Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ (και όχι μόνο)

http://ift.tt/296uJFd
Έχω ακούσει από πολλούς να λένε, μέσα στη δυστυχία της σημερινής ζωής, «ε, ένα τσιγαράκι μου χει μείνει, να το κόψω κι αυτό?».

Κάποιοι ξοδεύουν το 1/5 του μισθού τους (!!) κάθε μήνα, που κάθε άλλο παρά τους περισσεύει, γι' αυτό το ταπεινό τσιγαρ-«άκι», που προκαλεί όμως ανυποψίαστες ζημιές.

Χωρίς φαγητό ζούμε μέρες, χωρίς νερό πολύ λιγότερο, χωρίς αέρα όμως είναι ζήτημα λεπτών.

Το σώμα λαμβάνοντας οξυγόνο, πασχίζει να καθαρίσει κάθε ώρα και στιγμή το σώμα, αποβάλλοντας διοξείδιο του άνθρακα. Με το τσιγάρο, αντι για οξυγόνο λαμβανουμε διοξείδιο του άνθρακα και όχι μόνο, δηλαδή αυτο που αποβάλλει το σώμα. Για να το πω όσο πιο κόσμια μπορώ, δίνουμε στο σώμα να φάει τα σκουπίδια του..

Και απορώ πως κάποιοι/ες καυχιούνται με την καθαριότητα που διατηρούν στο σπίτι τους, όταν δημιουργούν τέτοια βρώμα μέσα στο ίδιο τους το σώμα.

Και το πιο τραγικό? Πληρώνουμε κιόλας για αυτή την καταστροφή!!

Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο σοβαρά….


531

Αυτη ειναι η ροη ενεργειας απο το συμπαν-Θεό, που μπαίνει μέσα στο σώμα μας από την κορυφή του κεφαλιου και ρέει μέσα από τα κανάλια ενέργειας και τα τσάκρα προς τα κάτω και προς τα πάνω. Περιγράφεται και από το κηρύκειο του Ερμή.

Όταν αυτή η ροή είναι υγιής, μπορείς μέσω του διαλογισμού, προσευχής, και όλα τα σχετικά, να δημιουργήσεις «δίαυλο» με το Θεό, και να παίρνεις πληροφορίες κατ ευθείαν από τη πηγή, να βλέπεις την α-λήθεια και όχι ψευδαισθήσεις, να αγαπάς ανιδιοτελώς, χωρίς το αρνητικό αντίβαρο ζήλειας, ανταλλάγματα κλπ. Και να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, να μη θυμώνεις εύκολα κλπ..

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΗ, δηλαδή σου μπλοκάρει την επικοινωνία με το Θεό, την πηγή. Είναι καθαρά «βαλτό».
Εξάλλου στοχεύει κατευθείαν στους πνευμ-ονες, δηλαδή στο πνεύμα. Η αναπνοή είναι αυτή που μας ενώνει όλους και όλους μαζί με τη φύση και το σύμπαν.

Φαντάσου ότι τα τσάκρα πρέπει να χουν ισορροπημένο θετικό και αρνητικό φορτίο. Αυτό που κάνει ο διάβολος (ή όπως θελετε τον λέτε) είναι να σου «πειράζει» αυτή την ισορροπία, με διάφορες μεθόδους όπως μουσική μέταλ, τσιγάρο, πατατακια-σοκολατες-αναψυκτικά, νέφος, βομβαρδισμό με αρνητικές ειδήσεις, ταινίες βίας, ναρκωτικά κ.ά.

Το αποτέλεσμα είναι μπλοκαρισμένα τσάκρα με ό,τι σημαντικό αυτό συνεπάγεται:
1o Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
ανασφάλειες, φόβοι, προσπαθείς να μαζέψεις όσο μπορείς περισσότερα υλικά πράγματα ή σπαταλάς αλόγιστα

2ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
δυσλειτουργία στις σεξουαλικές σχέσεις και στην συμπεριφορά / καταπιεσμένα συναισθήματα και απώλεια δημιουργικότητας

3ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
κόλλημα σε παλιές πεποιθήσεις / ανικανότητα να κινηθούμε πέρα από τους περιορισμούς που μας έχουν θέσει / αυξημένο «εγώ»

4ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
κατάθλιψη / διαχωρισμός μας από τον αληθινό εαυτό μας, τους άλλους και την φύση

5ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
φόβος στην ομιλία / ομιλία με αρνητικό τρόπο (πχ κουτσομπολιό). Έλλειψη δημιουργικής έκφρασης / αδυναμία να συγχρονιστούμε με την ζωή / νιώθουμε πως η ζωή μας δεν έχει κανένα νόημα

6ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
νιώθουμε χαμένοι / παίρνουμε «φτωχές» αποφάσεις / έχουμε ψευδαισθήσεις / έχουμε χάσει τη διαίσθηση

7ο Τσάκρα μπλοκαρισμένο:
μη επαφή με την ζωτική ενέργεια / άρνηση για οτιδήποτε ανώτερο από εμάς / ανεντιμότητα.

Κυνηγάμε «τους κακούς» έξω, στα ψεκάσματα, στα Cern, Haarp, κλπ ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπουμε να μπαίνουν μέσα σας, να μας ρουφάν ενέργεια, να θολώνουν τη κρίση μας.

Αν όλοι προσέχαμε αυτή τη ροή, και είχαμε ανοιχτό δίαυλο, και στοχεύαμε πάνω απ' όλα στην αυτογνωσία, δεν θα μπορούσαν να μας «ακουμπήσουν» με όλα αυτά που καλώς συζητιούνται σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Η αλλαγή ξεκινά από μέσα μας. Καλή τύχη..


Πολίνα

katohika.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/295K64x
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου