Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΟΧΙ ΡΕ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...


ΔΕ ΧΑΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ.

Εγώ πάντως πέρασα δίπλα από τα 100άδες παιδιά που εκείνο το βράδυ διαδήλωναν έξω από σπίτι Βουλεύτριας και δεν είδα σημαίες και τέτοια της Χρυσής Αυγής, ούτε του ΚΚΕ μλ ή του μλ ΚΚΕ. Κι όταν έβγαλαν τα κασκόλ και είδα τα πρόσωπα τους που δάκρυζαν από τα δακρυγόνα και καπνογόνα κατάλαβα πως αυτά τα παιδιά ήταν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Αγανακτισμένα μεν, παιδιά δε.
Πράγματι κάποια από αυτά "ξέφυγαν" και πέταγαν πέτρες και άλλα, όμως τα περισσότερα φώναζαν και διαδήλωναν έξω από τα σπίτια αυτών που ψήφισαν ΛΑΘΟΣ και ΥΠΟΠΤΑ (δεν θέλω να πω προδοτικά) και πούλησαν την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" μας...
ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ.
Όμως...
ΔΕ ΧΑΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ.
ΥΓ: Εξαιρώ και πάλι βέβαια, τα ύποπτα εκείνα στοιχεία που πέταξαν πέτρες ή μολότοφ και αμαύρωσαν τον καθαρό αγώνα των νέων μας κατά της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του Τσίπρα κι έκαναν "ήρωες" τους "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", της πολιτικής.
Θυμίζω όμως πως και στην Αθήνα στο μεγάλο συλλαλητήριο, είχαμε καμιά 30αριά τύπους που κάνανε τα επεισόδια, κι όλοι λέγανε πως ήταν παρακρατικοί και προβοκάτορες του συστήματος τους.
ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ...
Την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...
ΟΧΙ ΡΕ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...


Ker@ilidis


Δημήτριος Π. Κεραηλίδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2RWBmEk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου