Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Προετοιμαστείτε για την Ενέργεια της Σούπερ Σελήνης και του Ερμή στις 3 Δεκεμβρίου


Όπως φαίνεται, η 3η Δεκεμβρίου θα φέρει άφθονες ποσότητες πνευματικής ενέργειας. Όχι μόνο θα υπάρχει μια πανσέληνος αλλά και ο Ερμής θα έρθει σε ανάδρομη φορά.


Η πανσέληνος που θα συμβεί την 3η ημέρα του Δεκεμβρίου θα είναι, όπως ίσως γνωρίζετε, μία σούπερ Σελήνη και ταυτόχρονα μια «Πλήρης Ψυχρή Σελήνη». Η σούπερ Σελήνη συμβαίνει όταν μια πανσέληνος μπορεί να συμπέσει με το περιγεγραμμένο φεγγάρι. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Εξαιτίας αυτού, το φεγγάρι θα εμφανιστεί τουλάχιστον 14 τοις εκατό μεγαλύτερο και πολύ φωτεινότερο από το συνηθισμένο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επειδή η πανσέληνος θα είναι στους Διδύμους θα βιώσουμε μια στροφή για την οποία δεν είμαστε αρκετά συνηθισμένοι. Η αδυσώπητη ενέργεια θα τρέχει ανεξέλεγκτα αν δεν προετοιμάσουμε τον εαυτό μας εκ των προτέρων. Σε ανάλογες περιπτώσεις πολλοί προβαίνουν σε καθαρισμό του ενεργειακού τους πεδίου και σε διαλογισμό αλλά αρκετοί κάνουν ό, τι αισθάνονται ότι είναι καλύτερο για τους ίδιους.


Ο πλανήτης που πρόκειται να είναι οπισθοδρομικός είναι ο Ερμής, ο οποίος είναι επίσης ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων.

Ανάδρομος πλανήτης είναι εκείνος που φαινομενικά κινείται προς τα πίσω, σε σχέση με εμάς που τον βλέπουμε από την Γη. Αν και φαίνεται ότι κινείται ανάποδα, αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ο Ερμής κάνει αυτή την κίνηση περίπου 3 ή 4 φορές κάθε χρόνο και είναι κάτι που διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες. Εκείνο, όμως, που επισημαίνεται είναι ότι η ενέργεια που προέρχεται από αυτή την οπισθοδρόμηση δεν θα εξασθενίσει απλά με την πανσέληνο.

Όταν ένας πλανήτης είναι οπισθοδρομικός, φαίνεται ότι τα πράγματα στα οποία κυριαρχεί απορρίπτονται επίσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το προσέξετε, καθώς ο Ερμής κυβερνά τον Δίδυμο. Όταν αυτή η ανάδρομη κίνηση ξεκινήσει, θα περάσουμε από εκείνο που ουσιαστικά είναι μία «περίοδος σκιάς». Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αρχίζουν να βιώνουν τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή παρά μέχρι να φτάσει στο δεύτερο στάδιο του: την «καταιγίδα».

Αυτή η οπισθοδρόμηση άρχισε στις 14 Νοεμβρίου, «σταθμεύει» με την πανσέληνο και τελειώνει στις 22 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να γίνει πιθανότατα λίγο προβληματική και απογοητευτική, τουλάχιστον.

Θυμηθείτε να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε προσ-γειωμένοι και αφήστε τα πράγματα να τρέξουν την πορεία τους έως ότου καταλαγιάσουν και είστε σε θέση να αναλάβετε. Μην πέσετε στην παγίδα να καταπιαστείτε με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με αυτή την οπισθοδρόμηση. Αν και θα επιφέρει ψυχική ισορροπία, η ισορροπία σε όλα τα άλλα μπορεί να καταρρεύσει.

Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε. Αγκαλιάστε τον και μαζί του ό, τι έρχεται. Παρόλο που θα αισθανθείτε σαν να δέχεστε χτυπήματα από δύο δυνάμεις και βοήθεια από μία, τα πράγματα θα πάνε καλά. Στο τέλος, όλα θα ταξινομηθούν.


awarenessact.com

Μετάφραση-Απόδοση diadrastika

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2jzlBiH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου