Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΜΗΠΩΣ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ; !!!


H Τουρκία στην Λιβύη έχει οργανώσει τύπωμα ¨δίδυμων¨ δολαρίων!

Αποκαλύφθηκε πως η τουρκική μυστική υπηρεσία, εν γνώσει της κυβέρνησης, κάνοντας χρήση στην Λιβύη της τακτικής του Σαντάμ, τυπώνει ¨δίδυμα¨ δολάρια τα οποία δεν είναι δυνατόν να τα ξεχωρίσει κανείς από τα αυθεντικά. Αναφέρεται πως αυτά τα δολάρια χρησιμοποιούνται στις κυβερνητικές επιχειρήσεις.

Ο ανατραπείς και εκτελεσθείς Ιρακινός ηγέτης Σαντάμ Χουσεΐν, στην δεκαετία του 1990 για να μπορέσει να προκαλέσει ζημιά στον αιώνιο εχθρό όπως έβλεπε την Αμερική, είχε βρει μόνος του μια λύση και την είχε θέσει σε εφαρμογή. Ο Σαντάμ Χουσεΐν με μια ειδική μέθοδο που είχε αναπτύξει, θα τύπωνε πλαστά ή με άλλη ορολογία ¨δίδυμα δολάρια¨ και έτσι θα κατέρρεε το αμερικανικό δολάριο !

Ο Σαντάμ Χουσεΐν άρχισε τότε με ειδικά μηχανήματα για τύπωση χρήματος και με αυθεντικά χαρτιά και μπογιές να τυπώνει δολάρια. Μάλιστα τόσα πολλά που μεταφέρονταν με κοντέινερ από το ένα σημείο στο άλλο. Τα δολάρια αυτά παρά το ότι ήταν πλαστά, περνούσαν χωρία πρόβλημα από το μηχάνημα υπέρυθρων που έχουν όλοι οι μετρητές χρημάτων. Καμία μέθοδος δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τα αληθινά.

Πριν από χρόνια ο Σαντάμ κρεμάστηκε. Αλλά το θέμα με τα ¨δίδυμα δολάρια¨ δεν έκλεισε. Μάλιστα κάποιοι αυτή την δουλειά την συνεχίζουν. Συνεχίζεται η εκτύπωση δίδυμων δολαρίων ! Η διακίνηση αυτών των χρημάτων γίνεται περισσότερο σε Λίβανο, Ιορδανία, Ιράκ και Τουρκία.

Με τα δίδυμα δολάρια του Σαντάμ ήρθα αντιμέτωπος πρώτη φορά στον Λίβανο. Το 2014 ο επιχειρηματίας Ρασίτ Αχμέτ που γνώρισα και εργαζόταν από κοινού με τις τουρκικές και λιβανέζικες μυστικές υπηρεσίες ,έδινε 50.000 $ και αποκτούσε κάθε φορά 100.000 ¨δίδυμα δολάρια¨.

ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναφέρεται πως τα δολάρια που τύπωσε ο Σαντάμ μεταφέρθηκαν από έναν συγγενή του , από το Ιράκ στην Ιορδανία. Κι ενώ το μυστήριο με αυτά τα δολάρια ακόμη δεν λύθηκε, ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Ρασίτ Αχμέτ με αυτό τον τρόπο, πέτυχε και σε μια μόνο φορά απέκτησε 2 εκ. $ δίνοντας 1 εκ. $.

Ο Ρασίτ Αχμέτ λέει πως αυτή η μέθοδος των ¨δίδυμων δολαρίων¨ είναι σε ισχύ ακόμη στις μέρες μας και πως τα μηχανήματα, οι μπογιές και τα χαρτιά έχουν μεταφερθεί στην Λιβύη. Σύμφωνα με τον Ρασίτ Αχμέτ τα περισσότερα δίδυμα δολάρια που τυπώνονται στην Λιβύη, τυπώνονται από το τουρκικό κράτος.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ

Τώρα όσον αφορά το γιατί λέγονται ¨δίδυμα¨ αυτά τα δολάρια… Σύμφωνα με αυτή την τεχνική τυπώνονται δίδυμα δολάρια όμοια με τα πραγματικά, από την ίδια ομάδα και με τον ίδιο σειριακό αριθμό και μετά διοχετεύονται στην αγορά. Η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας δίνει το μερίδιο τους στους Λίβυους εταίρους και τα υπόλοιπα με αεροπλάνο μεταφέρονται στην Τουρκία

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΈΣ ΤΟΥ OSO

Tα δίδυμα δολάρια πέρα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, μεταφέρονται και σε χώρες της Αφρικής. Σε καμία περίπτωση μετρητά χρήματα δεν κατευθύνονται προς Ευρώπη ή Αμερική. Με αυτό τον τρόπο σε μια περιορισμένη περιοχή κάποια άτομα πλουτίζουν και τα χρήματα σε αυτήν πάλι την χώρα πάνε σε επενδύσεις και σε κατανάλωση.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς η Τουρκία με αυτά ακριβώς τα δίδυμα δολάρια, που δεν μπορεί κανείς να τα ξεχωρίσει από τα πραγματικά, πληρώνει τους μισθούς των μελών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (OSO) που ή ίδια ελέγχει.

TA ΠΛΑΣΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τα πλαστά δολάρια που μπαίνουν στην χώρα με την βοήθεια της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, για να νομιμοποιηθούν δίνεται ένα μερίδιο σε κομματικούς επιχειρηματίες. Οι φιλικοί αυτοί επιχειρηματίες για να μεταφέρουν στο εξωτερικό αυτά τα χρήματα μέσω διεθνών τραπεζών, ακολουθούν την τακτική του Σαντάμ, πληρώνουν 100.000 δίδυμα δολάρια, έναντι 50.000 κανονικών. Αναφέρεται πως τα χρήματα αυτά που προέρχονται από την Λιβύη διαμοιράζονται σε 15 σημαντικούς επιχειρηματίες και με τα υπόλοιπα γίνονται διάφορα κρατικά έξοδα σε χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Αλή Ατά

Βηρυτός

https://ift.tt/2UohRox


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2OySmf3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου