Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ώρα για αλήθειες: Ο λόγος που η Νέα Τάξη με μανία χτυπάει την Εθνική Δεξιά του Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ Σύγκρισης)


Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό η μανία με την οποία τα συστημικά ΜΜΕ της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ χτυπούν αδυσώπητα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Του Άρη Δημόπουλου

Όπου πατά και όπου βρεθεί, οτιδήποτε κι αν προτείνει, ακόμη και στην δραστική μείωση των φόρων, πολλοί είναι οι καλοθελητές που εκτοξεύουν «πυρά» στην κυβέρνηση Τραμπ.

Η Εθνική Δεξιά ,που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να μην έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την εξουσία στις ΗΠΑ, δέχεται τον ατελείωτο πόλεμο από τους σύγχρονους «τηλε-ευαγγελιστές» της Νέας Τάξης, τους δημοσιογράφους.
Στην επικαιρότητα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η προσφυγική κρίση και τα πολλές χιλιάδες των μεταναστών που «εντελώς αυθόρμητα» κατευθύνονται στις ΗΠΑ.

Ήδη πριν την εκλογή του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεχόταν τα πυρά από τα ΜΜΕ της Νέας Τάξης για τις….ακραίες απόψεις του σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ουκ ολίγες φορές ο εκπρόσωπος της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ έχει κατακριθεί για το αυτονόητο: Την απόλυτη προστασία των συνόρων και την προτεραιότητα που δίνει στους Αμερικανούς πολίτες.

Έχει κατακριθεί επειδή είναι Εθνικιστής, καθώς και επειδή όχι μόνο το λέει αλλά και το πράττει:


https://youtu.be/bFUxLJezo4s

Ας δούμε όμως τώρα τι έλεγαν και μάλιστα δημόσια οι προηγούμενη πρόεδροι των ΗΠΑ, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπιλ Κλίντον, που σήμερα εκφράζουν την αριστερή θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ.

Είναι εκείνοι που αναφερόμενοι στους μετανάστες, όχι μόνο κατέκριναν την παράνομη μετανάστευση, αλλά προπαγάνδιζαν και τους κινδύνους για τον αμερικανικό λαό από τις ορδές των παράτυπων μεταναστών.

Ως….εκ θαύματος ωστόσο, καμία ΜΚΟ, κανένας…σύλλογος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κανένα μεγάλο κανάλι δεν επιτέθηκε με σφοδρότητα και ανηθικότητα στους δύο παρακάτω προέδρους.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βίντεο, θυμίζοντάς μας για πολλοστή φορά πως στην πολιτική λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται:


https://youtu.be/f5CmfWgMxlk

el.gr


triklopodia

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2E43GND
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου