθεση που θα δεχθούμε για να είμαστε προετοιμασμένοι.  Θα πούμε επίσης ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ και τι πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε την πατρίδα μας.  Και  θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με την Τουρκία και αν κινδυνεύουμε στην παρούσα χρονική στιγμή.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

            Αυτή η χρονιά στην οποία μπήκαμε, θα είναι για όλους καθοριστική γιατί υποχρεωτικά ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.  Θα είναι χρονιά κρίσεως για όλους τους  ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ και όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Βουλής,  για όλους τους ανθέλληνες και τους Εβραιόδουλους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κοροϊδεύουν τόσα χρόνια τους Έλληνες,  αλλά και για τον καθένα από μας.
            Θα είναι όμως εντελώς άδικος και ψεύτης, όποιος ισχυριστεί, πως από από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η διαφορετική κατάσταση στην Ελλάδα,  δεν είδε, δεν άκουσε και  δεν κατάλαβε τίποτα διαφορετικό  μέχρι σήμερα.  Αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αυτοί είναι ζωντανοί-νεκροί και αν μπορείτε ξυπνήστε τους.
Εμένα μ' ενδιαφέρει να είναι σε εγρήγορση και να γνωρίζουν την αλήθεια οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ.  Αυτοί οι λίγοι Έλληνες, που αγαπούν και θέλουν να δοξάσουν τον Χριστό και για τους οποίους ανέφερε  ο ΧΡΙΣΤΟΣ την φράση: «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστή ο υιός του ανθρώπου».  Και όπως έγραψα στο προηγούμενο άρθρο, http://ift.tt/1sjnRNc2016/11/blog-post_96.htmlκαι μόνο δέκα ΕΚΛΕΚΤΟΙ αν είσαστε, η πατρίδα μας θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ και η Ορθοδοξία θα ΛΑΜΨΕΙ στον κόσμο.

Αυτό όμως μπορεί να ακούγεται καλό σαν προοπτική για την Ελλάδα μας  και να συμβαδίζει και με τις προφητείες, αλλά αν το δούμε ..... ανθρώπινα και   «ρεαλιστικά»,  αυτό φαντάζει ..... «αδύνατον» υπό τις παρούσες  συνθήκες.           
Διότι τα πάντα σήμερα, ελέγχονται και στον κόσμο και στην Ελλάδα μας, από τις Εβραϊκές δυνάμεις του αντίχριστου.  Και όπως καταλαβαίνετε το να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ η Ελλάδα μας και να ΛΑΜΨΕΙ η Ορθοδοξία στον κόσμο,  αυτό δεν είναι και το ........ καλύτερο σενάριο για τον αντίχριστο,  ούτε για τους προδότες της Κυβέρνησης, ούτε  για το «αριστερό» π@υστο-κουλτουριάρικο και  ανθελληνικό «λόμπυ»  που δυστυχώς όμως αυτό Κυβερνάει την Ελλάδα σήμερα.
Δεν είναι λοιπόν δυνατόν,  όλοι οι Ευρωπ@υστηδες, το ΔΝΤ, οι Εβραίοι τοκογλύφοι και οι προδότες που μας Κυβερνούν, να θέλουν την ......... Ανάσταση της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.!!!!!!  Δεν είναι δυνατόν να θέλουν την ...... ΗΤΤΑ τους.!!!!
Γι' αυτό με ότι  κάνουν  από το 2010, δεν επιδιώκουν την ήττα τους,  αλλά προσπαθούν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε «μη αναστρέψιμη»  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,  έτσι ώστε να μην μπορέσει ποτέ να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.
Γι' αυτό όμως έχουν πει οι άγιοι προφήτες πως θα ενεργήσει ΦΑΝΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της Ελλάδος. Γιατί με τον ανθρώπινο «ρεαλισμό» είναι αδύνατον να έρθει Σωτηρία,  αφού Ευρώπη και ΔΝΤ προσπαθούν να μας αφανίσουν  και  όλες τις θέσεις εξουσίας στην Ελλάδα  τις έχουν πιάσει και τις κρατάνε εχθροί της πατρίδος. Και από πουθενά δεν φαίνεται σωτηρία, αφού και αυτούς που προωθεί ο αντίχριστος σαν «σωτήρες»  είναι όλοι δούλοι και υπηρέτες του, με εντολές να κοροϊδεύουν τους Έλληνες, μέχρι να πετύχουν αυτήν την «μη αναστρέψιμη» ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


Η Σωτηρία της πατρίδος Ελληνόπουλα, θα έρθει από τον ΘΕΟ και ΠΑΤΕΡΑ των Ελλήνων,  γι' αυτό σας λέω και τώρα,  να ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ στον Πατέρα  μας για την ΣΩΤΗΡΙΑ  της πατρίδος και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του έθνους. 
Και όταν περνάτε από ιερό Ναό και είναι ανοιχτός, μπήτε μέσα και ανάψτε ένα κεράκι στον Θεό για την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνικού έθνους.
Ο Θεός ακούει και βλέπει τα πάντα και ΕΝΕΡΓΕΙ με τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟ ΤΡΟΠΟ και το κυριότερο ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Εσείς απλά ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ.  Γιατί σας λέω αλήθεια, πως μέχρι σήμερα  ΑΥΤΟΣ μας οδηγεί στην ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ που έχουμε πετύχει, απέναντι στην ΔΟΛΙΑ επίθεση που μας εξαπέλυσαν  οι  δυνάμεις του αντίχριστου το 2010.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Έχω γράψει από το 2013, πως όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, είναι τα ίδια που συνέβησαν πριν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και η ιστορία επαναλαμβάνεται σε άλλο χρόνο, με άλλα πρόσωπα και άλλη τεχνολογία.  Τότε τα πάντα εξυπηρετούσαν το σχέδιο των Εβραίων για να αποκτήσουν κράτος μετά από το 70 μ.Χ που το έχασαν. Και το απέκτησαν  το1948 με όλα όσα έγιναν τότε. 
Σήμερα, όλα γίνονται για να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ  αυτό το κράτος του Ισραήλ, να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα και να υποδεχτούν τον ήδη έτοιμο «μεσσία» τους.  Για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να βουτήξουν πάλι την ανθρωπότητα στο αίμα, για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ όλους τους εχθρούς τους.  Είναι τα παιδιά του διαβόλου και τους το είπε ο Χριστός κατά πρόσωπο: «........ πατέρα σας έχετε τον διάβολο και τα έργα του πατέρα σας θέλετε να κάνετε».
           
Η Ελλάδα μας, επειδή ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είναι ο πρώτος στόχος των Εβραίων και όπως έχω γράψει, δεν θέλουν να ξεκινήσουν τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο, αν δεν «τελειώσουν» ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Και με την Ελλάδα θα «τελείωναν» ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ κατάκτησης, με το οποίο ήρθαν το 2010.   Μετά θα έφερναν την χρεοκοπία και θα άφηναν την χώρα στο έλεος των ισλαμιστών.


Αυτό που μας είχε πει και η πρόεδρος της Αργεντινής το θυμάστε; «Έλληνες μην απατάσθε. Όταν πάρουν ότι θέλουν από την χώρα σας, θα σας χρεοκοπήσουν όπως έκαναν και σε μας». 
Από μας όμως, δεν ήθελαν  να πάρουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά ήθελαν πάρουν την Ελλάδα ολόκληρη και να φέρουν μη αναστρέψιμη ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
           
Ξεκίνησαν λοιπόν σίγουροι πως θα πάρουν την Ελλάδα,  όταν την  έβαλαν με δόλιο τρόπο στην «μέγκενη» του ΔΝΤ, που είναι ο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ  «νόμιμος» διεθνής καταστροφέας κρατών.
Αν έλεγες το  2010,  σ' αυτήν την αντίχριστη διεθνή σπείρα ,  πως οι Έλληνες θα γιορτάζουν  την πρωτοχρονιά του 2017 εν ειρήνη και ελευθερία,  θα σου έλεγαν πως: «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο». 
Τόσο σίγουροι ήταν. Βλέπετε το σχέδιό τους ήταν δοκιμασμένο, γιατί  το ΔΝΤ από το 1950 το είχε δοκιμάσει σε πολλά και διάφορα κράτη και τα είχε κατακτήσει όλα , με  «νόμιμο» ή νομιμοφανή τρόπο, μέσα σε δύο, το πολύ τρία χρόνια.  (Έχει σημασία το «νόμιμο» η «νομιμοφανές» γιατί η όποια ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  χώρας εν καιρώ ειρήνης, πρέπει να είναι με τρόπο  αποδεκτό από την Διεθνή Κοινότητα. Αυτά ...... τα έχει..... «σπουδάσει» το ΔΝΤ)
Στην Ελλάδα,  ήξεραν πως έχουν τον πλήρη έλεγχο των Κυβερνήσεων  και είπαν: «το πολύ πολύ να χρειαστούμε, μέχρι πέντε χρόνια».  Γι' αυτό κι από το 2010 που ξεκίνησαν να κατακτήσουν την Ελλάδα, προγραμμάτισαν την χρεοκοπία για το ...... 2015, για να είναι σίγουροι πως μέχρι τότε θα την έχουν  κατακτήσει.!!!!
Ναι αλλά τώρα κλείνουν τα ..... επτά χρόνια και ήδη ξέρουν  πως μέχρι σήμερα, δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα.  Γι' αυτό και δεν μας έχουν ακόμα χρεοκοπήσει και αναγκάζονται να μας συντηρούν συνεχώς.  Δεν έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και μήνες από τα ΑΤΜ βγαίνουν μόνο καινούργια χαρτονομίσματα;;  Μας συντηρούν επειδή δεν μπορούν να μας χρεοκοπήσουν. Και δεν μπορούν να μας χρεοκοπήσουν, επειδή όλα τους τα σχέδια για «νόμιμη» κατάκτηση της χώρας, έχουν πέσει στο κενό. 


Αν μας είχαν κατακτήσει,  θα μας χρεοκοπούσαν χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά στην Ελλάδα. Δηλαδή τι κατάσταση θα επικρατήσει μετά από χρεοκοπία και  ένα γενικό ολοκαύτωμα της χώρας και ποιός μετά θα πάρει την Κυβέρνηση.  Δεν θα τους ενδιέφερε ποιος θα πάρει την Κυβέρνηση,  αφού η χώρα θα ήταν όλη δική τους κι αυτοί θα έκαναν κουμάντο. 
Τώρα όμως η Ελλάδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και δεν την κρατάει τίποτα. Και σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ όλα τα «τσιράκια» του αντίχριστου που διαδίδουν την ΨΕΥΤΙΑ και την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ πως η χώρα είναι ..... «υποδουλωμένη». Αυτό στοχεύει στην ΕΚΟΥΣΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ, γιατί ξέρουν πως αν σας το λένε  ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο τέλος θα το ..... ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ και θα ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ από μόνοι σας.  Ότι κάνουν με τους ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, που τους κάνουν να νομίζουν, πως μια μικρή αλυσίδα που τους κρατάει από το πόδι, τους κρατάει ΔΕΜΕΝΟΥΣ και δεν μπορούν να φύγουν.  Επειδή ο ελέφαντας το έχει πιστέψει και το έχει αποδεχθεί, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.  Μην ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ λοιπόν τα ΨΕΜΑΤΑ τους. Η Ελλάδα είναι εντελώς ελεύθερη και γι' αυτό δεν μας χρεοκοπούν. 
Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ την μετά την χρεοκοπία εποχή και δεν μπορούν από τώρα να γνωρίζουν, ποιά Κυβέρνηση θα υπάρξει μετά, και αν αυτή θα είναι του χεριού τους. 
Βλέπετε την Ελλάδα μας, την κρατάνε στον έλεγχό τους από το 1826. Δεν τους αρέσει η ιδέα, ότι μπορεί ΤΏΡΑ να ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ.  Και δεν είναι άνθρωποι των ..... ρίσκων. Θέλουν σε ότι κάνουν να είναι σίγουροι.
Εδώ όμως την .... πάτησαν,  γιατί  ήρθαν να τα βάλουν με τον ..... ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ.!!!!


ΕΔΩ που ήρθαν για να  «ΒΥΘΙΣΟΥΝ» την Ελλάδα,  ΕΔΩ .......   «ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ» ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Ήρθαν για να μας κατακτήσουν και ήρθαν  σίγουροι. Ήρθαν  εκπαιδευμένοι. Ήρθαν  με πολλά εναλλακτικά σχέδια και προετοιμασμένοι για κάθε εμπόδιο.  Ήρθαν  με σύγχρονα και άγνωστα όπλα,  που κατακτούν τις χώρες,  χωρίς να καταλάβεις καν ότι έχεις δεχθεί επίθεση.
Κι αυτός ο «μικρός» ΓΙΓΑΝΤΑΣ που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, τους έχει κάνει εδώ και επτά χρόνια, να μην μπορούν να καταλάβουν τι...... συμβαίνει.  και μέχρι σήμερα  να ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ  και να ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ.
Αυτό βέβαια,  ισοδυναμεί με δική τους καταστροφή, αφού έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά τους για τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο, ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ και κατά βάθος μέσα τους ΞΕΡΟΥΝ,  πως από την ΕΛΛΑΔΑ και πάλι ΕΧΑΣΑΝ.!!!!
Γιατίι και  σήμερα βρε Ελληνόπουλα,  που αντιμετωπίζουμε τον μεγαλύτερο εχθρό που είδε ποτέ ο κόσμος,  η «μικρή» αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ελλάδα,  κάνει και πάλι το χρέος της απέναντι στην ανθρωπότητα, όπως το έκανε και στον Β' παγκόσμιο πόλεμο.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ και σήμερα τα σχέδια των δυνάμεων του αντίχριστου, όπως ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ και τα σχέδια του Χίτλερ. Αυτό σε βάθος χρόνου, θα έχει για τον αντίχριστο το ίδιο αποτέλεσμα που είχε και τότε για τον Χίτλερ. Την ΗΤΤΑ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του.
Η Ελλάδα μας,  μπορεί να μην είναι  ο ισχυρός αντίπαλος που να μπορεί να νικήσει στα ίσια εχθρούς όπως ο Χίτλερ το 41  ή τώρα τις παγκόσμιες δυνάμεις του αντίχριστου, αλλά είναι αυτός ο αντίπαλος,  που επάνω του  ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ  ΌΛΟΙ  και φεύγουν με τέτοια τραύματα, που στην πορεία δεν αντέχουν και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

Το 2010 έλεγαν πως: «ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει γλυτώσει η Ελλάδα το 2017».
Σήμερα Ελληνόπουλα,  μπορούμε να λέμε με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ στον κόσμο, πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  είναι η μόνη χώρα που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ στην δόλια  επίθεση του ΔΝΤ και ΝΙΚΗΣΕ τους Εβραίους τοκογλύφους. 
Και το παράδοξο θαύμα, είναι πως η Ελλάδα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ,  ενώ όλοι όσοι  βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας  στην χώρα,  αντί να μας προστατέψουν όπως ορκίστηκαν και έχουν καθήκον, είχαν πουληθεί όλοι στον αντίχριστο και είχαν συνεννοηθεί να μας ξεπουλήσουν.
Αν αυτό το αντιληφθείτε, τότε θα καταλάβετε και το μέγεθος της ΝΙΚΗΣ μας.  Μίας νίκης στην οποία έχει βάλει και ο Θεός το «χέρι» Του και σας το βεβαιώνω.
Και η Ελλάδα μας αυτήν την στιγμή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ  χωρίς υποχρέωση να δώσει σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ, όπως ακριβώς το προφήτευσε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θα σας δώσουν πολύ παρά, αλλά δεν θα πάρουν τίποτα πίσω».
Και ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ, όχι επειδή εμείς δεν θέλουμε να δώσουμε κάτι που οφείλουμε, αλλά επειδή αυτοί που ήρθαν «και καλά» για να μας .... «στηρίξουν»,  τελικά αποδείχθηκαν ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΔΟΛΙΟΙ, που μας χρέωσαν με εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΔΟΛΙΟ τρόπο. (και όλα αυτά όχι επειδή τα λέω εγώ, αλλά κατά ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ)
Και επειδή φυσικά όλα αυτά,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΧΥ,  η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, ενώ αντιθέτως ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να απαιτήσει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ για τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ που έχει υποστεί.  ΑΥΤΟ  «ΚΡΑΤΗΣΤΕ» ΤΟ.


Επειδή όμως προκύπτουν και κάποια ερωτήματα που θα έκανα εγώ π.χ. σε κάποιον που θα μου έλεγε αυτά τα πράγματα, όπως: «Μα καλά αυτοί δεν ήξεραν πως ΜΕ τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ δεν θα κερδίσουν τίποτα»;;;;;  Γιατί ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ;;;
Σήμερα λοιπόν θα μάθετε την αλήθεια και να γίνετε ένας απόλυτα ενημερωμένος Έλληνας, γιατί όποιος γνωρίζει την αλήθεια, δεν κοροϊδεύεται.  Και η αλήθεια είναι πως ΗΘΕΛΑΝ  τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ  να τις κάνει η .........  ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση.!!!!!!
Ακούστε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα  και γιατί σήμερα στα "Εurogroup" έχουν μπλέξει τα «μπούτια» τους και τα «βυζιά» τους και δεν ξέρουν πως να τα ξεμπλέξουν.

            ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΝΟΜΙΜΗΣ» ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ,  ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,  ΑΛΛΑ  ΑΠΕΤΥΧΕ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Διεθνής Κοινότητα και όλοι οι Διεθνείς οργανισμοί,  είναι υποχρεωμένοι για την δική τους αξιοπιστία να λειτουργούν με τον «μανδύα» της Διεθνούς νομιμότητας και του Διεθνούς Δικαίου. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, που ενώ συντελείται μία αδιαμφισβήτητη ΔΙΕΘΝΗΣ  ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, που μπορεί να επιφέρει και ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, η Διεθνής Κοινότητα  να «κλείνει τα μάτια» και να υπάρχει από μέρους της μία σιωπηλή αποδοχή.
Μία τέτοια περίπτωση είναι η δική μας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ   της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ της ΚΥΠΡΟΥ,  που εκεί για την Διεθνή Κοινότητα, (ΟΗΕ)  συντελείται μία «νομότυπη» ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. (Θα το εξηγήσουμε)
Ο ΟΗΕ, αναγνωρίζει  μόνο τις  ΝΟΜΙΜΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ των κρατών και  ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, αν έχουν υποστεί παρανομίες και παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου.
Η Διεθνής Κοινότητα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ καθεστωτικές ή Στρατιωτικές Κυβερνήσεις, γι' αυτό και όταν θέλουν τα Διεθνή Εβραιόσκυλα να δημιουργήσουν σε μία χώρα ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, τότε έχουν σχεδιάσει, να φέρουν πρώτα στην χώρα μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ  Στρατιωτική Κυβέρνηση για να μην μπορεί ποτέ, να διεκδικήσει το δίκιο της στην Χάγη.
Δεν μπορεί να υπάρξει, καμία ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ κράτους από την ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, γιατί πολύ απλά δεν ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτό ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ και δεν ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αυτό με κανένα ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.!!!!!!
Εδώ στην Ελλάδα τώρα ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;;;;
Έχουν υπογράψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μνημόνια  που επιφέρουν στην χώρα ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και αυτό το έχουν κάνει, ΟΙ .........ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.!!!!!!!!!
 Αυτά όμως δεν  έχουν καμία Διεθνή αναγνώριση.   Γιατί ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ,  πως οι Κυβερνώντες  έχουν ενεργήσει  ΜΕ ΔΟΛΟ κατά του ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.  Και όλοι αυτοί οι πολιτικοί που Κυβέρνησαν την χώρα από το 2010 μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζουν όλοι τους, την κατηγορία του μέγιστου ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ  της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ενός αδικήματος, που ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΠΟΤΕ.

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,  ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ  ....... .. ....... Ο Τ Ι      Α Π Ο Ζ Η Μ Ι Ω Σ Η     Θ Ε Λ Ε Ι  γι' αυτές τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ που έχει υποστεί.!!!!!!!
Και αυτό επειδή τα έχει υποστεί, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.!!!!!
Λίγη υπομονή να έχετε Ελληνόπουλα και θα δείτε γεγονότα στην χώρα, που όλους αυτούς τους προδότες, θα τους λυπηθεί η ψυχή σας. Οί ίδιοι οι «αγαπητικοί» τους  θα τους «κρεμάσουν»  και θα είναι  ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.!!!


Όταν ήρθαν λοιπόν το 2010 σαν «μάγκες», για να μας φέρουν την  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, δεν ήθελαν  να την υπογράψει η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Ήθελαν να την φέρουν,  με τον ίδιο τρόπο που την έφεραν στην ΚΥΠΡΟ.
Την  Εθνική Καταστροφή της Κύπρου την είχαν σχεδιάσει πολλά χρόνια πριν  και ήξεραν πως για να γίνει «αποδεκτή» από τον ΟΗΕ, έπρεπε να την χρεωθεί,  όχι η ΝΟΜΙΜΗ,  αλλά  μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ Κυβέρνηση.
Έτσι είχαν φτιάξει παράνομες στρατιωτικές Κυβερνήσεις και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.  Μπορεί δηλαδή να ήταν  κατά το Διεθνές Δίκαιο ΠΑΡΑΝΟΜΗ  η εισβολή, αλλά ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ και η Κυβέρνηση που δέχτηκε την εισβολή.
 Εκεί δεν μπορεί να επέμβει το Διεθνές Δίκαιο, για να ορίσει τον περισσότερο ή λιγότερο παράνομο. Και η οποιαδήποτε παράνομη κατάσταση, γίνεται σιωπηλά ένα αποδεκτό καθεστώς.  Γιατί δεν μπορεί να πάει και μόνη της στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης η Κύπρος, επειδή είχε τότε παράνομη Κυβέρνηση.  Πρέπει να δεχτεί να πάει και η Τουρκία μαζί, που φυσικά δεν είναι χαζή να δεχτεί.
Είχαν σκεφτεί όμως και την πιθανότητα της Ένωσης, γιατί ακόμα  και αν είχε γίνει  Ένωση της Ελλάδος και της Κύπρου, πάλι δεν θα μπορούσε  να πάει μόνη της η Ελλάδα στην Χάγη,  γιατί και αυτή είχε τότε παράνομη στρατιωτική Κυβέρνηση.
Αυτοί που οργάνωσαν την Εθνική Καταστροφή της Κύπρου, ήξεραν με ποιο τρόπο θα γίνει αυτή σιωπηλά αποδεκτή από τον ΟΗΕ   Γι' αυτό και οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι και περίμεναν το πραξικόπημα του προδότη Νίκου Γεωργιάδη (Σαμψών) για να επιτεθούν.  Στις 15 Ιουλίου 1974 έγινε το πραξικόπημα και οι Τούρκοι επιτέθηκαν στην Κύπρο πέντε μέρες μετά, στις 20 Ιουλίου.  Περίμεναν για να επιτεθούν  σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Όταν θέλουν λοιπόν να φέρουν μία Εθνική Καταστροφή σε μία χώρα, πρώτα ανεβάζουν μία παράνομη στρατιωτική Κυβέρνηση, που ότι και να υπογράψει ή ότι επίθεση και να δεχθεί, ακόμα και ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ, δεν ασχολείται κανένας μ' αυτό, ούτε ο ΟΗΕ, ούτε η Ε.Ε., ούτε η Χάγη. 

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΕΤΥΧΕ,  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.
Τώρα όμως θα δούμε με ποιο σχέδιο ήρθαν  για να φέρουν την Εθνική καταστροφή στην Ελλάδα,  γιατί φυσικά δεν ήρθαν με σκοπό να βάλουν την ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, ούτε περίμεναν να φθάσουν στο 2017 και να μην ξέρουν τι να κάνουν.
Και αυτοί ξέρουν. Όταν πάνε για Εθνική Καταστροφή, θέλουν να έχουν απέναντί τους μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Όταν λοιπόν έβαλαν όπως όπως την Ελλάδα στο ΔΝΤ, προχώρησαν πολύ γρήγορα το σχέδιο ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ της χώρας, που απαιτούσε να γίνουν απαραίτητα δύο πράγματα.
Πρώτον: Να δημιουργήσει η τότε Κυβέρνηση ...  (Παπανδρέου)-Διαμαντοπούλου, τις συνθήκες εξαγρίωσης του λαού απέναντί της, ώστε όχι μόνο να μην αντιδράσει ο λαός αν γινόταν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, αλλά να το βλέπει σαν «σωτηρία» και να το ..... ζητάει.
Αυτό το δούλεψε καλά σε πρώτη φάση η Εβραιο-Κυβέρνηση της ...... Διαμαντοπούλου.!!!! (ο νοών νοήτο) και φθάσαμε γρήγορα από τις αρχές του 2011, ο λαός να λέει: «που είσαι ...... Παπαδόπουλε»!!
Δεύτερον: Έπρεπε να εκδηλωθεί ένα .... «λαϊκό» πραξικόπημα  και να αναλάβει  με τις επευφημίες του λαού μία  Στρατιωτική Κυβέρνηση, η οποία στην αρχή φαινομενικά θα έφτιαχνε τα πράγματα, αλλά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και καλυπτόμενη από το στρατιωτικό απόρρητο, θα προχωρούσε στην υπογραφή ενός και μόνο ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, που θα παρέδιδε τα πάντα στους Εβραίους δανειστές.  Αυτό θα το χρεωνόταν ο .......... «άπειρος» ..... Φ.Φ.!!!!!!!
Θα επρόκειτο για  μία  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που θα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ,  αλλά επειδή θα την είχε επιφέρει, όχι η ΝΟΜΙΜΗ, αλλά  μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ στρατιωτική Κυβέρνηση, θα γινόταν σιωπηλά αποδεκτή από τον ΟΗΕ από την Ε.Ε και από το Διεθνές Δίκαιο, αφού δεν υπάρχει κανένας Διεθνής Οργανισμός, που να μπορεί να απευθυνθεί στο μέλλον η χώρα για να βρει το δίκιο της.  Η Ελλάδα θα  «έλεγε» «τετέλεσται» και χωρίς «Ανάσταση».


Αυτοί που ….. γνωρίζουν τι  σχεδιάζεται για τον κόσμο, καθώς  και τον τρόπο που «δουλεύει» το ΔΝΤ, το είχαν .....  «προβλέψει» το Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα και όλες οι μεγάλες διεθνείς εφημερίδες με πρώτη την "Washington post"  στις 4-12-2010 και τελευταία την "Pravda" στις 8-2-2011, έγραψαν όλες για το  επερχόμενο πραξικόπημα στην Ελλάδα εντός του έτους 2011.
Το πραξικόπημα λοιπόν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ οργανώθηκε και η ημερομηνία εκδήλωσής του, ορίστηκε να είναι η 4η  Αυγούστου 2011.   Σημαδιακή μέρα για πραξικόπημα.  Όλα  ήταν έτοιμα για να διαγράψουν και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την επί χιλιάδων ετών ΑΘΑΝΑΤΗ Ελλάδα.
Και φθάσαμε  μόλις 10 μέρες, πριν το Στρατιωτικό πραξικόπημα και την ανάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα, από ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 
Στις 24 Ιουλίου 2011, ακριβώς 10 ημέρες πριν εκδηλωθεί το πραξικόπημα, στις 4 τα ξημερώματα με ξύπνησαν και με ενημέρωσαν   για το επικείμενο πραξικόπημα. Μέχρι τις 8 το πρωί, έχω κάνει 12 τηλέφωνα σε ανθρώπους που από μόνοι τους δεν θα έλεγαν τίποτα, αλλά όταν τους λες πως γνωρίζεις, δεν το αρνούνται.
Αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως το γνωρίζουν:  όλη η πολιτική ηγεσία, όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όλοι οι εφοπλιστές, οι μεγαλοβιομήχανοι, ακόμα και πιο χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί του στρατού. Όλοι αυτοί είναι μέσα στα τηλέφωνα που έχουμε κάνει εγώ και κάποιοι στενοί φίλοι, μέσω γνωστών και συγγενών μας.
Ό μόνος που δεν το γνωρίζει είναι ο ελληνικός λαός, αλλά που το περιμένει κατά βάθος σαν ....... «σωτηρία» και εκδίκηση, αφού τον έχει εξαγριώσει η ίδια η Κυβέρνηση....... Διαμαντοπούλου. !!!


Εμείς γνωρίζουμε πως αυτό θα σημαίνει την μεγαλύτερη  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδος, που ουσιαστικά και πρακτικά θα την ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ και θα την περάσει σε Εβραϊκή ιδιοκτησία. ΠΑΡΑΝΟΜΑ μεν, αλλά αποδεκτά από την Διεθνή Κοινότητα , αφού θα έχει γίνει από μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Δημοσιεύω λοιπόν την ίδια μέρα το απόγευμα και την επόμενη το πρωί στις 24 και 25 Ιουλίου 2011, ένα  άρθρο και ενημερώνω τους Έλληνες για τις καταστροφικές συνέπειες ενός πραξικοπήματος, καταγγέλοντας ως προδότες τους επίδοξους πραξικοπηματίες και «φωνάζοντας» ένα πράγμα: «Έλληνες πατριώτες που υπηρετείτε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.  Εμποδίστε το πραξικόπημα και διαφυλάξτε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  γιατί αυτή είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
Την  συνέχεια την γνωρίζετε. Πραξικόπημα δεν έγινε. Όλα τα  σχολεία της χώρας τον Σεπτέμβρη του 2011, άνοιξαν  για πρώτη φορά ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ, αφού η ..... Διαμαντοπούλου.!!!!! περίμενε το πραξικόπημα τον Αύγουστο και  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ  όλο το καλοκαίρι  με το τύπωμα των Σχολικών βιβλίων.!!!!!!
Ποιός νοιαζόταν για ......  βιβλία και σχολεία;;;  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ έφερναν.
Δέκα μέρες «απόσταση» έφθασαν για να «διαγράψουν» την ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.  Και ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Όταν θα δημοσιεύσω όλα τα ντοκουμέντα μέσα από το αρχείο μου, ΘΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ζωντανών και νεκρών. Ειδικά όταν θα μάθετε ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ στις 4 το πρωί και με ενημέρωσε για το πραξικόπημα, λέγοντάς μου ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ.
Τα  μνημόνια που υπογράφουν μέχρι σήμερα,  ξέρουν πως είναι παράνομα, Αντισυνταγματικά και χωρίς καμία Διεθνή ισχύ, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.


 Προσπάθησαν να τα «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ» με το Δημοψήφισμα, πιστεύοντας πως με την παρότρυνση του Φράγκου Φραγκούλη  και όλων των δημόσιων Εβραιόδουλων προσώπων, με   τον  ψυχολογικό εκβιασμό του λαού μέσω των ΜΜΕ,  των κλειστών τραπεζών με τα "capital control"  και της ΝΟΘΕΙΑΣ του 5% που έχει την δυνατότητα και μετέφερε από την μία μεριά στην άλλη,  το σύστημα της "Singular Logic",  θα κατάφερναν να φτιάξουν ένα 51-49 υπέρ του «ΝΑΙ» και να «ΚΡΕΜΆΣΟΥΝ» την Ελλάδα,  «ΝΟΜΙΜΑ» και με την «ψήφο» των Ελλήνων.
Τελικά πήραν τ' @ρχίδι@ των Ελλήνων και των Ελληνίδων, γιατί και οι Ελληνίδες που με τέτοιο εκβιασμό είπαν «ΟΧΙ»,  έχουν μεγαλύτερα «@ρχίδι@» από αυτήν την π@ύστρ@ τον Ντάισεμπλουμ και όλες τις άλλες Ευρωπ@υστ@ρες.
Κι αυτό να ξέρετε τους γύρισε ακόμα μεγαλύτερο «μπούμερανκ», γιατί σήμερα υπάρχει και ΕΠΙΣΗΜΟ «ΟΧΙ» των Ελλήνων, καταχωρημένο μέσα στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, που κάνει  ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τους και «ΕΔΕΣΕ» και  μέσα στην Ε.Ε.  ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ των Ελλήνων που είναι ....«ΟΧΙ»  στους Ευρωπ@υστηδες και στους Εβραίους τοκογλύφους.
Το ότι δεν εφαρμόζουν οι Κυβερνώντες  τα ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΜΑ, αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΉ ΤΟΥΣ στάση,  αφού αποκαλύφθηκε και ΔΙΕΘΝΩΣ,  Ο ΔΟΛΟΣ με τον οποίον  ενεργούν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αφού λοιπόν και με το ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ δεν κατάφεραν να «νομιμοποιήσουν» την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδος,  έριξαν την «ιδέα» να ΑΛΛΑΞΟΥΝ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας και αντί να προτάσει και να υπερασπίζεται το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, να το κάνουν να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δανειστών, για να αποκτήσουν κάποια «νομιμότητα» τα μνημόνια. Αυτό ήθελαν να κάνουν με την περίφημη «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ».
Το έβαλαν κι αυτό στον κ@λ@ του Σόϊμπλε και ησύχασαν.


           
            Αυτά ήταν κάποια από τα σχέδια που είχαν  για να  φέρουν την  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  της χώρας,  με «νόμιμο» ή «νομότυπο» τρόπο,  αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν και η Ελλάδα σήμερα παραμένει ελεύθερη και  χωρίς να χρωστάει σε κανένα κερατά τίποτα.
Γι' αυτό και δεν μας έχουν χρεοκοπήσει ακόμα και μας συντηρούν αναγκαστικά,  αλλά  γι' αυτό έχουν μπερδέψει και τα «μπούτια» τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν εκεί στα  "Εurogroup"  και το ΔΝΤ μία μένει μία «φεύγει».
Βλέπετε το ΔΝΤ, ήρθε με πολύ όρεξη το 2010, αλλά τώρα, έχει κάτσει πάνω στον Π@ΤΣ@ της Ελλάδος και από την μία του αρέσει, αλλά από την άλλη πονάει κι'όλας και θέλει να φύγει.
Οι υπόλοιποι εκεί της ΕΚΤ, Σόϊμπλε και ΣΙΑ Ε.Ε, έχουν «κάτσει» και καλά καλά και τους έχει μπει και βαθειά, αλλά αυτοί λόγω της .... ΈΝΩΣΗΣ, δεν μπορούν να ...... ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ κι έτσι αναγκαστικά θα τον «τρώνε» μέχρι τον  Ιούλιο.
Βέβαια δεν έχουν τελειώσει ακόμα με την Ελλάδα και όσο βρίσκονται αυτοί στα κέντρα λήψης αποφάσεων και βρίσκονται στην Κυβέρνησή μας τα Εβραιόδουλα πιόνια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν έτσι εύκολα. Ειδικά τώρα μετά από αυτά που έχουν πάθει και έχουν καθυστερήσει και τον παγκόσμιο πόλεμο, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ έγινε ακόμα μεγαλύτερο.
Οπότε Ελληνίδες και  Έλληνες, να ξέρετε πως κι εμείς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα  μ' αυτά τα Εβραιόσκυλα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας και ετοιμαστείτε, γιατί μετά τον Ιούλιο θα μας δείξουν όλη την «αγάπη» που μας έχουν.


ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΜΕΝΗ,  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Σας είπα προηγουμένως πως δεν μας έχουν χρεοκοπήσει ακόμα, επειδή δεν μας κρατάνε με τίποτα και δεν μπορούν να ελέγξουν την Ελλάδα, μετά από μία ταραγμένη περίοδο, φωτιάς και μάχης με τις ορδές των ισλαμοπιθίκων, που θα φέρει η χρεοκοπία στην χώρα. Και σας είπα αυτοί δεν ρισκάρουν. Θέλουν να είναι σίγουροι..
Όταν είδαν πως το πραξικόπημα απέτυχε, ήξεραν πως πιθανόν να οδηγηθεί η Ελλάδα σε χρεοκοπία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΜΕΝΗ.  Οπότε έπρεπε να βρούν έναν τρόπο για να μπορέσουν να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα μετά την χρεοκοπία, για να μην τους φύγει από τον έλεγχο.
Το σχέδιο αυτό καταστρώθηκε στην πιο σκληρή και πιο δηλητηριώδη λέσχη των ΗΠΑ. Στην λέσχη «κρανία και οστά» και το παρουσίασε τον Ιούλιο του 2012 στην τότε Κυβέρνηση  Σαμαρά, ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον, που και αυτός και η Χίλαρυ, είναι επί των «ειδικών αποστολών» και όπου πάνε δεν κάνουν ταξιδάκια .... «αναψυχής».  Να σημειώσουμε εδώ πως ένα μήνα πριν  το ακυρωθέν πραξικόπημα, δηλαδή τον Ιούλιο του 2011, η Χίλαρυ είχε έρθει και είχε μυστικές συνομιλίες, σε Αθήνα, Λευκωσία, Άγκυρα.!!!!!!
Και ο Μπίλ και η Χίλαρυ είναι επί των ειδικών αποστολών και ειδικά επί των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.
Το σχέδιο λοιπόν για να κρατήσουν την Ελλάδα ΔΕΜΕΝΗ μετά την χρεοκοπία, αν δεν την κρατούσαν με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,  ήρθε από την ΑΜΕΡΙΚΗ τον Αύγουστο του 2012 και ονομάζεται  ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 600 ΔΙΣ,!!!!!


Είμαι ο μόνος που γράφω γι' αυτόν από το 2013,  πως δεν πρόκειται για ηλίθιο και γραφικό τύπο. Αλλά πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ΔΟΛΙΟ  Εβραϊκό σχέδιο  ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, για να μην ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ποτέ,  η Ελλάδα από τα ΔΑΝΕΙΑ.
Τα κεφάλαια  που λέει υπάρχουν, όπως υπάρχουν όλα τα Εβραϊκά κεφάλαια του ΔΝΤ, της Τρόικας και όλων των Εβραϊκών  μηχανισμών ...... «στήριξης» των κρατών,  που ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ  χαρτιά,  ή μόνο .... αριθμούς  και ΑΡΠΑΖΟΥΝ λαούς και κράτη.
Θα έχετε παρατηρήσει, ότι πολύ μεθεθοδευμένα, έχουν φέρει την αντιπαράθεση, γύρω από το ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.   Και τώρα βέβαια θα βλέπετε ότι αυτό παίρνει μεγάλη έκταση  μέσω των  ΕΒΡΑΪΚΩΝ  ΜΜΕ, γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΑΓΙΔΑ.
Γιατί σε κάποια ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ  θα τα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, και τότε θα πούν στους ηλίθιους: «ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΑΜΕ.  ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ....... ΔΑΝΕΙΟ».!!!!!!!
Ποτέ δεν έπεσα σ' αυτήν την καλοστημένη τους ΠΑΓΙΔΑ, να αμφισβητήσω τα ΕΒΡΑΪΚΑ τους κεφάλαια.  Διότι γνώριζα ότι υπάρχουν και το έχω γράψει από το 2013.  Όπως γνώριζα όμως, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ..... ΧΑΡΙΖΟΥΝ.!!!!!!
ΤΑ..... ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ.  Και  το πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι,  πως οι ΟΡΟΙ αυτού του ΔΑΝΕΙΟΥ, είναι ΑΓΝΩΣΤΟΙ σε όλους.
Το ζητούμενο λοιπόν γι' αυτούς, είναι να φέρουν ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ για να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα.  Και επειδή δεν υπάρχει τώρα, κανένας  νομιμος τρόπος για να δώσουν  ΔΑΝΕΙΟ  στην χρεοκοπημένη Ελλάδα,  από άλλο Διεθνή ΕΒΡΑΪΚΟ μηχανισμό ..... «στήριξης», (γιατί βλέπετε από κανένα καταστατικό δεν προβλέπεται δανεισμός  χρεοκοπημένων κρατών) είπαν  να δώσει το ΔΑΝΕΙΟ,  ένας «διαστημο-πίθικος».  τυλιγμένος με την ........ Ελληνική σημαία.
Σκέφτηκαν,  πως αυτό ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ μπορεί να το ....... «φάνε» οι Έλληνες,  αφού θα τους το παρουσιάσουμε σαν ένα.......... «πατριωτικό ΔΑΝΕΙΟ» και θα  τους το τυλίξουμε σαν .... δώρο,  με την .... Ελληνική σημαία.!!!!!!
100  ΧΡΟΝΙΑ  ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΕΣΙΜΟ.!!! 
ΩΡΑΙΟ...... ΔΩΡΟ...... ρε ...... «πατριώτες».!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Ελληνόπουλα, πως η Ελλάδα μας σήμερα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ κι αυτό φυσικά την καθιστά ΕΛΕΥΘΕΡΗ από κάθε Εβραϊκό δάνειο, με τα οποία κράταγαν ΔΕΜΕΝΗ την χώρα από το 1826.
Είναι η πρώτη φορά από το 1826 που η Ελλάδα δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα.
Και να καταλάβετε επίσης, πως αυτή η Αμερικανο-Εβραϊκή φασιστική σπείρα,  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ  να ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ για τα επόμενα 100 ΧΡΟΝΙΑ με ένα ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΟ 600ων ΔΙΣ.


Και να ξέρετε πως οι Εβραίοι τα έχουν σκεφτεί όλα.  Διότι πουθενά στο κόσμο και από καμία Διεθνή σύμβαση,  δεν προβλέπεται  να  ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ένα κράτος από έναν ιδιώτη.
Σκέφτηκαν λοιπόν για να μπορέσει να δανειστεί η Ελλάδα από έναν ιδιώτη,  να   μαζεύουν  υπογραφές από ΗΛΙΘΙΟΥΣ,  που να δηλώνουν,  ότι «αποδέχονται» την «πρόταση Σώρρα»,  ενώ η πρόταση αυτή,  ουσιαστικά μιλάει για ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ,  που ΔΕΝΕΙ την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια και αυτό το ΔΑΝΕΙΟ,  το παρουσίαζε στους ηλίθιους, σαν............  ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!!!!!!!
Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ........  ΩΩΩΩΩΩΩΩ ..... Μ@Λ@ΚΕΣ  ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ.!!!!!
Και όπως θα βλέπετε, όλα τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και όλοι οι διαβολοκινούμενοι στις «ομάδες» του διαδικτύου, έχουν πάρει εντολή τώρα και τον διαφημίζουν για νέο .......  «σωτήρα».!!!!!
Σας είπα: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ  μήπως και μπορέσουν να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα μ' ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, για να μην τους ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.. ΠΟΤΕ.!!!!!
Και  αυτό το ΔΑΝΕΙΟ, δεν προορίζεται φυσικά για να το δώσουν τώρα,  που κατευθύνεται η Ελλάδα προς την χρεοκοπία,  αλλά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας.
Τότε που η Ελλάδα θα είναι εντελώς διαλυμένη, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ .... ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΣΑΝ ......«ΣΩΤΗΡΙΑ».!!!!!
Αλλά  και αυτό ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ,  θα το βάλει στον κ@λ@ της η ΛΑΓΚΑΡΝΤ και το ΔΝΤ, μαζί και ο Κίσινγκερ και ο Ρότσιλντ για να μην παραπονιούνται, όπως έβαλαν και τα υπόλοιπα  μέχρι τώρα.!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ελεύθερη και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ σε  ΚΑΝΕΝΑΝ  ΠΙΑ. Το καταλάβατε ΕΒΡΑΙΟΙ;;;;; Και όχι μόνο δεν χρωστάει σε κανέναν, αλλά έχει και τέτοιο ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ για να  ΔΑΝΕΙΣΕΙ και το ΙΣΡΑΗΛ σας.
Φαίνεται πάντως, πως από την συχνότητα που άρχισαν να τον προβάλουν αυτόν τον «διαστημο-πίθικο» τα Εβραϊκά Μ.Μ χειραγώγησης,  η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι κοντά. Και από τις προφητείες που έχουμε, αλλά και εκ των πραγμάτων αντικειμενικά, λόγω των πολλών δις ομολόγων που λήγουν τον Ιούλιο  και θεωρώ πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συνεχίσουν να δίνουν λεφτά στην Ελλάδα, χωρίς επιστροφή, ειδικά τώρα που μάθατε, πως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,  όλα αυτά μαρτυρούν, πως το κουμπί της χρεοκοπίας, θα το πατήσουν  τον Ιούλιο.
Αυτούς όμως τους «διαστημο-πίθικους» να τους προσέχετε, γιατί έχουν έρθει με έναν Χιτλερικό φασισμό  και έχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ να επιτεθούν  κατά των  αντιπάλων τους.  Και αντιπάλους  θεωρούν όλους τους Έλληνες που δεν είναι μαζί τους.  Δηλαδή το 99.5%
Να τους ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,  γιατί  μπορεί να είναι λίγοι, αλλά  πρόκειται για πολύ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ατομα και πολύ χαμηλής νοημοσύνης.  Είναι πολύ στοχευμένη  η επιλογή τέτοιων ατόμων, γιατί αυτά τα άτομα είναι απόλυτα χειραγωγήσιμα  και ελεγχόμενα.  Γιατί έκανε και ....ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ο «διαστημο-πίθικος» και όλοι τους  έχουν δώσει ΟΡΚΟ να υπερασπιστούν τα ....... ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους.!!!!!!  Και τα ...... συμφέροντά τους είναι να ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ και να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια.
Το σχέδιο είναι Αμερικάνικο προσέχετε. Αν τους διατάξει αυτός ο «διαστημο-πίθικος»,  θα επιτεθούν χωρίς ενδειασμό κατά των Ελλήνων.  Του έχουν ορκιστεί πίστη.!!!!! Και επειδή είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ελπιδα για να μην ΧΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  δεν θα διστάσουν να επιτεθούν ανοιχτά κατά των Ελλήνων.
 Είναι πιο  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από τους ισλαμοπίθικους. Μπορεί να φαίνεται μικρό το .....  «φίδι» , αλλά αν σε «τσιμπήσει» έχει πολύ ισχυρό δηλητήριο.  Αλλά ένα πράγμα να ξέρουν.  Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.  Γιατί οι Έλληνες μπορεί να είμαστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,  αλλά αν προκληθούμε ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και τους ....... «Χιτλεράκους».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ

Αντιστεκόμαστε λοιπόν ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ απέναντι στην επίθεση των αντίχριστων δυνάμεων και προς το παρόν έχουμε ΝΙΚΗΣΕΙ και έχουμε κάνει και το χρέος μας απέναντι στην ανθρωπότητα, γιατί τους έχουμε βγάλει και πάλι ΕΞΩ από τους «χρονοσχεδιασμούς» του παγκοσμίου πολέμου.
Δεν μπορώ να γίνω τώρα πιο αναλυτικός, αλλά η Ελλάδα είναι ο λόγος που τους ανάγκασε  να «φρενάρουν» πέρυσι τον πόλεμο στην Ουκρανία και να βάλουν τους Ρώσους να σταματήσουν λίγο τους ισλαμοπίθικους πριν πάρουν και την Δαμασκό και πέσει η Συρία.  Γιατί  αυτές οι δύο εστίες πολέμου, είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένες, ώστε να ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ και  να ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ στον πόλεμο, ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.   Γι' αυτό και τις «φρέναραν»,  για να μην τους ξεφύγουν τα γεγονότα, ενώ η Ελλάδα παρέμενε ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Στο τέλος βέβαια,  αυτό που ήθελαν να αποφύγουν δεν θα το γλυτώσουν,  γιατί τώρα τους έχουν μείνει  μόνο ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ και δεν προλαβαίνουν να μας φέρουν μία «νόμιμη» ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Άσε που έχω τον τρόπο και τα μαθαίνω και όταν δημοσιεύονται και τα μαθαίνει ο λαός, τότε ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ τα σχέδιά τους το ένα πίσω από το άλλο.
            Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι πως θα προσπαθήσουν έστω για τελευταία φορά, να φέρουν την ηλεκτρονική κάρτα με το πρώτο σφράγισμα του αντίχριστου, δηλαδή με τον αριθμό «666».  Και υπάρχει ρητή εντολή προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και όλες τις  Μητροπόλεις,  να το κάνουν «γαργάρα» το θέμα και να μην μιλήσει ΚΑΝΕΝΑΣ εναντίον της ηλεκτρονικής κάρτας.


 Γιατί καταλαβαίνετε πως αν οι Μητροπολίτες βγάλουν εγκυκλίους και ενημερώσουν τους πιστούς για την απόφαση που έχει πάρει αμετάκλητα η Ιερά Σύνοδος από το 1997 και λέει στους πιστούς «ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»,  τότε γκρεμίστηκε και η τελευταία τους προσπάθεια.
Η επιβολή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης είναι αυτό που ετοιμάζουν μέσω των τραπεζών, αλλά και του συστήματος των συγκοινωνιών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με την είσοδο του νέου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ που διαθέτει ειδικό ηλεκτρονικό κύκλωμα, που επιτρέπει την παρακολούθηση του κατόχου, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής του.
Αυτά τα «περίεργα» εισιτήρια έρχονται από την Λετονία και έχουν σκοπό να διατεθούν στο Ελληνικό κοινό, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ από ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ  ΙΔΡΥΜΑΤΑ  ή άλλους Έγκυρους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ φορείς, για να διαπιστωθεί η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της υγείας των κατόχων από πιθανή ακτινοβολία,  αλλά και η διασφάλιση της ελεύθερης μετακίνησης και των προσωπικών δεδομένων του κατόχου. 
 Αυτά θα προσπαθήσουν να φέρουν στον τομέα του ηλεκτρονικού χαράγματος.  Το κομμάτι το Οικονομικό δεν με πολυενδιαφέρει γιατί αυτά έρχονται και παρέρχονται. Τώρα επειδή έρχεται παγκόσμιος πόλεμος, σίγουρα θα παρακολουθήσουμε «ράλλυ» ανόδου τιμών σε όλα τα βασικά είδη, στα μέταλα και στο πετρέλαιο.  Θέλουν βέβαια να την "στίψουν" την Ελληνική κοινωνία γι' αυτό και είπαν να κόψουν τα επιδόματα αλληλεγγύης που έδιναν με τις κάρτες σίτισις. Είναι εντελώς βρώμικα και σάπια υποκείμενα, αλλά τι μπορεί να κάνει ο πολίτης αφού είναι ΟΛΟΙ;;;
Αν αναρωτιέστε αν θα γίνει  Οικουμενική Κυβέρνηση ή εκλογές, θα σας πω πως στα σχέδια των Εβραίων, δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπάρχει η εκλογολογία, για να κοροϊδεύουν τον κόσμο.  Την χώρα θα την «σκάσουν» τον Ιούλιο στα χέρια αυτών των «καροτο-π@υστηδ@ν» που τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ. 
Από την άλλη, ο ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ «δράκουλας»,  «απαγορεύει» τις εκλογές σ' αυτήν την φάση της Ελληνικής κατάρρευσης, γιατί δεν θέλει φυσικά να δώσει στον «γουρλομάτη» τον γιό του, την ΒΟΜΒΑ που έχει γίνει ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ και είναι έτοιμη να ΣΚΑΣΕΙ. Ούτε θα τον βάλει μέσα σε Οικουμενική για να πάρουν κι' αυτόν τα .....  «σκάγια».       
Όσο για την προόρηση του μακαριστού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού πως: «τα δύσκολα στην Ελλάδα ξεκινούν με Οικουμενική»αυτή επαληθεύθηκε,  γιατί τα δύσκολα για την χώρα, πράγματι ξεκίνησαν με την Κυβέρνηση Συνεργασίας  Παπαδήμου τον Νοέμβριο του 2011, όταν και ψηφίστηκε από αυτήν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.   Οικουμενικές,  είναι  οι κυβερνήσεις  Συνεργασίας, ή ευρείας αποδοχής.
Η προόρηση συνεχίζει με το: «ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» και είναι αυτό που θα συμβεί τον ερχόμενο Ιούλιο, αν και είμαι απόλυτα βέβαιος, πως εσείς που παρακολουθείτε   «τα σημεία των καιρών»  θα το έχετε καταλάβει τουλάχιστον ένα μήνα πριν..
Αυτήν την Κυβέρνηση των «καροτο-σατανιστών»,  που είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Κυβέρνηση όλων των εποχών στην Ελλάδα,  ΘΑ ΤΗΝ ..... «ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ»   οι ίδιοι οι Εβραίοι και οι Ευρωπ@υστηδ@ς  και  θυμηθείτε το.  Γιατί την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, αλλά τους προδότες....... ΚΑΝΕΙΣ.!!!
Και ακούστε και την ....... πρόβλεψή μου.  Επειδή θα το καταλάβουν και οι ίδιοι κάποια στιγμή, πως τους έχουν .... «στήσει»,  για να γλυτώσουν  θα την κοπανάνε μόνοι τους.  Θα ψάχνουν  τον υπουργό το πρωί στο υπουργείο  κι αυτός θα την έχει κοπανήσει το βράδυ,  με πτήση προς άγνωστη κατεύθυνση.
Θα δούμε από δω και πέρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στην χώρα.  Εσείς να ετοιμάζεστε για τα χειρότερα που είπε ο γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός, γιατί τα λόγια του έρχονται σε συνέχεια των λόγων του μακαριστού Μητροπολίτη Σισσανίου και Σιατίστης Αντωνίου, που είπε πως: «Μετά την Συρία τα γεγονότα έρχονται στην Ελλάδα».  Αυτοί οι άγιοι άνθρωποι μίλησαν για τα σημερινά γεγονότα, τότε που ήταν εντελώς άγνωστα.  Και στην Συρία τα γεγονότα ξεκίνησαν το 2012.   ΤΩΡΑ  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. 


 Αλλά και ο άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης  μας ενημερώνει,   με το Θεόπνευστο χειρόγραφό του για τον  «666»  και το χάραγμα της ταυτότητας που θα θελήσουν να μας δώσουν.
Μην ξεχνάτε Ελληνόπουλα.Τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ αντιμετωπίζουμε.
Σύμμαχος και ΔΥΝΑΜΗ μας είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  ΚΑΙ  ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ
Επειδή βλέπω να μας κοροϊδεύουν με άθλιες προπαγάνδες καθημερινά, πρέπει να σας πω κάποια πράγματα για να τα γνωρίζετε ώστε να μην σας απασχολούν οι προπαγάνδες των ..... «ειδικών» που μας παρουσιάζουν σαν ........ «μπαμπούλα» την διαλυμένη Τουρκία.
Η Τουρκία είναι ένα υπό διάλυση κράτος που βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο με τους Κούρδους,  με πάρα πολλές εσωκυβερνητικές διαμάχες και σε ανοιχτή ρήξη Κυβέρνησης, στρατού, με μία οικονομία που βυθίζεται καθημερινά.
Είναι  ένα ήδη διαλυμένο κράτος, με στρατό χωρίς κανένα ηθικό,  που με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στον αφανισμό και τον διαμελισμό.
 Πρέπει όμως  να πούμε τι ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ σε αυτήν την κατάσταση της διάλυσης. Και ίσως δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά ο λόγος της σημερινής διάλυσης της Τουρκίας, είναι Η ΕΛΛΑΔΑ. Τα αίτια είναι άλλα, αλλά ο λόγος είναι η ΕΛΛΑΔΑ.
Και την Τουρκία σήμερα την διαλύει το Σιωνιστικό Ισραήλ, επειδή ο Ερντογάν  ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Για να το εξηγήσουμε θα πούμε το εξής: Όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου ελέγχονται από την παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ, δηλαδή ελέχγονται  από το Σιωνιστικό Ισραήλ.


Είτε με τον τρόπο των  «αγορασμένων» Εβραιόδουλων Κυβερνήσεων, όπως είναι στην  Ελλάδα,  είτε ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και αναγκαστικά υποκύπτουν στα κελεύσματα των Εβραίων, για να μην πάθουν  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Αυτόν τον εκβιασμό των Εβραίων τον αντιμετώπισε πρώτος ο ΝΤΕ ΓΚΟΛ, όταν τους είπε πως: «θα γεμίσω ένα καράβι δολλάρια και θα τα σας φέρω στην Αμερική, απαιτώντας το αντίκρυσμα σε χρυσό».   Ήταν τότε που κατάλαβε πως οι Εβραίοι είχαν παραβιάσει την συνθήκη του «Μπρέντον Γούντς» και τύπωναν ανεξέλεγκτα δολλάρια, χωρίς να έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό.  Τον επόμενο μήνα βρέθηκε αντιμέτωπος με την «πορτοκαλί επανάσταση» και τότε υπέκυψε καταλαβαίνοντας πως με τους Εβραίους δεν τα βάζεις.


Ο Ερντογάν δεν είναι κανένας Εβραιόδουλος. Ίσα Ίσα που τέτοια αντρικά @ρχίδι@ απέναντι σε Εβραίους, δεν έχει δείξει κανένας αρχηγός κράτους μέχρι σήμερα στην Διεθνή σκηνή. Δεν ξέρω πόσοι τον θυμάστε στην Σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ να απευθύνεται στον Σιμόν Πέρεζ του Ισραήλ, αποκαλώντας αυτόν και τους Ισραηλίτες ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που δολοφονούν παιδιά στην Παλαιστίνη.  Και με αυτά να γίνονται "on air",  πετάει τα χαρτιά που κράταγε στον Σιμόν Πέρεζ και φεύγει από την Σύνοδο.
Ότι και να γίνει τον Ερντογάν  θα τον γράψει η ιστορία, μέσα σ' αυτούς που δεν γονάτισαν  και δεν υπέκυψαν  στους εκβιασμούς των Εβραίων.  Μπορεί να τον δολοφονήσουν, να τον ρίξουν, αλλά ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ στους Εβραίους.
Ο Ερντογάν δέχεται εκβιασμό από τους Εβραίους δια μέσω των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ εδώ και χρόνια, για να ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ στην  ΕΛΛΑΔΑ, δημιουργώντας θερμά επεισόδια τύπου ΙΜΙΩΝ,  για να δημιουργούνται στο Αιγαίο όλο και περισσότερες ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ.
Ό στόχος των Εβραίων είναι να γίνει ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ όλο το Αιγαίο, αλλά ο Ερντογάν δεν τους κάνει τα κέφια.
Όλοι οι «μεγάλοι» ξέρουν,  πως μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δεν μπορούν να γίνουν μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια, πέραν των θερμών επεισοδίων με διάρκεια μέχρι έξι  ώρες, αφού και στις δύο χώρες υπάρχουν ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ και είναι και οι δύο χώρες, μέλη του ΝΑΤΟ και με έδρα στον ΟΗΕ.
Υποχρεωτικά μετά τις έξι ώρες επεμβαίνει το ΝΑΤΟ και το επεισόδιο τελειώνει, αλλά τις  συνθήκες που θα επικρατήσουν  στην περιοχή του θερμού επεισοδίου, μετά το τέλος του, ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ του θερμού επεισοδίου.
Αν βγαίνουν νικητές οι Τούρκοι τότε γίνεται ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ, αν νικήσουν οι Έλληνες, το έδαφος παραμένει στο μέλλον ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Τα ΙΜΙΑ καθορίστηκαν ως ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ μετά το επεισόδιο, επειδή οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ, κατέβασαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΩΤΟΙ από τα ΙΜΙΑ.  Δεν αντιμετώπισαν τους εισβολείς και παρέδωσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.


Η αλήθεια  βέβαια είναι πως οι Έλληνες βατραχάνθρωποι είχαν ανέβει στην βραχονησίδα εκείνη την νύχτα και  ΕΙΧΑΝ  ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Αλλά μετά υπάκουσαν σε διαταγή προδοσίας,  που τους διέταξε να αφήσουν τους Τούρκους και να φύγουν πρώτοι.  Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα δεν ζει κανένας  και τους 12 Τούρκους κομάντος εκείνης της νύχτας. Για να μην μπορεί κανένας τους να μαρτυρήσει, πως εκείνη την νύχτα τους είχαν συλλάβει οι Έλληνες.  Τους «ήρωες» δεν τους σκοτώνουν μωρέ.  Τους θέλουν για να ανεβάζουν το ηθικό των υπολοίπων.  Αυτοί όμως δεν ήταν ήρωες. ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ναι αλλά τότε θεωρήθηκαν  νικητές οι Τούρκοι και τα ΙΜΙΑ έγιναν ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ.  Επειδή τα ΒΑΤΡΑΧΙΑ μας προτίμησαν να υπακούσουν στον ΠΡΟΔΟΤΗ τον ΠΑΓΚΑΛΟ και όχι να υπερασπιστούν την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΣΗΜΑΙΑ.
Σημαντική σημείωση: Μία αντίστοιχη με του Πάγκαλου διαταγή προδοσίας, είχε δώσει και το 1940 ο τότε προδότης αρχηγός του ΓΕΣ Αλέξανδρος Παπάγος  στον Υποστράτηγο Κατσιμήτρο, να μην αντιμετωπίσει τους Ιταλούς στα βουνά, αλλά να κατεβάσει από τα σύνορα την Ελληνική σημαία και να υποχωρήσει σε γραμμή άμυνας νοτιότερα στον Αχελώο.  Την ιστορία από κει και πέρα την ξέρετε. Ο Ήρωας Κατσημήτρος δεν υπάκουσε και έγραψε στα Ελληνικά του @ρχίδι@ τον προδότη τον Παπάγο με τις εξής λέξεις. «Δεν παραδίδω σπιθαμή Ελληνικού εδάφους. ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».  Και έτσι γράψαμε το έπος του 40. 
Αν και τα ΒΑΤΡΑΧΙΑ μας στα ΙΜΙΑ ,  είχαν ΑΡΝΗΘΕΊ  ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ στην διαταγή προδοσίας  και τους έβρισκε το φως της μέρας,  με αυτούς γύρω από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και τους Τούρκους κομμάντος δεμένους δίπλα,  η λέξη «ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ» είχε πάψει να υπάρχει μέσα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.
 Αλλά τότε που είχαμε γράψει πάλι μία χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας, την ΣΚΙΣΑΜΕ με προδοσία, για να φαίνονται νικητές οι Τούρκοι.
Έτσι και  σήμερα, έχει πάρει ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ  ο Ερντογάν από τους Αμερικανούς και τους Νατοϊκούς, πως οι Έλληνες είναι ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και στα θερμά επεισόδια θα βγαίνει νικητής,  όπως έγινε και στα ΙΜΙΑ
Ο Ερντογάν όμως,  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και δεν θελει σε καμία περίπτωση να ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ για την Τουρκία, όπως λέει η προφητεία στο Κοράνι. Και ο Ερντογάν είναι θρησκευόμενος Μουσουλμάνος και  γνωρίζει το Κοράνι.
Μην σας φαίνεται παράξενο. Ότι ακριβώς λένε οι προφητείες της Ορθοδοξίας για το τι θα πάθει η Τουρκία όταν μας επιτεθεί, το ίδιο αναφέρει και το Κοράνι.   Και ο Ερντογάν δεν θέλει καμία στρατιωτική εμπλοκή με την Ελλάδα, για να μην είναι αυτός που θ' ανοίξει «την πόρτα της αβύσσου» για την Τουρκία.  Οι Στρατηγοί του θέλουν εμπλοκή με την Ελλάδα, όχι ο Ερντογάν.
«Να κάνεις ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Ελλάδα» του λένε οι Αμερικανοί.  «Δεν κάνω», λέει ο Ερντογάν.
  Και με την πρώτη του άρνηση, «έφαγε» την δική του «επανάσταση» στην πλατεία ΤΑΞΙΜ της Κωνσταντινούπολης. Τα πράγματα για τον Ερντογάν χειροτέρευαν συνεχώς από τότε  και τον έφθασαν μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο και το πραξικόπημα για να τον ρίξουν.
            Ένα πράγμα να γνωρίζετε.  Ο Ερντογάν όταν πέσει ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΡΘΙΟΣ και δεν θα έχει υποκύψει στους Εβραίους.  Και όσο Κυβερνάει ο Ερντογάν, η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ στην Ελλάδα.  Ο Ερντογάν δεν θέλει φασαρίες με την Ελλάδα.  Οι Εβραίοι  θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ τον Ερντογάν.    Αλλά σιγά σιγά διαλύουν την Τουρκία.
Αν τον ρίξουν τον Ερντογάν και αναλάβουν οι Στρατηγοί, τότε θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι και έτσι θα γίνουν τα πράγματα όπως τα λένε και οι προφητείες των αγίων.  Γιατί και πρακτικά, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.  Γιατί πρέπει να έχει φύγει   και η μία χώρα από το ΝΑΤΟ, για να μην αναγκαστεί να επέμβει στις έξι ώρες η συμμμαχία. Αλλά και επειδή τώρα δεν έχουν τον χρόνο  για θερμά επεισόδια των έξι ωρών.
Μέχρι τότε ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ Έλληνες, γιατί ο εχθρός δεν είναι οι Τούρκοι. Ο εχθρός είναι όλοι οι ΔΟΛΙΟΙ, οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που έχουμε μέσα στην Ελλάδα. Και όλοι αυτοί σκάβουν τον λάκο της Ελλάδος, ενώ παράλληλα κοροϊδεύουν και κοιμίζουν τους Έλληνες. Ενώ ξέρουν πως η χώρα είναι χρεοκοπημένη και με 200.000 ισλαμοπίθικους που περιμένουν το σήμα. 
Ο εχθρός δεν  είναι έξω από την χώρα. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Το ότι απέτυχαν να κατακτήσουν την Ελλάδα με τους «νόμιμους» τρόπους, τους έχει γεμίσει με αφάνταστο μίσος, που μετά τον Ιούλιο θα το δούμε  να απελευθερώνεται.
Προς το παρόν ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ στον δρόμο του μαρτυρίου, του «γολγοθά» και της «σταύρωσης» που έρχεται για την Ελλάδα και αν ετοιμαστείτε γι' αυτό,  θα έχετε πολλές πιθανότητες για να δείτε και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 
Όπως είπε ο άγιος Παΐσιος: «Θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο».
Μην ξεχνάτε Ελληνόπουλα.Τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ αντιμετωπίζουμε.
Σύμμαχος και ΔΥΝΑΜΗ μας είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ.




ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
Τα πράγματα από δω και πέρα «σφίγγουν» επικίνδυνα για την χώρα και αφού δεν κατάφεραν να μας κατακτήσουν  με τους διάφορους δόλιους τρόπους που προσπάθησαν,  όταν αποφασίσουν να πατήσουν το κουμπί της χρεοκοπίας, θέλουν να έχουν δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες, ώστε να μην μείνει ζωντανός κανένας Έλληνας.
Και ο κύριος «μοχλός» της καταστροφής της χώρας είναι οι  ισλαμοπίθικοι που έχουν φέρει μέσα στην Ελλάδα και τους παραλαμβάνουν πράκτορες του Ισραήλ και της Τουρκίας που υποτίθεται είναι ΜΚΟ. Οι μισθοφόροι ισλαμοπίθικοι,  από πολύ έγκυρη πηγή είναι περισσότεροι από 200.000 στρατός.  Δεν νομίζω πραγματικά να μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος αυτής της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ επιχείρησης, που στοχεύει στον αφανισμό των Ελλήνων.
Και όλη αυτή η πολεμική επιχείρηση, συντελείται μέσα στην χώρα, ελέω των διοικούντων του  ελληνικού στρατού και της ΕΥΠ, που έχουν παραδώσει  τα πάντα στον εχθρό.
Η Ελλάδα Ελληνόπουλα, έχει προδοθεί πολλές φορές στην ιστορία της,  αλλά ποτέ δεν ήταν προδομένη σε τέτοιο βαθμό.  Και όλοι οι εχθροί, είναι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.  Από την Κυβέρνηση, την «αντιπολίτευση», την «Δικαιοσύνη» τον στρατό  και την πλειοψηφία της Ιεραρχίας,  μέχρι τον Ισλαμικό στρατό των μισθοφόρων φονιάδων. Όλοι ΕΔΩ ΜΕΣΑ είναι.  Και από μέσα μας πολεμάνε.
Προσωπικά δεν πρόκειται να σας παραμυθιάσω τώρα,  με «όμορφες ιστορίες αγάπης» για ευχάριστα μελλούμενα, γιατί αυτό που περιμένουμε πρώτα στην Ελλάδα, είναι η χρεοκοπία, η επίθεση των ισλαμοπιθίκων, η ακυβερνησία, η επίθεση των Τούρκων και η επερχόμενη πείνα.  Γι' αυτά μας προειδοποιούν οι άγιοι της Εκκλησίας μας, γι' αυτά σας μιλάω και εγώ. Όταν θα έρθει η «ώρα της Κωνσταντινούπολης» θα σας μιλήσω γι' αυτό, αλλά όχι τώρα.
Όσοι σας παραμυθιάζουν αυτήν την στιγμή,  με όμορφες ιστορίες Κωνσταντινούπολης, είναι ή ΔΟΛΙΟΙ ή ΗΛΙΘΙΟΙ.  Γιατί όσο και να γνωρίζεις το ευχάριστο τέλος που θα έχει αυτή η ΔΥΣΚΟΛΗ διαδρομή, αν δεν προετοιμάζεσαι και για την διαδρομή, το πιθανότερο είναι να μην επιζήσεις για να δεις το ευχάριστο τέλος.
Όσο και να γνωρίζεις δηλαδή πως στο τέλος της ερήμου θα βρείς την όαση,  αν δεν προετοιμαστείς για την διαδρομή, δεν θα επιζήσεις για να πιεις νερό στην όαση.  Γιατί ο Θεός που σου έχει δώσει την γνώση της όασης για να σε ενισχύει με ελπίδα στην δύσκολη διαδρομή ,  σου έχει δώσει και την γνώση της διαδρομής της ερήμου.  Κι αφού σου έχει γνωρίσει και τις δυσκολίες,  ξεκινώντας για την διαδρομή προς την «όαση», μαζί με την πίστη σου και την ελπίδα σου  Σ' Αυτόν,  πάρε και νερό μαζί σου.
Όσοι λοιπόν αναφέρονται  σήμερα στις προφητείες των αγίων, αλλά  τοποθετούν στο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ σήμερα, προφητείες που αναφέρονται  σε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ  μέλλον, χωρίς καμία αναφορά στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ το κάνουν για να σας κοροϊδεύουν, ώστε  να πεθάνετε μέσα στην «έρημο» χωρίς να φθάσετε ποτέ στην «όαση».




Ο Θεός όμως σας αγαπάει βρε Ελληνόπουλα, γιατί εσείς είσαστε τα ΑΛΗΘΙΝΆ παιδιά Του. ΞΕΡΕΙ πως όλοι σας έχουν εγκαταλείψει και σας κοροϊδεύουν.  ΞΕΡΕΙ πως οι ΠΟΙΜΕΝΕΣ, αντί να σας οδηγήσουν  προς ΑΥΤΟΝ που σας αγαπά, σας εγκατέλειψαν διασκορπισμένους, χωρίς «πυξίδα» και χωρίς «φάρο» για να μην ξέρετε κατά που να πάτε και να γίνετε εύκολη λεία στον αντίχριστο.  Μπορεί να σας μιλάνε οι ... «ποιμένες»  για την ...... Ουράνια Βασιλεία του Θεού,   αλλά σας οδηγούν  στο χάραγμα του αντίχριστου στην γή.   Και ..... θεωρητικά σας ..... «σώζουν», αλλά στην πράξη σας καταδικάζουν.  Γιατί αν καταδικαστείς στην γή, τότε χάνεις και την Ουράνια Βασιλεία.  Είναι  η εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ,  και όχι μόνο σας έχουν όλοι εγκαταλείψει, αλλά σας οδηγούν στην αγκαλιά του αντίχριστου.
«ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ» είπε ο άγιος Παΐσιος.
Ο Θεός όμως Ελληνόπουλα δεν σας έχει εγκαταλείψει και πάντα είναι κοντά σας,  σε σας που Τον θέλετε και Τον ζητάτε.   Γιατί όσα και να  κάνει σήμερα ο αντίχριστος για να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς», ο Καλός και Παντογνώστης  Θεός,  τα γνώριζε όλα αυτά,  πριν Δημιουργήσει την κτίση.  Οπότε μην ανησυχείτε.  Σαν Καλός Πατέρας έχει στείλει για την κάθε «ασθένεια» των παιδιών Του, το κατάλληλο «φάρμακο».
Εσείς Ελληνόπουλα ένα πράγμα να μην ξεχνάτε. Όλοι αυτοί, είναι δούλοι του αντίχριστου και τους οδηγεί ο διάβολος. Εμείς είμαστε τα παιδιά του Θεού και μπορεί να μην είμαστε οι άγιες εικόνες Του και ενώπιόν Του να αμαρτάνουμε, αλλά  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.  Ποιός είναι πιο ΔΥΝΑΤΟΣ βρε Ελληνόπουλα; Ο Θεός ή ο διάβολος;  Μα και τον διάβολο να ρωτήσεις, θα σου πει πως ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ.  Και όχι μόνο πιο δυνατός, αλλά  σαν «φτερό στον άνεμο» είναι ο διάβολος μπροστά στην ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  Τέτοια είναι η αντιστοιχία των δυνάμεων.
Αν τώρα,  δείχνουν πως   κυβερνούν οι δυνάμεις του διαβόλου και με τον ανθρώπινο «ρεαλισμό»,  φαίνεται αδύνατον να Αναστηθεί η Ελλάδα, να σας πω πως με τον ανθρώπινο «ρεαλισμό»,  ήταν αδύνατον να Αναστηθεί και ο Λάζαρος.  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ανέστησε τον Λάζαρο και η ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ θα Αναστήσει και την ΕΛΛΑΔΑ μας.  Ήδη τους αποδείξαμε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ στην Ελλάδα.   Γιατί έπεσε επάνω μας από το 2010, όλη η παγκόσμια δύναμη του αντίχριστου για να μας κατακτήσει, και δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα,  επειδή πέντε ΕΛΛΗΝΕΣ  χωρίς καμία εξουσία,  μόνο  με την βοήθεια της ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, αποδείχθηκαν ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ  από όλη την παγκόσμια «δύναμη» του αντίχριστου και από όλους τους προδότες,  που  από θέσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ήθελαν να  «εξαφανίσουν» την ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μας.



ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.  Την  ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ την έχουμε εμείς, δεν την έχουν αυτοί.  Και τώρα χρησιμοποιήσαμε ελάχιστη,  επειδή μας ανάγκασαν  να ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.  Αυτοί όμως ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ και ακόμα μαζεύουν ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ προσπαθώντας να δουν τι θα κάνουν τώρα.
Ελάτε τώρα Ελληνόπουλα, να περάσουμε  στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, γιατί μας έχουν «κατσικωθεί» και από μόνοι τους δεν βλέπω να «ξεκουβαλάνε».  Μπορεί εμείς να μην έχουμε «καρέκλες» και υπουργεία, ούτε Κρατικές εξουσίες. Έχουμε όμως τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ πατέρα μας, που είναι η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στο ΣΥΜΠΑΝ.  Κι όπως είπαμε, επειδή Γνώριζε τα πάντα εξ αρχής, έχει Στείλει στα παιδιά Του για το κάθε «μικρόβιο»,  το κατάλληλο «αντιβιοτικό.
Γι' αυτό ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ.
Αυτό που θα κάνετε είναι το εξής και το ανέφερα στην αρχή: Όποτε  περνάτε από ιερό Ναό και είναι ανοιχτός, μπήτε μέσα και ανάψτε ένα κερί στον Θεό και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ να ενεργήσει ΑΥΤΟΣ και ΦΑΝΕΡΑ για την  ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνικού έθνους.  Και κάντε και κάποια πράξη να αρέσει στον Θεό.  Κάποια ελεημοσύνη π.χ.
Την σημερινή εποχή που αντιμετωπίζουμε τον αντίχριστο και τις δυνάμεις του, το ισχυρό «αντιβιοτικό» απέναντι σ' αυτό το «μικρόβιο» είναι  ο ΙΔΙΟΣ ο ΘΕΟΣ.  Ο διάβολος ΠΑΓΙΔΕΨΕ  τα πάντα και δεν έχει αφήσει  καμία επίγεια δύναμη για να αντιμετωπίσει τον αντίχριστο,  γιατί οι Εβραίοι,  έχουν αγοράσει τους πάντες και τα πάντα,  μέχρι τους Ιεράρχες και τους Πατριάρχες του Χριστού. 
Γι' αυτό και οι άγιοι προφήτες είπαν, πως την Ελλάδα θα την σώσει ο ΘΕΟΣ με ΦΑΝΕΡΗ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ.  Ο ΘΕΟΣ είναι το μόνο «αντιβιοτικό» σήμερα απέναντι σ' αυτήν την παγκόσμια ΠΑΝΟΥΚΛΑ.   Εγώ σας το δίνω.  Εσείς χρησιμοποιείστε το και ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. Μετά αφήστε τον διάβολο, τον αντίχριστο και όλες τις Εβραιόδουλες δυνάμεις τους, να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ Πατέρα μας και τα ΞΙΦΗ των ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ.

Το κακό Ελληνόπουλα όσο μεγάλο και να είναι,  έρχεται πάντα η ώρα, που γκρεμίζεται με πάταγο.  Και την ιστορία από κεί και πέρα, αναλαμβάνουν  και την γράφουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
 ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Επιμέλεια greek1.blogspot.com

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2kRHqZQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου