Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Καταγράφηκε στην Καταιγίδα και Έχει Προκαλέσει Αναστάτωση σε Χρήστες και ΜΜΕ (video)


Καταγράφηκε στην Καταιγίδα και Έχει Προκαλέσει Αναστάτωση σε Χρήστες και ΜΜΕ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει ένα περίεργο αντικείμενο που καταγράφηκε κατά την διάρκεια μία καταιγίδας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα στους χρήστες και  στα social media, όσο και σε μεγάλα ειδησιογραφικά sites παγκόσμιας εμβέλειας και, φυσικά, ανάμεσα στους κύκλους των συνωμοσιογράφων.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk το βίντεο ανέβηκε αρχικά από τον Allan Diablo και στη συνέχεια «αναλύθηκε» από το κανάλι UFO Today του YouTube και μας δείχνει ένα ακαθόριστα «τριγωνικό αντικείμενο» να αιωρείται στον ουρανό καθώς φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα από κεραυνούς ή/και να πλήττεται από αυτούς, αλλά χωρίς να παθαίνει κάτι.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού:
Δείχνει σαφώς ένα τριγωνικό αντικείμενο που επιπλέει στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας.
Φαίνεται ότι αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα τροφοδοτούνται από κεραυνούς 200.000 αμπέρ για να φορτώσουν τις διαγαλαξιακές τους μπαταρίες.
Θα μπορούσε να είναι έτσι τα πράγματα; Μπορεί αυτό το άγνωστο αντικείμενο να είναι κάποιο είδος εξωγήινου διαστημοπλοίου, που «τροφοδοτείται» από την ενέργεια που δημιουργείται από τους κεραυνούς;
Παρά την αξίωση αυτή, φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο- γι' αυτό άλλωστε τέτοιου είδους υποθέσεις ή εκτιμήσεις ονομάζονται «θεωρίε». Μα, κι αν δεν συμβαίνει αυτό που πιστεύει το κανάλι, τότε, ποιός μπορεί να εξηγήσει τι είναι το αντικείμενο;
Οι σκεπτικιστές και άλλοι χρήστες έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε απλώς να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση ή ίσως απλά ένα χάσμα στα σύννεφα. Αλλά ούτε και για αυτό υπάρχει κάποια απόδειξη.
Άλλοι έχουν προτείνει ότι το αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένα είδος κορυφαίου μυστικού αεροσκάφους των ΗΠΑ, που αναφέρεται ως TR-3B, αλλά καμία επίσημη αρχή δεν φαίνεται να παραδέχεται την ύπαρξή του, τουλάχιστον, όχι όπως την θέλουν μερικοί.
Στο θέμα έχουν αναφερθεί και η dailystar.co.uk, και η mirror.co.uk καθώς και άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Έτσι, καταλήγουμε ότι οι εκτιμήσεις που μπορεί να γίνουν είναι καθαρά προσωπικές, αφού κανείς δεν μπορεί να επιδείξει τις σχετικές αποδείξεις για το τι θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο.
Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι UFO Today, παρέα με το σκεπτικό του, οπότε βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Why is the TR3B UFO always surrounded by lightning storms?


https://youtu.be/XIJPrGemrDQ

Δείτε και ένα ακόμα:

Boomerang V-Shaped UFO hit by an enormous lightning strike!


https://youtu.be/AxX9lG5iFiA



diadrastika

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2rayBPW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου