Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Έρευνα στο Αμβούργο ξεσκεπάζει την απάτη.



Λένε ψέμματα για την ηλικία για να μην τους διώχνουν.


Αποτέλεσμα εικόνας για αμβουργο φωτο

Το 49% των λαθρομεταναστών που δήλωσαν ότι είναι ανήλικοι στην πόλη του Αμβούργου φέτος είναι στην πραγματικότητα ενήλικες, σύμφωνα με νέα έκθεση του Συμβουλίου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο αριθμός είναι ψηλότερος από τα στοιχεία του προηγούμενου έτους που έδειξαν ότι το 47% των ατόμων που ισχυρίζονται ότι είναι ανήλικοι ήταν ενήλικες. Το νέο ποσοστό 49% καλύπτει τους 482 ασυνόδευτους αιτούντες άσυλο που ήρθαν στο Αμβούργο από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους,  αναφέρει η Die Welt .
Στη Γερμανία φέτος υπήρχαν συνολικά 55.890 αιτούντες άσυλο που ισχυρίζονται ότι είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών, αλλά σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων, 24.116 ή το 43% ήταν επίσημα ενήλικες.
Οι αξιολογήσεις της ενηλικίωσης πραγματοποιούνται από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης παιδιών και νέων (KJND), η οποία εξετάζει τους αιτούντες άσυλο χωρίς διαβατήρια ή άλλη ταυτοποίηση και στέλνει τις ύποπτες υποθέσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Eppendorf για εξέταση. Το νοσοκομείο διεξάγει στη συνέχεια μια σειρά από εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακτινογραφιών και της τομογραφίας, για να καθορίσει την κατά προσέγγιση ηλικία του αιτούντος άσυλο.
Οι ανήλικοι λαθρομετανάστες προσεγγίζονται από την υπηρεσία ευημερίας των νέων και, αν δεχτούν να μετατραπούν σε ενήλικοι, εγγράφονται στις κανονικές αρχές ασύλου.
Πολλοί αιτούντες άσυλο έχουν ισχυριστεί ότι είναι ανήλικοι επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο για τη γερμανική κυβέρνηση να εκτοπίσει ανήλικους αιτούντες άσυλο.
Σύμφωνα με τον Αφγανό αιτούντα άσυλο Χουσεΐν Κ., Τον ύποπτο για την δολοφονία της Γερμανίδας φοιτήτριας Maria Ladenburger, "αν είσαι ανήλικος, η κατάσταση στη Γερμανία είναι καλύτερη".
Η Γερμανία δεν είναι η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο αριθμό αιτούντων άσυλο που λένε ψέμματα για την ηλικία τους. Στην Αυστρία πέρυσι, οι αρχές διαπίστωσαν ότι σχεδόν 1.000 αιτούντες άσυλο είπαν ψέματα ότι ήταν κάτω από δεκαοχτώ. Ένας Αυστριακός αστυνομικός σχολίασε το θέμα εκείνη τη στιγμή, λέγοντας: "Είναι παράλογο να βλέπουμε άντρες με γένια και γκρίζα μαλλιά που ισχυρίζονται ότι είναι 17 ετών". 


ellasthasothi


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2zPnnr1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου