Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Γιατί οι ... "διανοούμενοι" καθηγητάδες ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Μια συνέντευξη με θέμα "Όλη η αλήθεια γιατί συνέβη ο όλεθρος στο Μάτι", με τον αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΜΠ Νίκο Μπελαβίλια, μ' έβαλε σε σκέψεις για τις απαντήσεις του ... "κυρίου" καθηγητή... 




Κι αυτό, γιατί στην ουσία, ο Νίκος Μπελαβίλιας, ρίχνει όλη σχεδόν την ευθύνη στην πολεοδομική συγκρότηση του Ματιού, αφήνοντας  στην ουσία απ' έξω την ευθύνη των κυβερνώντων...



Η συνέντευξη, πρωτοφιλοξενήθηκε στον ιστότοπο   efsyn.gr και συντάκτρια ήταν η  Κυριακή Μπεϊόγλου

Την συνέντευξη, μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. που την βρήκα. 

Προσωπικά και με το που είδα το πρόσωπο του ... "κυρίου Καθηγητή", και πριν ολοκληρώσω το διάβασμα της συνέντευξης, άρχισαν να κτυπάνε καμπανάκια στο υποσυνείδητό μου, που προσπάθησε επ' ολίγον να αφυπνίσει το συνειδητό...
Η αλήθεια είναι πως... δεν ήταν καμπανάκια, αλλά οι σειρήνες της ... κολάσεως...




Το όνομα, αλλά και το πρόσωπο, κάτι μου έλεγαν... κάτι μου θύμιζαν...  κάτι πολύ αρνητικό... κάτι πολύ δυσώδες... κάτι πολύ εχθρικό.
Κι είπα να κάνω μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο. 

Δεν χρειάστηκε και πολύ ψάξιμο...
Οι σειρήνες της...  κολάσεως, με οδήγησαν κατ' ευθείαν στην .. Κόλαση της ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΛΑΣ.
Αυτής που ανέκαθεν υπήρξε ο εχθρός της Πατρίδας μας.

Βλέπετε, το ονοματάκι του ... "κυρίου Καθηγητή", του διανοούμενου αυτού ... "ανθρώπου, που διαθέτει το ... κύρος ενός αναπληρωτή Πανεπιστημιακού, φιγουράριζε ανάμεσα στα ονόματα άλλων διανοούμενων, που είχαν εκδώσει το χυδαίο, κατάπτυστο και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ .... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Για ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση και θα καταλάβετε τι εννοώ:


ΟΤΑΝ 200 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»



 Το ... ονοματάκι του κυρίου αναπληρωτή καθηγητή, φιγουράρει ανάμεσα και στα υπόλοιπα ονόματα των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.


Πάμε και πιο κάτω... 

Κράτησα ένα απόσπασμα από την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση:

"Ας δούμε τώρα στην λίστα περί «Διανοούμενων" ποιοι είναι διανοούμενοι κύριοι ποιους εξαπατάτε;

Σε μια χώρα που υπάρχει έστω ένας διανοούμενος εκείνη η χώρα δεν πτωχεύει και ο ΛΑΟΣ της δεν υποδουλώνεται με μνημόνια 99 ετών, αυτούς που αποκαλείτε για διανοούμενος δεν είναι τίποτα άλλο από μια συμμορία κρατικοδίαιτων ανιστόρητων χαραμοφάηδων χαφιέδων  !
Αν είχαμε κύριοι διανοούμενους σε αυτήν την χώρα θα είχε ο ΛΑΟΣ της ΠΑΙΔΕΙΑ και το έθνος θα ήταν αντάξιο των προγόνων του, θα είχαμε επαναστάτες οι οποίοι σε μερικές ώρες θα είχαν λύσει τα προβλήματα της χώρας !

Κύριοι παπαγάλοι δημοσιογράφοι που τους αποδίδετε την ονομασία του «Διανοούμενου" απαξιώνοντας παντελώς την έννοια της λέξεως, ποιος διανοούμενος στηρίζει ότι η Βουλγαρική διάλεκτος που ομιλούν οι Σκοπιανοί είναι γλώσσα των Αρχαίων Μακεδόνων ;
 
Ποιος διανοούμενος στηρίζει ότι οι Σλαβόφωνοι Αλβανοί, Σλάβοι, Ρωμά, Τούρκοι, Εβραίοι, Βούλγαροι, Σέρβοι, Τατάροι, κ.λπ όλοι αυτοί έχουν σχέση με τους Μακεδόνες που εκστράτευσα μέχρι τις Ινδίες ;
 
Ποιος διανοούμενος δεν γνωρίζει ότι η δόξα του Μακεδονικού στρατού ανήκει σε όλους τους Έλληνες καθώς ήσαν στρατιώτες απ' όλη την Ελλάδα στο εκστρατευτικό σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα μεγαλύτερα μυαλά ήταν εξ Αθηνών και άλλων πόλεων οι μηχανικοί που έχτιζαν γέφυρες, σχεδίαζαν όπλα, άρματα, οπλικά συστήματα της εποχής, ολόκληρες πόλεις, αποχετευτικά συστήματα  κ.λπ 3000 μηχανικούς είχε το εκστρατευτικό σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου απ' όλες τις Ελληνικές πόλεις
 
Ποιος διανοούμενος δεν έχει αναρωτηθεί, μα πώς είναι δυνατόν το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" να καπελώνουν 600 με 800 χιλιάδες Σλάβοι των Σκοπίων, γιατί τόσοι είναι οι Σλάβοι από τα 2 εκατομμύρια Σκοπιανών και να μην μπορούν να χρησιμοποιούν 4 εκατομμύρια Ελλήνων Μακεδόνων που ζουν σε όλον τον κόσμο ;

Αυτή είναι κατάντια σου ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ για ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και  ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ έχεις ΓΛΕΙΦΤΕΣ και στην απόλυτη πλειοψηφία τους ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που πληρώνονται από τους φόρους σου και  που ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ και ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥΣ  !
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ​ – ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ !"


Την σχετική ανάρτηση με τα ονοματάκια της ντροπής, στα οποία περιλαμβάνεται και το ονοματάκι του κυρίου αναπληρωτή καθηγητή του ΕΜΠ, θα την διαβάσετε εδώ.
Λυπάμαι, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, τέτοιου είδους λίστες ... "διανοουμένων" που αποτελούν εχθρούς της Πατρίδας μου, δεν θα τους εμπιστευθώ ούτε για να μου αποκαλύψουν ... "όλη την αλήθεια γιατί συνέβη ο όλεθρος στο Μάτι", γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ... ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ"
Το... "ηθικό πλεονέκτημα" του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάηκε την αποφράδα ημέρα της 23ης Ιουλίου 2018, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
 

Όταν η...κυβέρνηση των σταλινικών μπολσεβίκων και η "ΔΙΑΝΟΗΣΗ", ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ... 
Ούτε εβραίικο αίμα να κύλαγε στις φλέβες τους... ή μήπως κυλάει;;;


Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι όσοι αναπαράγουν τέτοιου είδους ανθέλληνες "διανοούμενους", θαμπωμένοι από την πανεπιστημιοσύνη τους, να είναι πιο προσεκτικοί ποιούς προμοτάρουν.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2NpRl7E
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου