Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Είναι αυτή ταινία για παιδιά;


τι άλλο θα δούμε…

Ο λόγος για την ταινία ''Ronal the barbarian''. Πρόκειται για μια ταινία που προβλήθηκε το 2011 και αφορά, όπως δηλώνει, όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών άνω των 12 ετών. Στόχος της, ως παρωδία, είναι να κριτικάρει τα στερεότυπα ''βάρβαροι'', ''σπαθί και μαγεία'', ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις τηλεοπτικές σειρές ''Κόναν ο Βάρβαρος'' και ''Μπουντρούμια και δράκοι''.
Οι βάρβαροι λοιπόν στην ταινία, παρουσιάζονται ως μπρατσαράδες που αρέσκονται να φοράνε στρινγκ, να κάνουν αποτρίχωση, να αλείφουν το σώμα τους με λάδι, να επιδεικνύουν τους μύες τους και να πολεμάνε.

εδώ με στρίνγκ
εδώ με piercing στις θηλές και κάνοντας αποτρίχωση.
πολεμάνε ανάμεσα στους άλλους κακούς ανδροειδείς γυναίκες

και χαζοβιόλες αμαζόνες

και τη βασίλισσά τους με το ''σπαθί'' τους…

κι αν τυχόν συλληφθούν η τιμωρία είναι το τράβηγμα της θηλής…
εννοείται όλοι τους τυχαία έχουν τατουάζ στο στήθος τους την φτερωτή νεκροκεφαλή της Ουρ…
και όλα αυτά προς τέρψιν της νεκροκεφαλής που το γλεντάει, κάνοντας το γνωστό σύμβολο…
Στο αγγλικό τρέιλερ δε, έχουμε τις σκηνές με το άλειμμα λαδιού, το κοίταγμα στον καθρέφτη μην τυχόν η αποτρίχωση δεν είναι τέλεια, οπίσθια καταματωμένα από το καμουτσίκι, χαζοβιόλες αμαζόνες που λιάζουν τα οπίσθιά τους και νοιάζονται για τη μόδα…



Σε άλλο τρέιλερ βλέπουμε σύμβολα των Μαλτσέχ, των Μπαχομέχ, το σύμβολο του Βάαλ και την πεντάφλα…



Αλλά πώς ξεκίνησαν όλα αυτά; Σε άλλο τρέιλερ, που θυμίζει αφήγηση της Γένεσης, βλέπουμε ότι στην αρχή υπήρχε μόνο το σκοτάδι και εκεί γεννήθηκε ένας δαίμονας, ο Ζάαλ, που θυμίζει τον Βάαλ, και ήταν δυνάστης των ανθρώπων… Ο ήρωας καταφέρνει και τον σκοτώνει με το σπαθί των θεών, ενώ φέρει αγκράφα που θυμίζει σταυρό στην μπέρτα του. Στην μάχη σκοτώνεται ο ίδιος, αλλά είδε τους πολεμιστές, που ήπιαν το αίμα του και έγιναν παντοδύναμοι και διαπίστωσε ότι ήταν καλό…



Όλα αυτά σας φάνηκαν εξωφρενικά και άκρως νεοταξίτικα;
Και που να σας αποκαλύψω δηλαδή, ότι όλα αυτά υποστηρίχθηκαν από το κρατικό δανέζικο ινστιτούτο ταινιών και το επίσης κρατικό δανέζικο τηλεοπτικό κανάλι TV2 !!!

Ασκληπιός


el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2iqFcoE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου