Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η Αποστασία ολοκληρώνεται και μετά τις ταυτότητες με μικροτσίπ στην Ελλάδα έρχεται το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Με την άρνηση του θαύματος τους Αγίου Φωτός (διαβάστε ΕΔΩ τα πάντα σχετικά με το θέμα από το el.gr) από ελληνόφωνους ιερείς, η Αποστασία οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.
Η Ελλάδα απομακρύνεται από τον Χριστό και έτσι παραδίνεται στα παγκόσμια σχέδια των σκοταδιστών, μιας και αρνείται το Φως που δίνεται στους Έλληνες κάθε Ανάσταση.
Έτσι, όπως θα γνωρίζετε ήδη, οι νέες ελληνικές ταυτότητες-«πιστωτικές κάρτες» βρίσκονται στην… τελική ευθεία, ώστε να ακολουθήσει το επόμενο βήμα.
Δείτε αρχικά πως θα μοιάζουν, με το μικροτσίπ να «δεσπόζει» στο πάνω μέρος (RFID CHIP) και προχωράμε.

skai

Το βρετανικό BBC, επικαλούμενο έρευνα, αναφέρεται σε άρθρο του, με τίτλο «Πληρωμές με μετρητά; Όχι για πολύ ακόμα», στην χρήση μετρητών, η οποία «βουλιάζει».
Σύμφωνα με την έρευνα, που παραθέτει σε εσάς το el.gr, στην Βρετανία η χρήση μετρητών χάνει όλο και περισσότερο έδαφος και δεν αποκλείεται να τελειώσει το 2026 και η χώρα να οδηγηθεί σε αχρήματη κοινωνία, με μοναδικό αστερίσκο την χρήση χαρτονομισμάτων και κερμάτων για μόλις το 10-15 % των συναλλαγών.

BBC: Η χρήση των μετρητών συνεχώς μειώνεται.

Στο ρεπορτάζ του BBC, καταστηματάρχης, ο οποίος διατηρεί παμπ που δεν δέχεται μετρητά, αναφέρει πως έτσι έχει λιγότερα έξοδα και μεγαλύτερη ασφάλεια μιας και κανείς δεν μπορεί να τον κλέψει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με το BBC, είναι άστεγοι, οι οποίοι δυσκολεύονται να ζητήσουν ελεημοσύνη, σε μία κοινωνία με αύξηση της χρήση του πλαστικού χρήματος.
Ωστόσο, συμπληρώνουμε εμείς, αυτούς θα τους φροντίσει το Παγκόσμιο Κράτος, εμφυτεύοντάς του εύκολα μικροτσίπ συναλλαγών.
Στην Ευρώπη τα πράγματα προχωράνε λοιπόν. Στην Ελλάδα θα έχουμε σε λίγο ταυτότητες με μικροτσίπ, όπερ και σημαίνει πως αυτό που ακολουθεί είναι να «χορεύουμε» σύντομα σε «ρυθμούς» αχρήματης κοινωνίας.

BBC




ΦΩΤΟ: pexels.com


el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TK5B2e
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου