Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Βόμβα» Καλλιάνου για Λεβέντη: «Έκανε κοινές διακοπές με Τσίπρα»


Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων

Οι μυστικές επαφές του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και όλο το παρασκήνιο του «φλερτ» Τσίπρα- Λεβέντη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Newsbomb.gr ο Γιάννης Καλλιάνος.

Μας εξηγεί ποια «αγάπη» συνδέει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Ενώ μας απαντά εάν παρευρίσκονταν και εκείνος στο τραπέζι με τα… ψάρια!



Ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων περιγράφει στο Newsbomb.gr τι ήταν αυτό που συνέβη, ποιο περιστατικό μεσολάβησε, και έφερε κοντά τον Βασίλη Λεβέντη με τον Αλέξη Τσίπρα.



Ο Γιάννης Καλλιάνος εξηγεί στο Newsbomb.gr αν τελικά η σχέση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είναι σχέση εφεδρείας.



Τι απαντά στις κατηγορίες του Βασίλη Λεβέντη για αποστασία;



Ο Γιάννης Καλλιάνος απαντά ποιο είναι το επόμενο βήμα του, ενώ εξηγεί ποιο κόμμα είναι πιο κοντά στις πολιτικές του πεποιθήσεις.



Ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων ζητά εδώ και τώρα εκλογές, για να «απαλλαχτεί η χώρα από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση». Γιατί χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «ερασιτέχνη πρωθυπουργό»;



Μας μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr ότι «η τωρινή κυβέρνηση με νόμους αντισυνταγματικούς μας οδηγεί σε εποχές Σοβιετικής Ένωσης».





newsbomb.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2duFQi3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου