Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ερντογάν μην κάνεις πόλεμο... Αυτοί δίνουν ότι τους ζητήσεις εν καιρώ ειρήνης!


Ο Νίκος Συρίγος βλέπει Τούρκους και Αλβανούς να απλώνουν τα χέρια τους στην Ελλάδα και τρομάζει στην ιδέα ότι απέναντι στον σουλτάνο θα είναι ο Τσίπρας κι ο Καμμένος.

Η ξεκάθαρη πια τοποθέτηση του Ερντογάν είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους… προοδευτικάρες, άνετους, χαλαρούς και πολυπολιτισμικούς πολίτες αυτής της χώρας που κάθε τι πατριωτικό τους χαλάει. Αυτούς που όταν μιλήσεις για πατρίδα, σημαία κλπ. σου κολλάνε την ταμπέλα του γραφικού ή του φασίστα και συνεχίζουν στο δρόμο που χαράζει ο Σόρος και τα τσιράκια του για τη μετατροπή της Ελλάδας σε Ελλαδιστάν. Κι είναι οι ίδιοι που αν τύχει και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει το μπραφ, θα πηδήξουν από τις μάντρες των στρατοπέδων (αν μπουν) και θα παραδώσουν όχι απλά τα όπλα αλλά ότι άλλο χρειαστεί για να γλιτώσουν την… ταλαιπωρία.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι δεν θα φτάσουμε ως εκεί. Κι όχι μόνο για τους… στρατιώτες αλλά για τους «στρατηγούς». Βλέποντας απλά από τη μία πλευρά τον Ερντογάν και από την άλλη το δίδυμο της συμφοράς, Τσίπρα-Καμμένου, αντιλαμβάνεσαι όχι απλά το μέγεθος της… καταστροφής που έρχεται αλλά το πόσο δίκιο είχε ο Καββαδίας όταν έγραφε «πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο». Σκέψου πατριώτη να πρέπει να αποφασίσουν για τη σωτηρία της χώρας ο Αλέξης με τον Πάνο… Αυτοί οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» ηγέτες… Αυτοί οι σπουδαίοι πατριώτες… Αυτοί που δεν χρειάζονται καν πόλεμο για να παραδώσουν τη χώρα. Τα καταφέρνουν το ίδιο καλά εν καιρώ ειρήνης!

Δεν ξέρω αν ο σουλτάνος από απέναντι θα σκίσει τη συνθήκη της Λωζάνης ή αν οι Αλβανοί θέλουν να κατέβουν προς τα κάτω… Ξέρω σίγουρα όμως πως ο Έλληνας έχει λύσει από πολύ παλιά τέτοια ζητήματα... Με το «Μολών Λαβέ» του Λεωνίδα… Τώρα που το σκέφτομαι τυχερός ο Λεωνίδας που έζησε τότε... Σήμερα μπορεί να τον έλεγαν φασίστα και ρατσιστή… Φίλη, μήπως να το "πηδήξουμε" κι αυτό το κεφάλαιο στην Ιστορία του τόπου; Μήπως κάνει τα ελληνόπουλα "επιθετικά"; Κόψε τώρα που γυρίζει... Όσο προλαβαίνεις εν πάση περιπτώσει


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2cH08nh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου