Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Με ποιο κοντερ μπορω να μετρησω την Πτωση της Ελλαδας ;


Με ποιο κοντερ μπορω να μετρησω την Πτωση της Ελλαδας ;

Σε παλιο μου αρθρο ειχα γραψει οτι θα απεφευγα και θα προσεχα διαφορα πραγματα που ο περισσοτερος κοσμος δεν θα τους εδινε σημασια , θα επελεγα πχ να μην μπω σε εναν ανσανσερ παλιο , θα προσεχα να μην χρησιμοποιω οτιδηποτε χρειαζεται συντηρηση ..με το απλο σκεπτικο οτι με την κριση ολα σιγα σιγα θα περσουν σε μια μονιμη εκπτωση ..!

Τωρα μετα απο καιρο σκεφτομαι οτι πρεπει να βρω την ταχυτητα πτωσης μας … !

Εχει σημασια η ταχυτητα γιατι ετσι μπορεις να υπολογισεις την δυναμη κρουσης οταν θα φτασουμε στο τελος αυτης της διαδρομης που αποφασιστηκε για εμας χωρις εμας ..!!!!!

Πολλοι που με διαβαζουν , ιδιως αυτοι που εχουν την ταμπελα υψωμενη πανω απο την συνειδηση τους νομιζουν οτι ειμαι καποιος που εχει και αυτος μια ταμπελα και κανω ασχημη κριτικη προς οτι δεν βολευει την ταμπελα μου…!Και αυτο ειναι τοσο πολυ λαθος …οσο και το να εχεις σημερα ταμπελα ..!

Οι εγκλωβισμενοι ανθρωποι κατω απο τα πιστευω τους δεν μπορουν να κατανοησουν οτι …ολα μπορει να ενπεριεχουν κοματια αληθειας και κοματια ψεματος … οτι ολα μπορει να ειναι σωστα και ταυτοχρονα λαθος ..οτι τιποτα δεν επιτρεπεται σε αυτο το συμπαν να ειναι 100% σωστο … παρα να εχει μονο μικρα κοματια απο σημαντικοτητα και πολλα κοματια απο ηλιθιοτητα !

Εν παση δεν θελω να κανω αναλυση αυτου του ειδους , αυτο ισως το κανω σε καποιο βιβλιο αν ποτε βαλω τον κολο μου κατω να το γραψει…!

Σημερα , ας ξεχασουμε για λιγο το ποιος ειναι τι , ποιο χρωμα εχει την εξουσια και ολα τα αλλα τα χαζα….και ας παμε στα δεδομενα …!

Η χωρα βυθιζεται μερα με την μερα , δεν πολλαπλασιαζομαστε αλλα καθημερινα πεθαινουμε σαν εθνος , οι γιατροι μας φευγουν με ταχυητητα προς το εξωτερικο , το ιδιο γινεται με τους επιστημονες μας και τους ανθρωπους με τις χρησιμες τεχνικες γνωσεις …!

Σε ενα πολεμο δεν εχεις μονο τον τροπο να χτυπας με οπλα για να καταστρεψεις ενα εθνος αλλα εχεις και τα παρελκομενα αυτου ..οπου οταν πλεον το εθνος ξαναβρεθει στην ειρηνη να μην εχει το αναγκαιο δυναμικο να αναστυλωσει οτι γκρεμιστηκε …και εμεις αυτη την στιγμη ειμαστε σε αυτη την φαση και εξελιξη …!

Καιγομαστε καθημερινα , βυθιζοματε στο σκοταδι καθημερινα , τα νοσοκομεια υπολειτουργουν, η παιδεια υπολειτουργει η πλεον εκπαιδευει τα νεα φυτωρια με γνωσεις επιλεγμενες απο αλλους και οχι για το συμφερον της χωρας , η εξουσια ξεκαθαρα εχει ατζεντα συνεχομενης εκπτωσης στις ελευθεριες και τα δικαιωματα μας , οι γειτονες μας εχουν ορεξη πλεον να μας βλεπουν σαν κατακτηση μιας και η αδυναμια μας εχει γινει η καλυτερη διαφημιση ευκολου αντιπαλου ..!

Το πνευματικο επιπεδο των νεων ειναι σε ελευθερη πτωση μεσα απο την επιθεση της νεας τεχνολογιας και πλεον χρειαζομαστε περισσοτερη τυχη να επιβιωσουμε στο μεχρι χτες «ασφαλες» περβαλον που μας προσφερε ο πολιτισμος της χεστρας …αν δεν με πιστευεις κανε μια επισκεψη σε μοναδες ενταντικης θεραπειας και μιλα με τους συγγενεις για να μαθεις ποσο πολυ τα ιατρικα λαθη εχουν εκτοξευτει στα υψη ..!

Οι επιλογες μας ποτε δεν ηταν λιγοτερες και ο ελεγχος της υποτιθεμενης ελευθεριας μας εχει φτασει στα υψη . Δεν υπαρχει πια ελευθερια του λογου και ο ελεγχος της πληροφοριας εχει γινει η νεα μαχη οικονωμικων αλλα και εξουσιαστικων συμφεροντων ..!

Μαθαινεις αυτα που θελουν, σε κανουν να σκεφτεσαι αυτα που θελουν και ο θεωρητικα «χαοτικος» σου νους εχει πεσει σε πληρη ελεγχο μιας και οτι τον ταισεις εισαι ..και ο εκτροφεας σου πλεον γνωριζει τι να σου δειξει , ποτε να στο δειξει ,γιατι να στο δειξει …γιναμε οι καλυτεροι στρατιωτες συνειδησης ..πλασματικης και στημενης συνειδησης …ρομποτ που εχουν την ανοητη σκεψη οτι ειναι ελευθερα και σκεφτονται ελευθερα ..!

Ορθια ζομπι ταισμενα με πεποιθησεις που αλλοι φυτεψαν μεσα μας , με ιδανικα μοδας και τασης που μονο σκοππο εχουν την εξυπηρετησει των παγκοσμιων επικυριαρχων …!

Και σε ολα αυτα δεν υπαρχει κανεναν καταφυγιο να κρυφτεις , δεν υπαρχει καμια «δυναμη» να σε προστατεψει αφου επι της ουσιας ο εχθρος γιναμε πλεον εμεις οι ιδιοι !

Με τι κοντερ λοιπον να μετρησω την δυναμη της προσκρουσης στα βραχια; …

Με ποιο τροπο να βρω το φρενο μεσα στην συνειδηση των ηδη μολυσμενων απο τον ιο της σκλαβιας ….;

Ποιο αντιμετρο υπαρχει ωστε να σταματησει αυτη η πορεια..αν δεν εχεις την δυναμη να αυτοχορηγησεις τον εαυτο σου με ελευθερια !!!!

Σε εναν κοσμο που ο ανθρωπος επιλεγει το τωρα να ειμαι ΕΓΩ καλα και δεν μπορει να δει περα απο την προσωπικη του βολεψη ….που δεν μπορει να δει οτι ολα ειναι προσκαιρα αλλα υπηρετει την αυτοκαταστραφη του καθημερινα … ο μονος τροπος να γυρισεις την ασθενεια και την εκπτωση ..δυστυχως ειναι η βια …..!

Θα πρεπει να παρακαλαμε πλεον για την Νεμεση , θα πρεπει να παρακλαμε πλεον για εναν πολεμο η μια μεγαλη καταστροφη που θα εχει δυστυχως απωλειες δικες μας αλλα θα εχει και τεραστιες απωλειες σε ολο αυτο τον φασιστικο σχεδιασμο που αγκαλιασε την γη ..!

Μεχρι σημερα για 8 χρονια με ολες μου τις δυναμεις υποστηριξα την ειρηνη , την αγαπη , την συνειδηση , την ενωση ….αλλα απο οτι φαινεται ειμαι πολυ μικρος να αντιμετωπισω αυτο που εχουν σχεδιασει με το να προσαπθω συνεχεια να το εμποδισω , με το να προσπαθω συνεχεια να δειξω την αληθεια , να κανω συνειδησεις να ξυπνησουν ..!

Πλεον απο σημερα θα ανηκω σε αυτους που θα το καλουν να συμβει …. !

Πλεον απο σημερα θα ψαχνω σε σφραγιδες που δεν εχουν σπασει ..να της σπασω …!

Πλεον απο σημερα θα επικαλεστω το τελος του δρομου και την προσκρουση οσο πιο γρηγορα γινεται ..!

Δεν γινεται αλλιως δυστυχως , δεν αλλαζει αλλιως η πορεια …!

Καποτε σου ειχα γραψει οτι αναμεσα μας υπαρχουν ανθρωποι που το γνωριζουν η οχι υπερασπιζονται την δημιουργια , ειναι αυτοι που η ψυχη τους θα αποφασιζε ποτε θα ειναι η στιγμη , ειναι οι αγγελιοφοροι προς ενα αγνωστο στρατο ..ειναι αυτοι που περιμενουν να τους πουν οτι τωρα ειναι η ωρα ..!

Για αυτον τον πολεμο που ξεκινα εγιναν ολες οι προσπαθειες να μην συμβει , εγιναν θυσιες να μην συμβει …αλλα σε εναν πολεμο χωρις κανονες καποια στιγμη για να ξυπνησεις το στρατευμα και να σωσεις οτι αξιζει να σωθει εισαι αναγκασμενος να κανεις οτι εκανε ο εχθρος σου και ακομα χειροτερα ..!

Η ειρηνη τελικα φευγει απο την πραγματικοτητα μας σημερα 30 Αυγουστου … περιμενα οτι θα ειχε φυγει μερικες μερες ποιο γρηγορα … !

Μιλαω για μια ειρηνη ομως που δεν την γνωριζεις και μιλαω για πολεμους που παλι δεν μπορεις να φανταστεις , εσυ θα δεις μονο τα κυματα απο τις πτωσεις , θα δεις την πραγματικοτητα της προσκρουσης με τα ματια σου και οχι με την ψυχη σου ..!

Καλη τυχη στους αξιους και καλη αντοχη ψυχης …!


Stranger…


katohika

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2NC6CCv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου