Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Έτσι μας επιβάλλουν να ψηφίζουμε τα δικά τους «παιδιά»


Η δημοκρατία που έχουμε στο μυαλό μας …αφορά την αποστολή ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ αντιπροσώπων στα κέντρα εξουσίας. Η «δημοκρατία» που εννοούν οι τοκογλύφοι είναι να μας επιβάλλουν να επιλέξουμε από μία συγκεκριμένη λίστα δικών τους πρακτόρων που εκμεταλλεύονται τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για να γίνουν αναγνωρίσιμοι…ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά.
Τους δημοσιογράφους που κανείς δεν θα προσλάμβανε ούτε για κλητήρες …τους επιβάλλουν στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων για να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο κόσμος γενικά ψηφίζει ονόματα και πρόσωπα που του φαίνονται οικεία κι ας είναι και τα πιο γελοία.
Το να αποκτήσει κανείς τέτοια αναγνωρισιμότητα με δικούς του πόρους, χωρίς δηλαδή να εκμεταλλεύεται το Δημόσιο Χρήμα …είναι πρακτικά αδύνατο. Κι ένας ΜΗ αναγνωρίσιμος… δυστυχώς δεν έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να εκλεγεί.
Τον «αναρχο-επαναστάτη» «Κοκοβιό» της ΕΡΤ3 θα τον φρουρούν και 2 αστυνομικοί για να τον προστατεύουν από τους «θαυμαστές» του. Κι αυτούς πάλι… ΕΜΕΙΣ θα τους πληρώνουμε μέχρι να καταφέρει να τσιμπάει κι αυτός πολλά χιλιάρικα κάθε μήνα κι άλλα πόσα έξτρα για τις υπηρεσίες του στο Σύστημα.
Στην Ελλάδα μπορεί κανείς εύκολα να δημιουργήσει ένα πολιτικό κόμμα. Στο Ευρωκοινοβούλιο όμως υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κόμματα και ελάχιστοι ευρωβουλευτές δεν εντάσσονται σ' αυτά.
Κι έτσι η «δημοκρατία» των τοκογλύφων … δεν γνωρίζει ποτέ αδιέξοδα. 
Με τους μισθούς που λαμβάνουν όχι μόνο θα ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα… αλλά είναι έτοιμοι και να σκοτώσουν αν πάρουν τέτοια εντολή.
Μόλις οι τοκογλύφοι ορίσουν τον «εχθρό» αυτόματα ψηφίζονται κυρώσεις, ψηφίζεται η χρηματοδότηση πολεμικών επιχειρήσεων και τρομοκρατών.
https://www.protothema.gr/politics/article/860866/o-hristos-giannoulis-tis-ert-3-upopsifios-perifereiarhis-kedrikis-makedonias-me-ton-suriza/
Πηγή: protothema.gr
https://www.capital.gr/epikairotita/3350830/duo-astunomikoi-tha-frouroun-ton-upopsifio-perifereiarxi-kentrikis-makedonias-tou-suriza
Πηγή: capital.gr
Οι πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου


aznews

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2FCKlSg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου