Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο: Τα Τίρανα εκτέλεσαν τον Κατσίφα & η Ελλάδα έστειλε F-16 στην Αλβανία στα πλαίσια του ΝΑΤΟ – Δείτε βίντεο


Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D πέταξαν πάνω από την νέα νατοϊκή βάση στην Αλβανία, σε εκδήλωση του ΝΑΤΟ, για να.. «τιμήσουν» την χώρα, η οποία ευθύνεται για την δολοφονία του Κ.Κατσίφα καθώς και για υφαρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρας.


Πρόκειται για τα 10 χρόνια παρουσίας της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποίησε το αλβανικό ΥΠΑΜ, τα ελληνικά F-16 φαίνονται να εκτελούν διέλευση επάνω από περιοχή που βρισκόταν το πλήθος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, η εκδήλωση υλοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Kucova, με τη συμμετοχή ιταλικών μαχητικών EF-2000 Typhoon και ενός Νατοϊκού Ε-3Α και συνέπεσε με την επίσκεψη του διοικητή της NATO AIRCOM στην Αλβανία, Πτεράρχου Tod Wolters.













Πολύ λίγοι όμως στην χώρα μας γνωρίζουν ότι η ελληνική ΠΑ έχει αναλάβει την προστασία του εναέριου χώρου της Αλβανίας, διαθέτοντας μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ελάχιστοι επίσης γνωρίζουν ότι η αποστολή αυτή των ελληνικών αεροσκαφών κόστισε πάνω από 5 εκατ .ευρώ.

Αυτό το στοιχείο προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος διευκρίνισε ότι η χώρα μας διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη σε καθήκοντα QRA (Quick Reaction Αlert) κατά τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα ανά δεκαπενθήμερο, καθώς το έργο επιμερίζεται με την ιταλική Αεροπορία, η οποία έχει αναλάβει το έτερο ήμισυ της αστυνόμευσης.

Όλο αυτό μεταφράζεται, σε ότι εφόσον υλοποιηθεί παραβίαση αγνώστων αεροσκαφών στον αλβανικό εναέριο χώρο, τα ελληνικά F-16 απογειώνονται από τις ελληνικές αεροπορικές βάσεις για να αναγνωρίσουν τα άγνωστα αεροσκάφη.
Η ουσία όμως είναι ότι η χώρα μας με τα τόσα οικονομικά προβλήματα διέθεσε τα καλύτερα αεροσκάφη της, τα οποία μαζί με δύο ιταλικά Eurofighter, υλοποίησαν ελέγχους στον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας στο πλαίσιο δήθεν της «Συμμαχικής Αλληλεγγύης».

Την ώρα που οι Τούρκοι εισβάλλουν σε μεγάλους αριθμούς στο ελληνικό FIR στο Αιγαίο, εμείς στέλναμε τα καλύτερα και πιο ισχυρά αεροσκάφη μας με τους καλύτερους πιλότους, να φυλάξουν αυτούς που ευθύνονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του ήρωα της Β.Ηπείρου Κ.Κατσίφα.

Η περίπτωση της στυγερής δολοφονίας του παλικαριού από την Β.Ήπειρο και η απρεπή στάση της αλβανικής κυβέρνησης με την απίστευτη καθυστέρηση της διαδικασίας απόδοσης της σορούς του στους οικείους του, αποτελεί την μέγιστη ύβρη κατά της χώρας μας, των γονιών του παλικαριού, καθώς και ολόκληρου του ελληνισμού.

Η παρουσία λοιπόν, ελληνικών μαχητικών πάνω από αλβανικό έδαφος, άσχετο αν επρόκειτο για μελλοντική νατοϊκή βάση και εκδήλωση υπό τις παρούσες συνθήκες, αποτελεί προσβολή ουσιαστικά στην μνήμη του Κ.Κατσίφα, αλλά και κατά των Ελλήνων Βορειοπειρωτών της Χειμάρας οι οποίοι βλέπουν τις μπουλντόζες του Ράμα να αφανίζουν τις περιουσίες τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νυν Αλβανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να διατάξει πριν δύο χρόνια και την κατεδάφιση ορθόδοξου ναού που είχε κατασκευαστεί εδώ και 1000 χρόνια, χωρίς ίχνος φόβου ή ντροπής, μιας και η μάνα του κατάγεται από τα εδάφη της Β.Ηπείρου.

Αυτό το στυγερό αλβανικό καθεστώς δεν πρέπει να το τιμά καμία ελληνική αρχή, κανένας Έλληνας αξιωματούχος ή μέλος του ελληνικού κράτους, διότι η αχαριστία του Ράμα αποτελεί ποινικό αδίκημα για τον ελληνισμό.





ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2G98CBa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου