Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!


Σχόλιο Διόδοτου: Τώρα εδώ τί να πεις... Οι Κρόνιοι είναι εδώ;.. Οι Σατανιστές είναι εδώ;.. Τα Βαμπιρ είναι εδώ;... Ότι και να πεις.. μέσα θα πέσεις.
 

 
H Huffington Post που ελέγχεται από τον Σιωνισμό μας ενημερώνει ότι επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων … κάνει καλό στην υγεία των γέρων! Αυτό φαίνεται ότι σε κάποιους κύκλους ήταν ήδη γνωστό από τα τέλη του Μεσαίωνα όπως ισχυρίστηκε ένας γνωστός καθηγητής Ιστορίας Πανεπιστημίου στο Ισραήλ τον οποίο και θα έτρωγαν ζωντανό λόγω αυτής της αποκάλυψης!
Κατά τον Μεσαίωνα οι Σιωνιστές διακινούσαν ακόμα και ξερό αίμα ως φάρμακο.

 Με λίγα λόγια… να κρατάτε σφιχτά το χέρι των παιδιών σας … γιατί όλοι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη που γερνάνε … δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα πεθάνουν και άρα θα σταματήσουν να απολαμβάνουν την ληστεία και την καταστροφή των φτωχών.

Θέλουν να συνεχίσουν να τους πίνουν το αίμα και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!3Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!2

πηγή


diodotos-k-t

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2MJkZTX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου