Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ (vid)

http://ift.tt/295Q9lA
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ο πλανήτης Γη, όπου και να βρεθείς, όπου και να σταθείς, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, «γράφει Ελλάδα». Είναι ένα γεγονός για το οποίο γίνεται τεράστια παγκόσμια προσπάθεια να συγκαλυφθεί και να θαφτεί αυτή η πραγματικότητα…


Όμως, τα στοιχεία είναι πάντα εκεί και υπάρχουν για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να τα δει. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές της υφηλίου, σε τόπους όπου υποτίθεται ότι δεν μπορούσαν να πάνε, θα βρούμε άπειρα ελληνικά στοιχεία, σύμβολα και κατασκευές.


Μαίανδροι, Σβάστικες, Σπείρες, ισοσκελείς σταυροί, γοργόνεια, σφίγγες, μυκηναϊκά τείχη, μυθολογικά στοιχεία και εκατοντάδες άλλα, αποκαλύπτουν αυτό που είναι αυτονόητο και προφανές.
Με δυο λόγια, κάθε πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού«ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Προωθήθηκε, υιοθετήθηκε από τους ντόπιους κατοίκους, ή εδραιώθηκε από σχετικές ελληνικές εκστρατείες.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη μόνο τις πρόσφατες π.Χ. χιλιετίες. Υπάρχουν πάμπολλα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ελληνικός πολιτισμός υπήρχε ή και προϋπήρχε και πέραν του 12.000.
Κατά την γνώμη μας υπήρχε ένας παγκόσμιος ελληνικός πολιτισμός, ο ελληνικός, που διέδωσε και μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του από κάθε πιθανό τομέα σε κάθε πιθανό τόπο. Τα απανταχού ευρήματα είναι οι μοναδικοί μάρτυρες.

Αυτά και πολύ περισσότερα μας παρουσιάζει ο συγγραφέας Λεωνίδας Μπίλλης στο βιβλίο του ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Φρυκτωρίες.

Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από όλους του Έλληνες.





diadrastika

from The Secret Real Truth http://ift.tt/298WYGL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου