Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SMARTPHONE ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Υπήρξε μια εποχή που όλοι δεν είχαν το κινητό τηλέφωνο μαζί τους ανά πάσα στιγμή. Αλλά σήμερα είναι δύσκολο να φανταστούμε. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει 86 ώρες το μήνα στο κινητό του …

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες είναι σε απευθείας σύνδεση 24 ώρες την εβδομάδα, δύο φορές περισσότερο από 10 χρόνια πριν, με έναν στους πέντε ενήλικες να περνούν έως και 40 ώρες την εβδομάδα στο Διαδίκτυο.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αύξηση της χρήσης από άτομα ηλικίας 16-24 ετών που περνούν κατά μέσο όρο 34,3 ώρες την εβδομάδα στο Διαδίκτυο. Και για πρώτη φορά, οι γυναίκες περνούν περισσότερο χρόνο σε απευθείας σύνδεση από τους άνδρες. Υποστηρίζεται από τη χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι online για μισή ώρα την εβδομάδα περισσότερο από τους άντρες της ηλικίας τους.

Ναι, με πολλούς τρόπους, αυτές οι συσκευές καθιστούν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο βολική, αλλά φανταζόμαστε πόσο καλύτερα θα ήταν ο κόσμος μας αν είχαμε τουλάχιστον περάσει τουλάχιστον εκείνο το διάστημα βοηθώντας τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, διαβάζοντας βιβλία ή εθελοντές να δουλέψουμε στις κοινότητές μας.

Το ποσοστό των χρηστών smartphone που θεωρούνται πραγματικά εθισμένοι εκτιμάται ότι είναι 10-12%, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Διαδικτύου και Τοξικομανίας, Dr. Ντέιβιντ Γκρίνφιφ Σε μια έρευνα των χρηστών κινητών τηλεφώνων, ο Δρ. Η Greenfield, ωστόσο, διαπίστωσε ότι περίπου το 90% των Αμερικανών πέφτουν στην κατηγορία κατάχρησης. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 50% των εφήβων πιστεύουν ότι εξαρτώνται από τις συσκευές τους.

Η τεχνολογία θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και όσοι δημιουργούν περιεχόμενο για τα τηλέφωνά μας έχουν οικονομικό κίνητρο, οπότε πρέπει να σχεδιάζεται ώστε να είναι εθιστικό για να μας κρατάει στην πλατφόρμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και δεν έχουμε μιλήσει καν για τα προβλήματα υγείας που προκαλούνται από όλες αυτές τις τεχνολογίες. Στο βίντεο, αυτό το μωρό βομβαρδίζεται κυριολεκτικά με ακτινοβολία από αυτό το τηλέφωνο. Και σύντομα, θα ξεκινήσει το νέο δίκτυο 5G, που σημαίνει ότι εκατοντάδες χιλιάδες νέες κεραίες 5G θα λειτουργούν σε εθνικό επίπεδο. Αυτό το νέο δίκτυο είναι μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία από το παλιό δίκτυο 4G και πολλοί ανησυχούν για το τι θα κάνει αυτή η ισχυρή ακτινοβολία.

Funny Baby Video| Baby Crying | Cute Baby crying for Phone


https://youtu.be/N_Rh56ypjhU


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Pb9YvS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου