Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΔΑ


Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

UNISEX STYLE ΓΙΟΥΝΙΣΕΞ ΣΤΥΛ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ
Υπεύθυνος Τμήματος Βεροίας
του Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπροχριστιανών


Η λέξη UNISEX ( γιούνισεξ) είναι Αγγλική και είναι σύνθετη από τις λέξεις unite ( γιουνάϊτ) που σημαίνει ενώνω και από την λέξη sex ( σεξ) που σημαίνει φύλο( όχι φύλλο). Συνεπώς η λέξη UNISEX σημαίνει ενώνω τα δύο φύλα!. Η λέξη «sex» προέρχεται από το λατινικό «sectus» που σημαίνει « διαχωρισμός», επισημαίνοντας πως το ανθρώπινο είδος είναι εκ φύσεως χωρισμένο στα δύο.

Τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να αλλοιωθεί η εικόνα του ανθρώπου και κυρίως των νέων. Η νέα τάξη θέλει να καταργήσει την ετερότητα των δύο φύλων και να δημιουργήσει ένα « τρίτο » φύλο. Θέλει να ενώσει τα δύο φύλα σε ένα και να δημιουργήσει ένα άλλο φύλο που δεν θα έχει καθαρά χαρακτηριστικά ανδρικού ή γυναικείου φύλου.

Ο Θεός δύο φύλα δημιούργησε, τον άνδρα και την γυναίκα, δεν δημιούργησε τρίτο φύλο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έμπνευση αυτή, η δημιουργία τρίτου φύλου, είναι του διαβόλου. Θέλει να μιμηθεί τον Θεό να γίνει και αυτός δημιουργός και επειδή δεν έχει δικές του πρώτες ύλες παίρνει «υλικά» από αυτά που υπάρχουν από τον όντως Δημιουργό και θέλει τα φυσικά να τα μπερδέψει και να κάνει κάτι δικό του παρά φύσιν. Παίρνει αγνά υλικά και τα βρωμίζει με την ανηθικότητα. Θέλει τον άνδρα και την γυναίκα που είναι από τη φύση τους συνδημιουργοί , να γίνουν σαρκολάτρες και σκεύη ηδονής. Έχει ανθρώπους δικούς του πρόθυμους να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά του : Τα περιοδικά, η τηλεόραση, το διαδίκτυο μέρα και νύχτα σε όλο τον πλανήτη, βομβαρδίζουν στην κυριολεξία με διαφημίσεις τέτοιου περιεχομένου για να πείσουν τον κόσμο ότι υπάρχει και το «τρίτο» φύλο.

Η πρώτη προσέγγιση γίνεται με την διαφήμιση της εμφάνισης που εκ πρώτης όψεως φαίνεται και λίγο αθώα, και από το ντύσιμο μετά περνάμε στα επί μέρους που αφορά την έκφραση, το περπάτημα την πρόκληση με τελικό προορισμό την αλλαγή σεξουαλικών συμπεριφορών και προτιμήσεων.

Γράφουν οι εφημερίδες «Η μόδα έγινε αυστηρή με τις γυναίκες. Σε τέτοιο βαθμό που τις ντύνει με την ανδρική κλασσική γκαρνταρόμπα. Η γυναίκα μπαίνει στο ρόλο του άνδρα και φοράει τα παντελόνια του , τα σακάκια του, τα πουκάμισά του ακόμη και τις γραβάτες του. Το παιχνίδι της αλλαγής των ρόλων συνεχίζεται»!! Επιπλέον « Ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα θηλυκότητας, έμφασης στα ρούχα που τονίζουν το γυναικείο σώμα, το ανδρόγυνο στυλ επιστρέφει βαρύ σε σκοτεινές αποχρώσεις, αυστηρές γραμμές και παραδοσιακά ανδρικά υφάσματα.»!!

Και προσθέτουν : « Άπ' όλες τις πόλεις της μόδας, οι νέοι σχεδιαστές, αλλά και οίκοι δημιουργούν παραλλαγές του ανδρικού κουστουμιού για τις γυναίκες»!! Ο σχεδιαστής Στέφανο Πιλάτι δήλωσε στην εφημερίδα «New York Times» πως το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους με … ομογενοποιημένες επιθυμίες και ανάγκες!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στο δρόμο είτε σε άλλους χώρους άτομα με πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν κάποιες φορές ξυρισμένα, σώμα καλογυμνασμένο στο γυμναστήριο, περπάτημα βαρύ μάγκικο, ντύσιμο ατημέλητο καθαρά αγορίστικο. Η περιγραφή αυτή δεν αφορά πια άνδρα , αλλά δυστυχώς είναι για γυναίκα!

Βλέπουμε επίσης άτομα με μακριά μαλλιά δεμένα κοτσίδα, είτε κότσο σε στυλ σαμουράι , σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, και άλλα γυναικεία αξεσουάρ. Σώμα πλαδαρό, ελαφρύ βάψιμο στα μάτια και τα χείλη ή και λίγο μεϊκ απ. Η περιγραφή αυτή δεν αφορά πια γυναίκα δυστυχώς είναι για άνδρα.

Είναι αλήθεια ότι οι νέοι κυρίως αρέσκονται να φοράνε ρούχα unisex για να είναι με τη μόδα , να αρέσουν στους φίλους και στις φίλες και στον κόσμο γενικότερα. Και γεννάται το ερώτημα : Πού πρέπει να αρέσουμε στο Θεό ή στους ανθρώπους. Η εντολή του Θεού προς τον Μωυσή είναι σαφέστατη (Δευτ.κβ, 5) Η γυναίκα δεν πρέπει να φοράει ανδρικά ρούχα, όπως και ο άνδρας να φοράει γυναικεία. Όποια γυναίκα ή όποιος άνδρας το κάνει αυτό , είναι «βδέλυγμα» στον Θεό, δηλ. αηδιαστικός, αποκρουστικός!

Ο Απόστολος των εθνών Παύλος γράφει «Αισχρόν γυναικί το κειράσθαι ή ξυράσθαι» ( Α΄Κορ. 11.6) Δηλ. είναι άσχημο, ατιμωτικό και απρεπές στη γυναίκα να κουρεύει ή να ξυρίζει τα μαλλιά της. Σε παλαιότερες μάλιστα εποχές, ατίμωναν μια γυναίκα κόβοντάς της τα μαλλιά ή κουρεύοντάς την εντελώς καθώς το στολίδι της γυναίκας είναι τα μαλλιά της. Κατά τον ίδιο τρόπο και 62ος κανόνας της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου απαγορεύει στους άνδρες τα γυναικεία ρούχα και στις γυναίκες τα ανδρικά.

« Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός» ( Ματθ. 19. 4) Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο σε δύο φύλα, το αρσενικό και το θηλυκό. Το ίδιο ακριβώς υπάρχει και στο ζωικό βασίλειο, όπως και στο φυτικό. Τίποτα το ενδιάμεσο, το διαφορετικό. Και υπάρχουν μάλιστα σαφείς διαφορές εμφανέστατες ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό. Οι επιστήμονες δε, τις διαφορές αυτές , τις χωρίζουν στα πρωτεύοντα και τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του φύλου.

Απ' τον εκφυλισμό αυτό του ατόμου, που προωθεί με τον unisex σήμερα η λεγόμενη « νέα εποχή» οι συνέπειες είναι πολύ μεγάλες τόσο για τα άτομα , όσο και για την κοινωνία. Αυτά βεβαίως δεν γίνονται δίχως λόγο. Ίσως έχει έρθει η ώρα να μας πουν πως ο χωρισμός σε αγόρια και κορίτσια είναι … ρατσισμός. Η πρόοδος δεν σταματά…. Εμείς δεν θέλουμε τέτοια πρόοδο δεν θέλουμε να είμαστε τέτοιοι προοδευτικοί . Εμείς θέλουμε να είμαστε όπως μας δημιούργησε ο Θεός, να παραμείνουμε στο φύλο μας, υπακούοντας στους νόμους της φύσης κι εν τέλει στους νόμους του Θεού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ
Υπεύθυνος Τμήματος Βεροίας
του Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπροχριστιανών


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2WyeXfe
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου