Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Μήπως να ζητάγαμε από τον Άη-Βασίλη έναν... Πούτιν;

http://ift.tt/1ZBrYA6Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους ξοφλημένους ηγέτες και αναρωτιέται αν υπάρχει ένας, έστω, πολιτικός άνδρας για να εμπνεύσει ξανά τον Έλληνα.
Δυστυχώς για την Ελλάδα, κάθε φορά που έχεις χρόνο για να σκεφτείς και δεν παρασύρεσαι από τη δίνη της καθημερινότητας- ναι αυτή του σκάσε και κολύμπα- σε πιάνει θλίψη. Το κατάλαβα για μια ακόμη φορά εσχάτως, βλέποντας ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα πνιγμένο, να προσπαθεί να πιαστεί από τα... μαλλιά του Λεβέντη. Έναν δήθεν αριστερό αλλά εν τέλει "κούφιο" πρωθυπουργό, με έναν γιαλαντζί δεξιό συγκυβερνήτη που θυμίζει αρώματα μαϊμού από αυτά που πουλάνε στα φαρμακεία. Ναι αυτά που "μυρίζει αλλά δεν είναι Armani".

Σκέφτομαι πως αν μπει ο Λεβέντης στην κυβέρνηση θα έχουμε και με τη βούλα την πιο αστεία κυβέρνηση όλων των εποχών. Θα την έλεγα γελοία αλλά δεν θέλω να αδικήσω τον Λεβέντη. Μια κυβέρνηση όμως που θα περάσει ότι Νόμο δεν περνάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μαζί έναν ολόκληρο λαό... σουβλάκι. Σκέφτομαι αν υπάρχει ελπίδα... Και αναρωτιέμαι, βλέποντας όλους αυτούς που κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν αν υπάρχει ανάμεσα τους ένας... Πούτιν. Ένας δηλαδή κανονικός, πολιτικός άνδρας, που θα παλέψει για την πατρίδα, δεν θα κάνει κωλοτούμπες και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν είτε από τους απ'έξω, είτε από τους μέσα να σκεφτεί καν ότι μπορεί να παίξει τις τύχες της χώρας στα ζάρια και να καταδικάσει όχι μια ολόκληρη γενιά αλλά έστω έναν πολίτη. Ένας πατριώτης που θα καθαρίσει το τραπέζι και θα το ξαναστρώσει από την αρχή.

Ένας ηγέτης που θα βάλει το καλό της χώρας πάνω από το καλό των αγορών και θα δώσει το δικαίωμα στον Έλληνα να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και στη δύναμη τούτου του τόπου. Ανεξάρτητα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τον Πούτιν δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις ότι πήρε μια Ρωσία γονατισμένη και την έκανε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Την Ελλάδα πάλι οι πολιτικοί της, την αναγκάζουν να γυρίζει γονατιστή από'δω και από'κει για να μην δυσαρεστηθούν τα αφεντικά...

Βλέπετε εσείς κάποιον να μοιάζει έστω στον Πούτιν εδώ γύρω; Μπα.. Ας τον ζητήσουμε από τον Άη-Βασίλη... Που ξέρεις; Γίνονται και θαύματα...

onsports.gr



from The Secret Real Truth http://ift.tt/1Pxbkgj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου