Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανοίγουν θερμαινόμενες αίθουσες λόγω της κακοκαιρίας για τους άστεγους. Δείτε τη λίστα με τις θερμαινόμενες αίθουσες.

http://ift.tt/1UgbSYSΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Θερμαινόμενη αίθουσα για τους άστεγους πρόκειται να ανοίξει σήμερα Τετάρτη, και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί, ο δήμος Αθηναίων, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Πρόκειται για χώρο του Δήμου στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων θα συνδράμει τους αστέγους από το πρωί του Σαββάτου και για όσο διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες ανοίγοντας το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69).

Παράλληλα από χθες Τρίτη, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και εθελοντικές οργανώσεις και φορείς ξεκίνησαν την ενημέρωση των αστέγων για το άνοιγμα των χώρων φιλοξενίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο τετραψήφιος αριθμός 1595 του Δήμου Αθηναίων θα είναι διαθέσιμος για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Θερμαινόμενους χώρους για την φιλοξενία και προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα, και για όσο διαρκούν αυτά, θα ανοίξει και η Περιφέρεια Αττικής. Οι χώροι αυτοί, όπως έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, θα ανανεώνονται συνεχώς εφόσον προκύπτουν αλλαγές.

Δείτε τη λίστα με τις θερμαινόμενες αίθουσες.

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1YNWPwl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου