Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

TI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ/ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -1/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΣΤΟ" ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.'/ΜΕΡΟΣ Α/ΙΣΤΟΡΙΚΟ


TI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ/ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -1/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΣΤΟ" ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.'/ΜΕΡΟΣ Α/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΟΡΧΕ ΑΜΠΕΡΤΟ ΑΡΕΑΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΒΗΓΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ-Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΝΟΥΕΛ ΚΕΒΕΝΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ PDVSA.ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΦΡΕΝΤΙ ΧΕΣΟΥΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΤΟΡΕΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΑΒΕΖ-ΜΑΔΟΥΡΟ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΧΕ 14 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΗΣ ΦΑΡΙΝΤ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΠΟΥ ΠΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ/5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΔΑ/ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΑΛΛΙΑ/ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

2)Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΖ ΑΠΟ ΤΟ 2007. ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΖ ΤΗΝ ΡΟΥΣΑ ΒΙΡΤΖΙΝ.ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ MASTER ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ/ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΑΣ ΤΣΑΒΕΣ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ).

3)Ο ΑΡΕΑΣΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ "ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ" ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ(ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΓΕΝΕΥΗ), ΤΟΥ ΟΠΕΚ(ΒΙΕΝΝΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ.. ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΣΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΡΑΜΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΚΟΥΒΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 47 ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.
Ο ΑΡΕΑΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ 13850-13835-13827 ΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.

4) Η ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,/24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΜΕ ΣΙΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑ.

5)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΑΖΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ 4 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΡΑΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΠΕ ΒΕΡΝΤΕ/ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΥΠΟΨΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ. Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΖΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΕΡΣΕΙΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΚΗ ΒΑΣΗ ΛΑΧΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΠΡΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ-ΤΟ ΠΡΑΣΙNΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ/ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑI.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TnzRQ7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου