Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Σύλληψη Τουρκοκύπριου στα κατεχόμενα για κατασκοπία υπέρ των Ελληνοκυπρίων


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hyrriyet» ένας Τουρκοκύπριος συνελήφθηκε, στα κατεχόμενα της Κύπρου, με την κατηγορία της διενέργειας κατασκοπίας υπέρ των Ελληνοκυπρίων.
Ο Τουρκοκύπριος Mehmet Besimoğlu συνελήφθηκε, από τις αστυνομικές αρχές του ψευδοκράτους, όταν φωτογράφησε Τούρκους στρατιώτες στο λιμάνι της Αμμοχώστου, καθώς και εγκαταστάσεις του λιμανιού. Οι φωτογραφίες, καθώς και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Σύμφωνα με τη «Hurriyet» ο Besimoğlu δήλωσε, στη διάρκεια της προανάκρισης του από την αστυνομία, ότι έβγαλε τις φωτογραφίες των Τούρκων στρατιωτών και του λιμανιού της Αμμοχώστου με σκοπό να τις παραδώσει σε κάποιον Ελληνοκύπριο.

Ο Besimoğlu, στον οποίο αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη για την κακουργηματική πράξη της κατασκοπείας υπέρ ξένης δύναμης, δήλωσε ότι διατηρεί μόνιμη επαφή με Ελληνοκύπριο, τον οποίο όμως η «Hurriyet» δεν κατονομάζει.

Είναι άγνωστο εάν ο Besimoğlu έδωσε κάποιο όνομα στις αστυνομικές αρχές και φυσικά αν το όνομα που έδωσε είναι αληθινό και αντιπροσωπεύει πραγματικό πρόσωπο, κάτι μάλλον απίθανο.



defencereview.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2MDSKuT
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου