Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη - Η κυβέρνηση μεταφέρει τις ισλαμικές εξεγέρσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα

Freepen.gr - Η Ελλάδα σχεδιάζει να μεταφέρει την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών και των προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα εν μέσω επιδείνωσης των συνθηκών λόγω υπερπληθυσμού τους στα νησιά.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης δήλωσε στη Welt:

«Θα ξεκινήσει η μεταφορά ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων για να εκτονωθεί η πίεση των νησιών. Αυτό θα είναι καλά οργανωμένο και θα διεξαχθεί με μεθοδευμένο τρόπο».

Ωστόσο ο κ. Ξυδάκης θα πρέπει να μας εξηγήσει αν το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και όλο το Μαγκρέμπ συνορεύουν με την Ελλάδα και βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση ώστε να χρησιμοποιεί τον όρο "πρόσφυγες".

Επιπλέον να κρίνουμε από την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα "φιλοξενίας" μάλλον θα πρέπει να διατηρούμε σοβαρές ενστάσεις ως τον "οργανωμένο και μεθοδευμένο τρόπο" αλλά και το τι θα ακολουθήσει μετά.

Ο κ. Ξυδάκης στάθηκε επίσης στη μη συμβολή των άλλων ευρωπαϊκών χωρών όσον αφορά το  σχέδιο μετεγκατάστασης προσθέτοντας πως περίπου 7.000 μετανάστες περιμένουν να μεταφερθούν σε χώρες που έχουν υπογράψει.

Η κυβέρνηση επιλύει το πρόβλημα μεταφέροντας πρωτεργάτες και συμμετέχοντες σε πυρπολήσεις, εμπρησμούς και ομαδικούς βιασμούς σε όλη τη χώρα αντί απλά να τους στείλει στον τόπο καταγωγής τους.
 
 


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2d7KijM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου