Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Διαψεύδει ο Γεροβασιλείου ότι διαμαρτυρήθηκε στον Τσίπρα: Του έδωσα στοιχεία για να βοηθήσω


Διέψευσε ο γνωστός επιχειρηματίας και οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιχειρηματιών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρήθηκε για τα αποτελέσματα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στην ΕΦΣΥΝ, ο κ. Γεροβασιλείου είπε ότι στη συνάντησε έφερε κάποια στοιχεία για να βοηθήσει την κυβέρνηση και ότι κατά βάση ήταν υπέρ της λύσης στο πρόβλημα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι «ούτε διαμαρτυρήθηκα στον πρωθυπουργό, ούτε οτιδήποτε άλλο σχετικό συνέβη. Εγώ είχα μαζί μου κάποιες φωτογραφίες και προσπέκτους από την έκθεση Prowein και το περίπτερο με κρασιά της γειτονικής χώρας.

Τα έδωσα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει η χώρα μας στις μελλοντικές συναντήσεις των επιτροπών που θα αποσαφηνίσουν μελλοντικά τις λεπτομέρειες για την ονομασία προϊόντων -όπως τα κρασιά- στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ήθελα να βοηθήσω τον πρωθυπουργό, όχι να διαμαρτυρηθώ, ίσα ίσα τον ευχαρίστησα που μας κάλεσε, πρώτη φορά μας καλούν προσωπικά ως επιχειρηματίες και όχι μόνο τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Ξεκαθαρίζω ότι ήμουν υπέρ της λύσης στο πρόβλημα με τους γείτονες, τώρα υπάρχει συμφωνία και πιστεύω ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται εκατέρωθεν».


topontiki.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2FExDCi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου