Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ας γνωρίζει ο Ελληνικός στρατός ότι ο Αλβανικός ξεκινά μεγάλες προετοιμασίες για πόλεμο


Freepen.gr - Η άσκηση με όνομα "Καστριώτη-2018" (από τον Ελληνα Γεώργιο Καστριώτη που έχουν οικειοποιηθεί οι Αλβανοί) πραγματοποιήθηκε στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pamfleti επρόκειτο για τη μεγαλύτερη άσκηση που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς.
Το άρθρο αναφέρει πως σε μια εποχή που ένα τμήμα του ελληνικού στρατού δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία, ο Αλβανικός Στρατός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε πιθανή επίθεση με πόλεμο. Τις τελευταίες ημέρες, 700 συμμετέχοντες από όλες τις δυνάμεις συμμετείχαν στην άσκηση "Καστριώτη - 2018" όπου δοκιμάστηκαν οι δυνατότητες επικοινωνίας και συντονισμού σε απόσταση στην περίπτωση των πολεμικών επιχειρήσεων.

"Η άσκηση του Γενικού Επιτελείου και των υπολοίπων δομών χρησιμεύουν για το σχεδιασμό κοινών επιχειρήσεων μάχης, καθώς και για την εναρμόνιση των τυποποιημένων διαδικασιών σε συμφωνία με εκείνες του ΝΑΤΟ", δήλωσε ο Col. Petrit Çuni, αρχηγός του προσωπικού της Ενιαίας Task Force πολυεθνική.

Ωστόσο το αλβανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι αλβανικές Ε.Δ. εκπαιδεύονται με τη βοήθεια ΗΠΑ και ΝΑΤΟ για το σενάριο μιας πιθανής αναμέτρησης ενάντια στην Ελλάδα;


https://youtu.be/McPQJ82WxPo



freepen.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2FQ4yr5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου