Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ρωσία «σμπαραλιάζει» τα σχέδια του παγκόσμιου ηγέτη – Ανάλυση ΣΟΚ για τις ΗΠΑ


«Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης οι ΗΠΑ θεωρήθηκαν ως οι «οριστικοί θριαμβευτές».
Έτσι είναι ακόμα πιο άβολη η πραγματικότητα σήμερα ότι δηλαδή οι ΗΠΑ χάνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους».
Αυτό δήλωσε ο Ρώσος ειδικός σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, Sergej Karaganov, μιλώντας στην εβδομαδιαία εφημερίδα «WPK».

«Βρίσκεται σε διαδικασία το φαινόμενο της οικονομικής «από-παγκοσμιοποίησης». Το οικονομικό σύστημα της Δύσης που καθιερώθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο διαλύεται», προσθέτει ο Ρώσος αναλυτής και συνεχίζει:

«Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ηγετική τους θέση, αν όχι σε όλον τον κόσμο τουλάχιστον σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του πλανήτη. Σε αυτή την κατεύθυνση καταστρώνουν σχέδια για μία οικονομική συνεργασία των ΗΠΑ με χώρες του Ειρηνικού και την Ευρώπη. Ωστόσο το εγχείρημα κάθε άλλο παρά επιτυχές είναι».



Στην συνέχεια ο Karaganov αναφέρεται στην προσπάθεια των ΗΠΑ να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Κίνας στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας:

«Οι Αμερικανοί ακολουθούν παράλογη πολιτική σε σχέση με την Κίνα, μπαίνοντας σε τροχιά σύγκρουσης με την χώρα».

«Οι Αμερικανοί, μέσω της συμμετοχής τους, σε διάφορα πολεμικά μέτωπα, θέλησαν να κάνουν επίδειξη δύναμης, ωστόσο απέτυχαν παταγωδώς», τονίζει ο Ρώσος ειδικός και εξηγεί:
«Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον το αίσθημα της ηθικής υπεροχής που είχαν. 'Έχουν μπει σε μία πολύ επικίνδυνη φάση. Πρέπει να καταλάβουν πως ναι μεν είναι μία δυνατή χώρα αλλά όχι κυρίαρχη παγκόσμια δύναμη».

Η αιτία πτώσης των ΗΠΑ, πέρα από τα εσωτερικά πολιτικοκοινωνικά προβλήματα είναι, σύμφωνα με τον Karaganov η άνοδος της Ρωσίας.

Εν ολίγοις η ο Πούτιν με την βοήθεια της Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων ανέστησε την διαλυμένη από τον Κομμουνισμό και τον Γιέλτσιν Ρωσία και τώρα στέκεται εμπόδιο στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας και μονοπολικού μοντέλου εξουσίας των παγκοσμιοποιητών μέσω των ΗΠΑ.

Οι προβλέψεις δικαιώνονται. Τα σχέδια του παγκόσμιου ηγέτη θα αποτύχουν, ακόμα κι αν εφαρμοστούν σε κάποιο βαθμό.


triklopodia 


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2cZ8mDw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου