Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Εντόπισε Αρχαία Βυθισμένη Πολιτεία στα Ανοιχτά του L.A. (video)


Εντόπισε Αρχαία Βυθισμένη Πολιτεία στα Ανοιχτά του L.A.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να ανακαλύψει κανείς, αν έχει τον χρόνο και την υπομονή να εξερευνήσει το Google Earth, ιδίως στα βαθιά γαλανά νερά των θαλάσσιων χαρτών του.

Κάπως έτσι, το κανάλι MrMBB333 του YouTube, εντόπισε κάτι που είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό και ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι τα θεμέλια ή τα τείχη μίας αρχαίας αλλά βυθισμένης πόλης στα ανοιχτά του los Angeles.

Εκείνο που μοιάζει εντυπωσιακό και παρασύρει εύκολα το μυαλό σε τέτοιες σκέψεις, είναι οι ορθές γωνίες που συναντάει εύκολα κάποιος σε αυτή την περίεργη υποθαλάσσια δομή, στον πάτο της θάλασσας.

Άραγε, θα μπορούσαν όλα αυτά που υποστηρίζει ο αφηγητής του βίντεο να έχουν μία κάποια υπόσταση, ή είναι απλά μία γεωλογική δομή που δημιουργεί το φαινόμενο της παραδειδωλίας στον εγκέφαλό μας, ο οποίος πολλές φορές αναγνωρίζει και ταυτίζει διαφορετικά αντικείμενα, τα οποία όμως, ουσιαστικά δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να σας λυθούν αυτές, οι άλλες απορίες, αλλά και να σχηματίσετε την δική σας άποψη:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

DEEP Abyss and Ancient Ruins of 'Lost City' underwater found off L.A. coast!


https://youtu.be/XQ7XvwJqqzQ



diadrastika

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2FQlf5C
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου