Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;


του Μιχάλη Εργά

Με αφορμή τον επικείμενο ερχομό του πρωθυπουργού, κυρίου Τσίπρα, στην Κάλυμνο για τα εγκαίνια της σχολής του Εμπορικού Ναυτικού (5 Δεκεμβρίου 2018), έχω να δηλώσω τα εξής:

Είμαστε σαν έθνος πρωταγωνιστές εδώ και πολλές δεκαετίες μιας τεράστιας ηθικής παρακμής με αποτέλεσμα να έχουμε τα τελευταία χρόνια μια κυβέρνηση, η οποία σχεδόν απροκάλυπτα πολεμάει τις αξίες και τα ιδανικά μας και σκοτώνει καθημερινά την ψυχή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω ένα δείγμα μόνο των πεπραγμένων της κυβέρνησης αυτής:

· Καταπάτησαν, άλλαξαν και αλλοίωσαν μέσα σε μία νύχτα το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο Δημοψήφισμα του 2015, το οποίο αφορούσε το σχέδιο συμφωνίας της λεγομένης τρόικας και μας κρατούν αιχμάλωτους μιας διεθνούς συνωμοσίας.

· Επέτρεψαν και επιτρέπουν τη ροή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, τους οποίους βιάζονται να ελληνοποιήσουν και να καταστήσουν νέους κατοίκους της πατρίδας μας.

· Επέτρεψαν και επιτρέπουν την έξοδο χιλιάδων νέων και ικανών Ελλήνων στο εξωτερικό, μια και εδώ οι δεξιότητές τους πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και απαξιώνονται.

· Εξακολουθούν με μεγάλη επιτυχία την οικονομική αφαίμαξη του λαού με κάθε άμεσο και έμμεσο τρόπο (φόροι, χαράτσια, ιδιωτικοποιήσεις, ανεργία, κτλ).

· Διαλύουν τους θεσμούς και τη διοίκηση του κράτους (τα πάντα λειτουργούν χειρότερα).

· Καταλύουν τη δημοκρατία (καταπατούν διεθνείς συνθήκες, επιβάλλουν αντισυνταγματικές πολιτικές, προχωρούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του τσιπαρίσματος, φασιστοποιούν κάθε αντίδραση και απαξιώνουν τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων).

· Νομιμοποιούν τις διαστροφές και τα πάθη (αλλαγή φύλου, σύμφωνα συμβίωσης, κτλ).

· Προχωρούν στον αφελληνισμό του κράτους και της νέας γενιάς (απαξίωση εθνικών συμβόλων και παρελάσεων, διαστρέβλωση της Ιστορίας μας μέσα από τα σχολεία, κ.α.).

· Πολεμούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και θέλουν να μας μετατρέψουν σε ουδετερόθρησκο κράτος ( βιβλία, που διδάσκουν παράνομα τη διαθρησκεία και τον οικουμενισμό στα σχολεία, χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, μισθοδοσία των ιερέων, κτλ).

· Ξεπουλούν τη γη των πατέρων μας με προδοτικές συμφωνίες ( ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ) και ανέχονται υποχωρητικά τις επιθετικές και προκλητικές πολιτικές των γειτόνων μας (Τούρκων, Αλβανών).

Αναρωτιέμαι, ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ; Υπάρχει άραγε κάτι, που έχουν αφήσει ακέραιο;

Και εμείς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Πώς ανεχόμαστε να συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί ζούμε στη σιωπή; Γιατί έχουμε σκυμμένο το κεφάλι; Γιατί μας σκιάζει ο φόβος; Φοβόμαστε τον Θεό ή τον κόσμο; Αν ερχόντουσαν μπροστά μας οι νεκροί μας πρόγονοι, τι θα τους λέγαμε; Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά, τις γυναίκες του Ζαλόγγου, τους ελεύθερους πολιορκημένους του Μεσολογγίου, τους νεκρούς του Αλβανικού μετώπου; Θα μπορούσαμε να ψελλίσουμε μια έστω μικρή δικαιολογία μπροστά στον Ευαγόρα Παλληκαρίδη ή στον πρόσφατο εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που το αίμα του ακόμα είναι ζεστό και νωπό;

Εμείς, οι κάτοικοι αυτού του πονεμένου νησιού, που θυσίασε τόσα βλαστάρια του στον σκληρό μόχθο της θάλασσας και του σφουγγαριού, που έστειλε τους περισσότερους εθελοντές από κάθε άλλο νησί σε πολέμους για την Ελλάδα, εμείς, οι κάτοικοι της αδούλωτης Καλύμνου του Πετροπολέμου, γιατί γίναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
ΓΙΝΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και δεν αντιδρούμε σε τίποτα, ακολουθούμε το πνεύμα της εποχής του εωσφορικού εγωισμού, των παθών, της ηδονής και της αμετανοησίας μας. Που είναι το πνεύμα ΘΥΣΙΑΣ του Χριστού; Που είναι η διάθεση για ξεβόλεμα, όταν όλα χάνονται γύρω μας και παρακολουθούμε σαν μπροστά σε μια οθόνη την καταστροφή μας;

Τι κρίμα πράγματι να δεχόμαστε και να τιμούμε έναν πρωθυπουργό, που εκφράζει και υπηρετεί όλες τις δυνάμεις , που πολεμούν το είναι μας και απεργάζονται την εξόντωσή μας.

Είθε ο Κύριος να μας ξυπνήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί Εκείνος!



ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2zwd60H
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου