Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Οι ηλικιωμένοι στο έλεος εγκληματιών.


σ.σ. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ξεχαρβαλωμένη κοινωνία βανδάλων. Έχει τα πρωτεία στις εκτρώσεις, στην ανεργία, στην αθρόα λαθρομετανάστευση, στη δημογραφική κατάρρευση, στις νεοταξικές αυταρχικές πολιτικές, στο ξερίζωμα της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας και δεν θ' αργήσει η ώρα να έχει τα πρωτεία και στην εγκληματικότητα. Κάθε μέρα χάνονται ζωές ηλικιωμένων ανθρώπων. Γίναμε κι εμείς βάνδαλοι και συνηθίσαμε να διαβάζουμε αυτές τις ειδήσεις σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν υφίσταται Κράτος, όπως το αντιλαμβάνεται ένας σώφρων άνθρωπος, όταν είναι ανίκανο να προστατεύσει τις ευάλωτες ομάδες. Τα πράγματα σήμερα έχουν αντιστραφεί εντελώς. Η αποτυχία του χθεσινού Κράτους σήμερα θεωρείται επιτυχία. «Ευαίσθητες ομάδες» θεωρούνται σήμερα οι λαθρομετανάστες, οι ομοφυλόφιλοι και όσοι αντιστρατεύονται την συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα οι ανήμποροι ηλικιωμένοι στραγγίζονται οικονομικά και αφήνονται στο έλεος των εισαγόμενων εγκληματιών. Ας δούμε μόνο λίγες ειδήσεις των τελευταίων ημερών με επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων μπας και ευαισθητοποιηθούμε και αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι ευθύνες μας έχουν να κάνουν και με την κάλπη στην οποία θα προσέλθουμε συντόμως. Τι θα κάνουμε; Θα πούμε πάλι ναι σε ένα άλλο στημένο προεκλογικό δίλημμα που θα διασφαλίζει την συνέχεια των ίδιων πολιτικών με επιφανειακές παραλλαγές; Θα πούμε ναι στο δίλημμα Τσίπρας-Κούλης ή θα προχωρήσουμε παραπέρα;
ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 84ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!
Ομάδα κουκουλοφόρων ληστών μπούκαραν σε σπίτι 84χρονης στη Σαλαμίνα και αφού την ξυλοκόπησαν της άρπαξαν τη σύνταξη και τα χρυσαφικά εξαφανίστηκαν αφήνοντας το θύμα χτυπημένο. Η ηλικιωμένη μετεφέρθη από συγγενείς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο Θριάσειο νοσοκομείο.
Το περιστατικό που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εικόνα της μεταλλαγμένης εγκληματικότητας με τις άγριες συμμορίες ληστών που χτυπούν σχεδόν κάθε βράδυ, σπίτια, ξυλοκοπούν και βασανίζουν τους ηλικιωμένους ενοίκους για να τους αφαιρέσουν τα πενιχρά τους εισοδήματα, έρχεται να προστεθεί λίγα 24ωρα μετά την άγρια επίθεση στον ηλικιωμένο στη Γλυφάδα και σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 30ης Μαρτίου.
Η 84χρονη, βρισκόταν στην οικία της επί της οδού Αγίου Φανουρίου όταν ξαφνικά δύο άτομα με κουκούλες εισέβαλαν μέσα. Με πρωτοφανή αγριότητα και αποφασισμένοι να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα της ηλικιωμένης, της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι για να βρουν που έκρυβε τα χρήματα. Με λεία 500 ευρώ και τα χρυσαφικά της παράτησαν το θύμα χτυπημένο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Η ηλικιωμένη, μετεφέρθη λίγες ώρες αργότερα από συγγενείς στο κέντρο υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθειες.
Πρώτο Θέμα
ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 80ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΛΗΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ, ΤΗ ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
Φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών βρήκε μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας.
Η 80χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές και την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση, καθώς η ηλικιωμένη δεν είχε τίποτα περισσότερο για να κλέψουν οι δράστες.
Φεύγοντας δεν έλυσαν ποτέ την 80χρονη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει το θάνατο.
Είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία σε ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε τρεις ημέρες. Στο Κερατσίνι μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές, ενώ στην Καλλιθέα απείλησαν να κόψουν το δάχτυλο σε μια 94χρονη για να της πάρουν το δαχτυλίδι που φορούσε.
cnn.gr


averoph

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Q4lGhv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου