Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: «Ισχυρές ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για απάντηση σε προκλήσεις, εκβιασμούς, πιέσεις»

http://ift.tt/2931X8P
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνθηκε σε αξιωματικούς του στρατού και αποφοίτους στρατιωτικών ακαδημιών, σε επίσημη τελετή υποδοχής στο Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου στη Μόσχα.




«Σήμερα λύνουμε πολλά εθνικά έργα μεγάλης κλίμακας, αλλά το πιο σημαντικό είναι αναμφίβολα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ένας σύγχρονος και καλά εξοπλισμένος ευκίνητος στρατός και ένα επίσης δυνατό ναυτικό, εγγυώνται την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία της πατρίδας. Η ασφάλεια των πολιτών μας είναι ένα σημαντικό επιχείρημα εναντίον οποιωνδήποτε προσπαθειών πρόκλησης, εκβιασμού ή πίεσης εναντίον της χώρας μας», ανέφερε αρχικά ο Πούτιν.

Και συνέχισε: «Αντιλαμβανόμαστε ότι η δύναμη μάχης του στρατού και του ναυτικού βασίζονται στα υψηλότατα επαγγελματικά προσόντα των στελεχών τους, την ικανότητά τους να εργαστούν αποτελεσματικά με τα τελευταία μέσα και τις μεθόδους του πολέμου. Και πρώτα απ 'όλα χρειαζόμαστε αξιωματικούς, οι οποίοι είναι σε θέση να διαχειριστούν επιδέξια τα στρατεύματα».
«Η στρατηγική πορεία μας προς τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει αμετάβλητη. Οι επιχειρήσεις των Δυνάμεων Αεροδιαστημικής και του Ναυτικού μας στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, απέδειξαν ότι η πορεία αυτή ήταν σωστή και διεξήχθη αποτελεσματικά. Θα συνεχίσουμε τη βελτιστοποίηση της δομής και της αριθμητικής δύναμης του στρατού και του ναυτικού, καθώς θα φέρουμε το σύστημα της στρατιωτικής διακυβέρνησης και του συντονισμού των στρατιωτικών μονάδων σε ένα νέο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασης μας με τους συμμάχους μας».

«Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, για την εξάλειψη των τρομοκρατών και των εξτρεμιστών, καθώς και τη γενναία καταπολέμηση του εγκλήματος και της διαφθοράς. Καθήκον σας είναι να διασφαλιστεί το κράτος δικαίου, η συνταγματική και δημόσια τάξη, καθώς και τα δικαιώματα των πολιτών μας».


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2931WkU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου