Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Σημεία και τέρατα στις εκκλησίες της Ουκρανίας μετά την ειρηνευτική διευθέτηση Βαρθολομαίου. Οι Ναζί του Δεξιού Τομέα καταλαμβάνουν τους ναούς με βία και αίμα……ΒΙΝΤΕΟ

«Εδώ δεν είναι Μόσχα» με αυτό το σύνθημα στη Δυτική Ουκρανία, οι Ναζί του «Pravy Sector-Δεξιού Τομέα» χτύπησαν τους ενορίτες Ορθόδοξης εκκλησίας δικαιοδοσίας Μόσχας και την κατέλαβαν…..
Στις 3 Μαρτίου, στο χωριό Gnezdychno, περιοχή Zbarazh του Ternopol στην περιφέρεια Ternopil, οι Ουκρανοί σχισματικοί, με την υποστήριξη (των νεοναζί) του Δεξιού Τομέα , επιτέθηκαν στο ναό της κανονικής Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις 3 Μαρτίου  και τον κατέλαβαν αναφέρεται από το Τμήμα Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης της UOC.
Ο εφημέριος της τοπικής εκκλησίας, Στέφαν Μπαλάν, δήλωσε ότι κατά τις προηγηθείσες συμφωνίες, προκειμένου να διατηρηθεί η ειρήνη στο χωριό, αποφασίστηκε ότι οι ακολουθίες και των δύο εκκλησιών θα εκτελούνται εκ περιτροπής  και η εκκλησία θα σφραγίζεται.
Ωστόσο, στις 3 Μαρτίου, εκπρόσωποι του σχισματικού «PTSU» παραβίασαν τις δικές τους συνθήκες για τρίτη φορά ανοίγοντας μια σφραγισμένη εκκλησία και αρχίζοντας να τελούν  »λειτουργία ». Οι υποστηρικτές του UOC απαίτησαν να τους επιτραπεί να λειτουργήσουν αυτοί στην εκκλησία, κάτι που  τους αρνήθηκαν.
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, 15-20 μαχητές του δεξιού τομέα εμπόδισαν την είσοδο στην εκκλησία των πιστών. Οι εξτρεμιστές  υπό την διέυθυνση του  »κληρικού » Ιβάν Λεσίκ, σύμφωνα με τον πατέρα Στέφαν, άρχισαν να χτυπάνε τους πιστούς, βγάζοντάς τους έξω από το κτίριο στο δρόμο και φωνάζοντας: «Δεν θα υπάρξει Μόσχα εδώ». Ταυτόχρονα, δεν παρεμποδίστηκαν από την αστυνομία.
Στις 20 Φεβρουαρίου, οι ουκρανοί σχισματικοί κατέλαβαν τέσσερις ορθόδοξες εκκλησίες στην περιοχή του Volyn.
Στις 18 Φεβρουαρίου, η UOC απευθύνθηκε έκκληση προς τον ΟΗΕ, την ΕΕ και τον ΟΑΣΕ για προστασία από την αυθαιρεσία των αρχών και των ουκρανικών σχισματικών.
Την ίδια ημέρα, η SBU κατηγόρησε τη Ρωσία και το Donbass για κατάσχεση ορθόδοξων εκκλησιών στην Ουκρανία.
Το Δεκέμβριο ο Πατριάρχης της Μόσχας και της Όλης Ρωσίας Kirill δήλωσε ότι ο νόμος περί μετονομασίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε αιματηρές συγκρούσεις.
Στις 20 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η κατάσταση γύρω από την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ουκρανία είναι άνευ προηγουμένου.
Ωστόσο, στις 4 Φεβρουαρίου, οι ουκρανικοί σχισματικοί, μαζί με την αστυνομία, χτύπησαν έναν ορθόδοξο ιερέα κοντά στο Ternopil.Νωρίτερα, στη Ζυτομάρ, οι C14 * Nazis πραγματοποίησαν εκστρατεία εκφοβισμού στον καθεδρικό ναό της κανονικής Ορθόδοξης UOC.
Η μονο-νομοκανονική,ιερο-δικανική μεταθεολογική αντίληψη με την οποία το Οικουμενικό επιχείρησε να επικαλύψει την πολιτικά προειλλημμένη απόφασή του για βίαιη υπαγωγή της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας  στη δικαιοδοσία του αποτελεί μνημείο Φαρισαϊσμού όπου ο Υπέρτατος Νόμος ο Υπερνόμος στα προκαινοδιαθηκικά πρότυπα και η στείρα υποταγή στο Τριτονόμιο και το Τεταρτονόμιο είναι το απόλυτο Κριτήριο με βάση  »το γράμμα που σκοτώνει ».. 
Απορρίπτει το διάλογο αν και ο Λεβίνας προειδοποιεί  »η ειρήνη γεννιέται ως αυτή η κατάσταση ομιλίας ». Υποσκελίζοντας το Λόγο από το Νόμο το Φανάρι εγκαθιδρύει μια θρησκεία μεταθεολογική ως προς την ορθόδοξη πνευματικότητα, παρωχημένη κι αλλότρια όσο κι αλλοτριωμένη..
Τελευταίο βίντεο από 1.3.19 στο χωριό Kurozvany, περιοχής Rovno…..



from The Secret Real Truth https://ift.tt/2HcKiim
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου