Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το πάρτι της ... πρώτης φοράς Αριστερά και η ταρίφα του Εποικισμού... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;


Δυστυχώς, αν και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, το φωνάζουν χρόνια, φαίνεται πως αυτός ο λαός, έχει βγάλει ρίζες στον ραγιαδισμό.


1. Γιατί τα χρηματα του ΕΝΦΙΑ, που τρέχουν να πληρώσουν οι αφελείς, μια και δεν θέλουν να αντιληφθούν αφενός μεν πως από την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και την Δανειακή Σύμβαση, ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ, αφετέρου πως πληρώνουν στηρίζοντας όχι τα έσοδα του κράτους, αλλά τις Τράπεζες της Γερμανίας, για μια ιδιωτική περιουσία ήδη χαμένη εδώ και οκτώ  χρόνια.

2. Γιατί τα χρήματα που πιστεύει πως πληρώνει για τον ΕΝΦΙΑ, στην ουσία πληρώνει ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

ΕΛΕΟΣ!
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ  "ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ"

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.... ΟΒΡΙΟΥΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΜΚΟ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή 


ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΑΡΙΦΑ: 24.615 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Χωρίς τους Σημιτανθρώπους και τις πολυπλόκαμες διασυνδέσεις τους με το βαθύ κράτος των Βρυξελλών, δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι πάνω από το μισό των κρατικών εσόδων από τον ΕΝΦΙΑ (2,65 δις ευρώ που εισπράττονται από 6,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες) συν οι τελευταίες περικοπές στις επικουρικές, ισοδυναμούν με τα λεφτά που εισρέουν ΜΟΝΟ από την ΕΕ στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες: 1,6 δις ευρώ για την «φιλοξενία» 65.000 ψυχών!

Το ποσό αντιστοιχεί σε ετήσια κατα κεφαλήν επιχορήγηση 24.615 ευρώ, τουτέστιν άνω των 2.000 ευρώ μηνιαίως, το οποίο, ως καθαρό εισόδημα, θα ζήλευε η συντριπτική πλειοψηφία μισθωτών, μικρομεσαίων επιχειρηματιών και συνταξιούχων στην Ελλάδα. 

Το ερώτημα είναι, πού πηγαίνουν αυτά τα κονδύλια αφού οι συνθήκες διαβίωσης των «προσφύγων» στα διάφορα χοτ σποτ τύπου Μόρια είναι απάνθρωπες; 



Άθελά του, ο Γιώργος Φλωρίδης, μας λέει πως τουλάχιστον τα μισά από αυτά τα λεφτά επιστρέφουν στην Τουρκία μέσω των δουλεμπόρων διακινητών (και των κρατικών υπηρεσιών) που τους παρέχουν «προστασία» στα Μικρασιατικά παράλια του Αιγαίου, για λογαριασμό του Ερντογάν και των Ισλαμοκανιβάλων του ISIS ή ΑλΝούσρα (οι οποίοι «φιλτράρουν» τις ροές από τα κατεχόμενα εδάφη τους σε Συρία και Ιράκ). 



Πράγματι, είναι δυνατόν η Τουρκία να αρκείται σ'αυτά που παίρνει από την ΕΕ, δηλαδή μόνο 3 δις ευρώ για 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που «φιλοξενεί» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στο έδαφός της;
 


Προφανώς ο Ερντογάν θα είχε επαναστατήσει κατά της συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, αν στα κονδύλια της ΕΕ δεν προστίθενται οι μίζες των Τούρκων διακινητών στην Ελλάδα, των ΜΚΟ του Σόρος, των πάσης φύσεως λαθρεμπόρων και πρακτόρων που αξιοποιούν λάθρομετανάστες ως μεσάζοντες ή βαποράκια, των διανομέων μαύρου πολιτικού χρήματος, μαζί με τις χρηματοδοτήσεις των Σαουδαράβων, των εμιράτων κλπ.


Το σίγουρο πάντως είναι πως η κυβέρνηση των Συριζανέλ δεν θα επέτρεπε τη διαρροή προς Τουρκία τόσων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μηνιαίως, αν δεν κρατούσε και αυτή ένα σημαντικό κομμάτι από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονται για τα ελληνικά χοτ σποτ, με στόχο την «ανάπτυξη», την μείωση της «ανεργίας», ή την προεκλογική «επιστροφή» λίγων ψίχουλων από τα κλεμμένα στους συνταξιούχους και τους ένστολους. 



Έτσι όλοι οι δήθεν κοπτόμενοι για ανθρωπιστικά προβλήματα έχουν και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.



Τι μένει λοιπόν από το 1.6δις ευρώ για τους δυστυχείς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; 


Περίπου όσο μένει και για τα κόμματα της ελασσονος αντιπολίτευσης (Κιναλ, Ποτάμι, Κεντρώοι) τα οποία γκρινιάζουν για το θέμα μέσω του κ. Φλωρίδη. 


Σε αντίθεση, βέβαια, με τη «μείζονα» αντιπολίτευση του ρεαλιστή Κυριάκου, ο οποίος σιωπά επί του θέματος, όπως και επί τόσων άλλων, ελπίζοντας πως σύντομα θα διαχειρίζεται ο ίδιος τα ποσά αυτά.





Πρώτη φορά Αριστερά: Ποιος άρπαξε τα χρήματα για τους πρόσφυγες;



 Ποιος άρπαξε τα χρήματα για τους πρόσφυγες;


Απαντήσεις ζητά από την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, για το πού ξοδεύτηκαν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πρόσφυγες.
O πρώην υπουργός επισημαίνει ότι εκτός από την αγανάκτηση που νιώθουν όλοι για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο κέντρο προσφύγων στην Μόρια της Λέσβου, υπάρχει θέμα και με τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η σύγκριση που κάνει με την Τουρκία.
«Η Άγκυρα για 3 εκατομμύρια πρόσφυγες στο έδαφός της πήρε 3 δισ. ευρώ, ενώ η Ελλάδα για μόλις 65 χιλιάδες πρόσφυγες 1,6 δισ. ευρώ. Πού πήγαν τα χρήματα;», διερωτάται ο πρώην υπουργός.
Ο Γιώργος Φλωρίδης δεν παραλείπει να σημειώσει και την σιωπή για το δράμα των προσφύγων στην Μόρια όσων στελεχών της κεντροαριστεράς βλέπουν προς τον Σύριζα, αλλά και την εκκωφαντική σιωπή του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Σύριζα, που όπως λέει «έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη»...


Ο Γιώργος Φλωρίδης γράφει στο facebook τα εξής: 


«Πολύ σωστά κάποιοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο κέντρο των προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Ανάμεσα σ' αυτούς δεν βρίσκονται σίγουρα όσοι κεντροαριστεροί βλέπουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσοι παραμένουν στον κεντροαριστερό πολιτικό τους χώρο, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά από παλιά: σταθερή δολιοφθορά.

Δεν βρίσκεται επίσης και το "Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Όμως στην υπόθεση αυτή φαίνεται να μας διαφεύγει και κάτι άλλο.

Από τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δύο αρμόδιοι για το θέμα Ευρωπαίοι Επίτροποι (Δ. Αβραμόπουλος και Χρ. Στυλιανίδης), η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝEΛ πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το 2015 μέχρι τώρα περίπου 1,6 δισ. Ευρώ για τη διαχείρηση 65.000 προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα.

Η Τουρκία πήρε 3 δισ. Ευρώ για 3.000.000 (τρία εκατομμύρια) πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της.

Προσέξτε: η Ελλάδα πήρε 1,6 δισ. ευρώ για 65.000 πρόσφυγες και η Τουρκία 3 δισ. ευρώ για 3.000.000 πρόσφυγες!
Τι απίστευτο πάρτι της Πρώτης Φοράς Αριστερά είναι αυτό;
Θα ζητηθεί κάποιος λογαριασμός;».


 Ποιος άρπαξε τα χρήματα για τους πρόσφυγες;
Πολύ σωστά κάποιοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο κέντρο των προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Ανάμεσα σ' αυτούς δεν βρίσκονται σίγουρα όσοι κεντροαριστεροί βλέπουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσοι παραμένουν στον κεντροαριστερό πολιτικό τους χώρο, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά από παλιά: σταθερή δολιοφθορά.

Δεν βρίσκεται επίσης και το "Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Όμως στην υπόθεση αυτή φαίνεται να μας διαφεύγει και κάτι άλλο.  (η συνέχεια εδώ)



Πηγή


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2xyq2kC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου