Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Απάντηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον δικηγορικό σύλλογο

http://ift.tt/295GXgK
Την απάντηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον δικηγορικό σύλλογο Αιγιάλειας έστειλε ο πρόεδρος Γιώργος Μπέσκος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Αναλυτικά:

Σας επισυνάπτουμε απάντηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κου Μάρτιν Σούλτς, βάσει της οποίας προκύπτει ότι η επιβολή φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων είναι καθαρά Εθνική υπόθεση των κρατών μελών, με μόνο περιορισμό τη μη αντίθεσή τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό δίκαιο.

Ως εκ τούτου καταρρίπτεται από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ισχυρισμός ότι τα επιβαλλόμενα μέτρα είναι κατ' απαίτησιν των Θεσμών. Στην απάντησή του τέλος μας προτρέπει να προσφύγουμε επισήμως στην αρμόδια Επιτροπή, ενέργεια βέβαια στην οποία έχουμε ήδη προβεί με επίσημη κατά το τυπικό αναφορά.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις που αίρουν την ευθεία αντίθεση των ψηφισθέντων νομοθετημάτων στο Ελληνικό Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Είναι πλέον σαφές ότι οι συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις ελήφθησαν με πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης χωρίς να έχουν επιβληθεί, κατά το συγκεκριμένο περιεχόμενο, από τους Θεσμούς.



Εκ του Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Μπέσκος


http://ift.tt/295H5Ni...

from The Secret Real Truth http://ift.tt/29eGaxC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου