Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κόμματα του ίδιου νομίσματος…


Ενημερωθήκαμε πως απεβίωσε ο επί πολλά χρόνια Βουλευτής και υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Γεώργιος Καλός! Ο οποίος θήτευσε στο εν λόγω Υπουργείο (σ.σ. εκ των κορυφαίων για μένα και αντιλαμβάνεστε τους λόγους) από τις 10 Μαρτίου 2004 – 19 Σεπτεμβρίου 2007! Με Υπουργό την ίδια εποχή την Μαριέττα Γιαννάκου!
Τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή, συνόδεψαν διθύραμβοι στα Συστημικά ΜΜΕ (δυστυχώς και στο διαδίκτυο, όπου αυτά τα ΜΜΕ έχουν ηλεκτρονικές σελίδες)!
Ωστόσο εμείς, θα παρακάμψουμε αυτούς τους διθυράμβους και θα σταθούμε σε μια από τις "επιτυχίες" του θανόντος, όταν είχε στα χέρια του την Εξουσία του νευραλγικού και πολύ σημαντικού για τα εθνικά θέματα υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων!
Τότε, στο όχι πολύ μακρινό 2006 (σ.σ. 10 Ιουλίου – ΦΕΚ 867) δεχόταν ο Γεώργιος Καλός την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όπως αυτή διατυπωνόταν στην υπ΄ αριθμ. 7/2006 πράξη του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφάσιζε με την υπογραφή του, καθορίζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία Τουρκικής Γλώσσας στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου ως εξής:
Με τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας. Συγκεκριμένα:
  • Να κατανοούν και να παράγουν προφορικό και γραπτό λόγο.
  • Να αναπτύσσουν γλωσσολογική και κοινωνιογλωσσική ικανότητα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας θα συμβάλλει στην ενεργό συμμετοχή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και την κατανόηση της διαφορετικότητας.
  • Να εξοικειώνονται με διαφορετικά επίπεδα και είδη λόγου.
  • Να αναπτύσσουν πραγματολογική ικανότητα, δηλαδή να αναπτύσσουν λειτουργικές δεξιότητες λόγου.
  • Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσεων και πολιτισμικών εμπειριών.
Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιο ευεργετικό για την Τουρκία Νόμο δεν θα προωθούσε ούτε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν! Πολλώ μάλλον, Έλληνες Υπουργοί!
Και τα Συστημικά κανάλια από τότε θέσπισαν τις τηλεοπτικές τουρκικές σαπουνόπερες, προκειμένου να "αγαπήσει" ο Έλληνας τον Τούρκο, με μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου!
Έτσι, για άλλη μια φορά ισχυρίζομαι, πως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι κόμματα αντεθνικά και του ιδίου νομίσματος με διαφορετική όψη το κάθε ένα!!

Τα απολεσθέντα του ΠΑΣΟΚ και της "Δεξιάς" στον ανασχηματισμό…

Είχα γράψει στο "Κόκκινο Πιπέρι" της 21ης Αυγούστου 2018:
«Ανασχηματισμός εν όψει! Και ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να Πασοκίσει κι άλλο το ΣΥΡΙΖΑ! Αφού η πολιτική συνταγή κατά το παρελθόν αποδείχτηκε πολύ σοφή! Μόνο που τώρα υπάρχει και η σκέψη της ιδεολογικής μετάλλαξης! Από τη στιγμή που η ιδεολογία της ριζοσπαστικής αριστεράς, απωλέστηκε εξ΄ ολοκλήρου! Άρα, η προσέγγιση κι άλλο του σοσιαλιστικού μετώπου, φαντάζει μια επιτυχής πολιτική συνταγή για την επόμενη δύσκολη πολιτική ημέρα! Έτσι, ακούγεται εντονότατα, ότι προς το παρόν, έχουν αποδεχτεί την προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης και Στέφανος Τζουμάκας! Και έπεται συνέχεια…»!
Η σημερινή συνέχεια είναι πως ακούγεται εντονότατα και το όνομα της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του Νίκου Μπίστη!
Και για τον λόγο αυτό στα Επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται πολλές μουρμούρες!
Ωστόσο, οι μπουνιές θα αρχίσουν να πέφτουν, όταν θα προχωρήσει η "κουβέντα" με την Κατερίνα Παπακώστα, όπως έχει ήδη προχωρήσει με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο!!

Ανεπιθύμητος ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη…


Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας είναι persona non grata για την Μακεδονία και ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη!
Αφού ήδη και "επίσημα" ανακηρύχτηκε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας! Την ώρα που αυξάνονται οι προετοιμασίες για την άνοδο του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση της Πόλεως!
Και εξ όσων μαθαίνουμε, θα ηχήσουν βαριά μουσικά όργανα!
Ας το καταλάβουν πλέον, όλοι οι πολιτικάντηδες, όποια κομματική ταμπέλλα κι αν έχουν, πως ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι!
Και θα το αντιληφθούν σύντομα, καθώς έρχονται οι εθνικές εκλογές…

Ο "επιτυχημένος" Αλέξης Τσίπρας…





egerssi.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2ooHSCK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου