Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Δεν τον σταματάει κανείς: Μετά το νέο νόμο για την οπλοκατοχή, ο Σαλβίνι προειδοποιεί τους βιαστές: «Φυλακή μέχρι να σαπίσετε και…» (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχει «τρελάνει» ΄τους απανταχού προοδευτικούς ο Εθνικοδεξιός ΥΠΕΣ της Ιταλίας!

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Πριν λίγες εβδομάδες, όπως σας ενημερώσαμε, ο Ματέο Σαλβίνι, κατάφερε και πέρασε νέο νομοσχέδιο με το οποίο νομιμοποιεί την οπλοκατοχή και προτρέπει στην αυτοάμυνα με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

«Αν μέσα στη νύχτα δω έναν κουκουλοφόρο μέσα στο σπίτι μου, τότε θα τον πυροβολήσω. Αν φοβηθώ, τότε δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.»

«Όταν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι μου, στην ιδιοκτησία μου, έχω το δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, οποτεδήποτε και όπως και να 'χει», υπογραμμίζει ο Σαλβίνι.

Για μήνες, ο Σαλβίνι, που του αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες με όπλα στα χέρια του, αγωνίζεται για την αλλαγή του νόμου. Ακόμη και πριν αλλάξει ο νόμος, μιλούσε ανοιχτά για αυτό που ερχόταν δηλώνοντας πως: «Όταν μπαίνεις στο σπίτι μου παράνομα, πρέπει να περιμένεις πως θα φύγεις μόνο νεκρός». «Ναί στο δικαίωμα στην αυτοάμυνα, καμία ανοχή σε βιασμούς και δολοφονίες».

Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στους «προοδευτικούς». Μάλιστα κάποιοι δικαστικοί στην Ιταλία, αντέδρασαν λέγοντας πως το νομοσχέδιο αυτό είναι υπερβολικό! Ωστόσο όπως ο ίδιος ο Σαλβίνι είπε, η απόφαση είχε παρθεί και δεν ήταν πρόθυμος να το συζητήσει μα κανέναν.

Στον απόηχο της υπερψήφισης του νομοσχεδίου αυτού, ο Ιταλός «ξαναχτυπά».

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του Εθνικοδεξιού ηγέτη, μπαίνουν οι επίδοξοι βιαστές. Με αφορμή έναν ομαδικό βιασμό, μιας νεαρής Αμερικανής στην Κατάνια της Σικελίας από τρεις άνδρες, δήλωσε πως «αν καταδικασθούν πρέπει να τους επιβληθεί χημικός ευνουχισμός».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για τα σκουλήκια της Κατάνια που βίασαν χωρίς οίκτο την τουρίστρια η ποινή πρέπει να είναι σίγουρη φυλάκιση και χημικός ευνουχισμός!»

Παλαιοτέρα ο Ιταλός ηγέτης είχε δηλώσει πως ο χημικός ευνουχισμός πρέπει να αποτελεί ποινή για για βιαστές αλλά και παιδόφιλους.

Σε συνέντευξή του, σχολιάζοντας την άφιξη ενός Ιμάμη στην Ιταλία είχε αναφέρει:

«Αυτά είναι τρελά πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι αστείο.»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθούν μαζί μας. Αυτός διδάσκει πως να κτυπούν τις γυναίκες». Ενσωμάτωση με ανισόρροπους δεν είναι εφικτή!»

Όσον αφορά την εφαρμογή του νόμου, δεν έχει κρύψει ποτέ το τι πιστεύει. Έχει προτείνει ακόμη και το να φυλακιστεί κάποιος μέχρι να σαπίσει στο κελί:

«Η Ιταλία χρειάζεται την σιγουριά της τιμωρίας».

«Έκανες λάθος; θα το πληρώσεις».

«Που σημαίνει ότι αυτό το κτήνος ή μάλλον όχι κτήνος γιατί τα κτήνη είναι καλά, αυτό το σκουλήκι που έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο στο Παλέρμο, δεν πρέπει να βγει ζωντανός από την φυλακή. Πρέπει να μείνει μέσα μέχρι να πεθάνει γιατί διαφορετικά το πρόβλημα δεν λύνεται».

Δείτε το βίντεο:




el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2CHsbOf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου