Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Να σε κάνω να γελάσεις; Θα γελάσεις πολύ όμως – πρόσεξε!


Να σε κάνω να γελάσεις; Θα γελάσεις πολύ όμως – πρόσεξε!

Μόλις εγένετο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Κι έχουμε… τζακ ποτ!


Ποιός μπαίνει πλάι στον Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας; Ο Φώτης ο Κουβέλης!
Ο Φώτης Κουβέλης μπαίνει (ξανά) στην κυβέρνηση αλλά αυτή τη φορά δίπλα στον Πάνο Καμμένο, και αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Θα μου πείτε και που είναι το σπουδαίο;
Ε… πριν είχαμε έναν υπουργό που θα "διερευνούσε" και θα "σταματούσε" τους χημικούς αεροψεκασμούς, τώρα τους κάναμε δυό -σαν τους Χιώτες, ένα πράμα.
Και ενώ ο πρώτος έκανε τις δηλώσεις του πριβέ στα στελέχη του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. και κάτι νέοι κι άμυαλοι μπλόγκερς, ιδρυτικά μέλη του κόμματος, τις δημοσίευαν το πάλαι ποτέ και του έδωσαν ένα ολόκληρο 8% μόλις έφτιαξε το κόμμα, μετά αρνήθηκε ότι ασχολήθηκε ποτέ με το θέμα ή έκανε δημόσιες δηλώσεις.
Ωστόσο με τον Κουβέλη το πράμα είναι αλλιώς. Ο πήγαινε-έλα, δώθε-κείθε, λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο δεξιά (όπα, καλά είσαι…) "αριστερός" και ολίγον μνημονιακός (όπως, ολίγον έγκυος) Κουβέλης, που τώρα αναλαμβάνει υφυπουργός Άμυνας κάποτε είχε κάνει και επερώτηση στη Βουλή για τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Που το είδαμε; Μα… εδώ:



05/02/2007

Αεροψεκασμοί πάνω από την Αθήνα

Ερώτηση του Φώτη Κουβέλη προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής 'Αμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Πολίτες διαμαρτύρονται ότι παρατηρείται το φαινόμενο αεροσκάφη (πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας) συχνά να πραγματοποιούν αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα αλλά και πάνω από άλλες πόλεις, χωρίς να είναι γνωστό γιατί προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, ποιο είναι το περιεχόμενο των υλικών με τα οποία ψεκάζουν και ποιο σκοπό εξυπηρετούν οι αεροψεκασμοί αυτοί.

Επειδή από την παρατήρηση αυτών των φαινόμενων δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες για πιθανές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την υποβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

– Πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί;

– Από ποιους φορείς και για ποιο λόγο πραγματοποιούνται και εάν το περιεχόμενο αυτών εμπεριέχει κινδύνους για τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Ο ερωτών βουλευτής

Φώτης Κουβέλης
Αχ δεν μπορώ… Όνειρο είναι μην με ξυπνάτε!




nea.allnewz.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2F5l5T2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου