Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ίμια: Απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, γιαλαντζί πατριώτες και... ντεμέκ βατράχια


Γράφει ο Κώστας Τσιτούνας

Για το τι έγινε στα Ίμια το 1996 έχουν χυθεί τόνοι μελάνης και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά - Αυτό που μέχρι σήμερα δεν τολμά κανείς να ομολογήσει είναι ότι στην περιοχή υπάρχει ξεκάθαρα απώλεια Εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας, αφού όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν το δόγμα που επιβλήθηκε από τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρίτσαρτν Χόλμπρουγκ: No ships, no troops, no flags - Ας μας πει ο «βατραχάνθρωπος» Βαγγέλης Αποστολάκης αν μπορεί να πλησιάσει ελληνικό σκάφος στα Ίμια

Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την επέτειο των Ιμίων, βρίσκεται σε έξαρση η τουρκική προπαγάνδα γύρω από τις βραχονησίδες.

Τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι πολεμικά σκάφη και πλοιάρια της τουρκική ακτοφυλακής βρίσκονται στην περιοχή και περιπολούν γύρω από τις βραχονησίδες για να μην υπάρξουν - όπως αναφέρουν - έκτροπα από την ελληνική πλευρά!

Συμπέρασμα: Κανένα ελληνικό πλοίο - είτε πολεμικό, είτε επιβατηγο, είτε αλιευτικό - δεν μπορεί να πλησιάσει στις βραχονησίδες Ίμια.

Συνεπώς μιλάμε καθαρά για απώλεια εδαφικής κυριαρχίας και κανείς μα κανείς από τους γιαλαντζί πατριώτες και τους ντεμέκ βατραχανθρώπους δεν αρθρώνει κουβέντα.

Το τι έγινε το βράδυ των Ιμίων το ξέρουν όλοι. Το ήξεραν πριν γίνει. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας και κατασκοπείας της χώρας δεν είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις κινήσεις των Τούρκων.

Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Λ.Βασιλακόπουλος είχε ενημερώσει τους πάντες και παρόλα αυτά έγινε ότι έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ 1996

Δυστυχώς οι άθλιοι χειρισμοί της κυβέρνησης Σημίτη οδήγησαν σε προδοτικές υποχωρήσεις που δημιούργησαν άλλο καθεστώς στην περιοχή των Ιμίων.

Έκτοτε, όλες οι κυβερνήσεις ακολούθησαν σιωπηρά το δόγμα Χόλμπρουγκ χωρίς καμία απολύτως αντίδραση.

Νο ships, no troops, no flags
Σήμερα, 23 χρόνια μετά μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα για απώλεια εδαφικής κυριαρχίας και λυπούμαι σφόδρα που προβαίνω σε μια τέτοια εκτίμηση.

Όλες οι υπόλοιπες κορώνες που εκστομίζουν οι γιαλαντζί πατριώτες, οι φιλάνθρωποι αριστεροί και οι ντεμέκ βατραχάνθρωποι είναι γελοίες και υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Ο νέος υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης που θα βομβαρδίσει τις βραχονησίδες αν ανέβουν Τούρκοι

Ρωτώ καθαρά (αν και δεν θα πάρω ποτέ απάντηση):

Μπορεί σήμερα να μεταβεί στα Ίμια ελληνικό σκάφος οποιουδήποτε τύπου;

Έστω και αλιευτικό;

Σας δίνω την απάντηση: ΟΧΙ!

Συνεπώς πρόκειται για απώλεια εδαφικής κυριαρχίας.

O κ. Αποστολάκης καλό θα ήταν να αφήσει τις φανφάρες περί βομβαρδισμών και τους βερμπαλισμούς του τύπου: «Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Και αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή που ενστερνίζεται η κυβέρνηση».

Ας φροντίσει πρώτα να ανέβουν Έλληνες στις βραχονησίδες...

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2TkixaI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου