Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τι κάνει το CERN αυτή τη στιγμή;

http://ift.tt/296eA4X

Ένα ερώτημα που δεν ξέρουμε πότε θα απαντηθεί πραγματικά και αν η απάντηση θα είναι… μια και καλή και μη αναστρέψιμη!
Παρατηρητές του εξωτερικού προσπαθούν να αποκαλύψουν -με ό,τι μέσο διαθέτουν- τα μυστικά καμώματα του CERN.
Εις εξ αυτών ανέβασε ένα βίντεο με δύο εικόνες που δείχνουν ένα περίεργο σύννεφο και φως πάνω από το LHC στη Γενεύη στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, στις 24 Ιουνίου – την ίδια ημέρα που οι επιστήμονες του CERN δοκίμαζαν ένα νέο πείραμα για τον τρόπο που συνθλίβονται τα σωματίδια μεταξύ τους.
Το βίντεο, με τίτλο «What portal did CERN open now? Strange Clouds Hover Above the LHC»  έγινε από τον Freedom Fighter Times, ένα «συνωμοσιολογικό» κανάλι στο YouTube με θρησκευτικές προεκτάσεις και  εγείρει «σοβαρές ανησυχίες» για τι ακριβώς χρησιμοποιείται η LCH.
Ο αφηγητής του βίντεο του CERN, αλλιώς γνωστό ως Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, ισχυρίζεται οι δύο εικόνες ερευνήθηκαν και βρέθηκαν να είναι πραγματικές και όχι επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο:



Πάντως και η Ελλάδίτσα μας είχε τα ωραία της! Τις τελευταίες μέρες χορτάσαμε ακραίο φαινόμενο. Ευτυχώς που χορτάσαμε με το ακραίο, γιατί αν περιμένετε να χορτάσετε από ελληνική καλλιέργεια, φρούτα και λαχανικά, απλά… ξεχάστε το! Οι καταστροφές σε πολλές περιοχές είναι τεράστιες!
Και για μια φορά ακόμα, το "σπάνιο" φαινόμενο των mammatus έκανε την εμφάνισή του. Ναι, έχουμε γίνει συλλέκτης σπάνιων φαινομένων. Αλλά όχι μόνο. Συλλέκτης σπάνιων φαινομένων με ακόμα πιο… σπάνιο σπάνιο φαινόμενο. Και εξηγούμαι:
Τα Mammatus clouds, όπως αναφέρει το wiki, συνήθως προμηνύουν καταιγίδα, είναι "προάγγελοι" όπως λέει χαρακτηριστικά, δηλαδή προηγούνται μιας καταιγίδας:
True to their ominous appearance, mammatus clouds are often harbingers of a coming storm or other extreme weather system
Ε, εμείς τα είχαμε μετά! «Mammatus πάνω από τη Κηφισιά, μετά τη καταιγίδα, σήμερα το απόγευμα».

http://ift.tt/296f76L

#‎Thunderstorm‬ and ‪#‎floods‬ in Lamia, thia afternoon, as well.

Καταιγίδα με πλημμύρες και στη Λαμία σήμερα το απόγευμα.

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Καλύβα για τις φωτογραφίες και την αναφορά / We thank Konstantinos Kalyvas for photos
 


http://ift.tt/29s46Lv

http://ift.tt/296fr5m

Το μετωπο της καταιγίδας κινείται προς τα ανατολικά, σφυροκοπώντας την ώρα της λήψης, το αεροδρόμιο. Φωτό απο το μέλος μας Αλέξανδρο Φιλιππόπουλο
The eastbound storm front, hammering the airport at the time the pic was taken. By our team member Alex Filippopoulos.



nea.allnewz.gr


from The Secret Real Truth http://ift.tt/296eVEN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου