Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Ο συντηρητισμός, ο αναχρονισμός και η... ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της ΑΝ-ΙΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, καθαίρεσαν έναν ιερέα αγαπητό στον λαό.
Ας μην μιλήσω για τον μητροπολίτη Δημητριάδος, που κατ' επανάληψη έχει σκανδαλίσει τον λαό του Βόλου και κατηγορείται για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ...


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ,  περίσσεψαν στην καθαίρεση του πατρός Γεωργίου Δεληκώστα.

Ας μαζέψουν εκεί στην ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ τις πομπές τους και τις ανωμαλίες τους, την μασσονία και την Πανθρησκεία τους, καθώς  και την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ τους στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και ας ανακαλέσουν την καθαίρεση ενός ιερέα, ιδιαίτερα αγαπητού στον Βόλο.

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ... ΠΟΡΝΕΙΕΣ.

ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΓΑΠΗΣΕ Ο πάτερ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. 
 

Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, ένα μικρό φωτογραφικό  αφιέρωμα στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΩΝ (ευτυχώς δεν είναι όλοι ίδιοι) Την ποινή της καθαιρέσεως από το σχήμα της Ιεροσύνης επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδος στον π. Γεώργιο Δεληκώστα από τον Βόλο, γνωστό και ως παπά- Χάρλει.


Συγκεκριμένα, ο ιερέας είχε ζητήσει να του επιτραπεί να συνάψει δεύτερο γάμο καθώς μετά τον χωρισμό με τη σύζυγό του, συνήψε σχέση με άλλη γυναίκα η οποία κυοφορούσε και πριν από λίγους μήνες γέννησε το παιδί του. 

Η τοπική μητρόπολη του είχε επιβάλλει την ποινή της καθαιρέσεως λόγω… πορνείας και σκανδαλισμού των πιστών και τον είχε παραπέμψει στο Εκκλησιαστικό Δικαστήριο.

«Μετά από μια επεισοδιακή δίκη, με πάρα πολλές εντάσεις, η συντηρητικότητα και ο αναχρονισμός που διαπνέει την Επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τη διδασκαλία της στην πράξη, που έχει υιοθετήσει την τελευταία δεκαετία και μιλώ για την αγάπη υπό όρους, κι αφού χρησιμοποίησε συγκεκριμένους κανόνες, ερμηνεύοντας τους με συγκεκριμένο τρόπο, την οδήγησαν στην επικύρωση της αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού δικαστηρίου δηλαδή την απόφαση της καθαιρέσεως μου από την τάξη των κληρικών και την επαναφορά μου στην τάξη των λαϊκών», ανέφερε ο π. Γεώργιος Δεληκώστας μετά την απόφαση του Συνοδικού Δικαστηρίου. Πηγή


 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2IZVMIA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου