Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Καλλισθένης εν δήμω

Και μόνο που διατηρεί τον Κοτζιά, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναδειχθεί ο πιο αδιάφορος και ανήμπορος να κυβερνήσει πρωθυπουργός.

Ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εμμονές με τα στερεότυπα και τα εύκολα. Δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει ότι «Οι Έλληνες έδειξαν τι κάνουν όταν είναι ενωμένοι», όπως επανέλαβε προχθές στις Θερμοπύλες. Κύριε Παυλόπουλε, αυτό το ξέρει και η γιαγιά μου. Οι Έλληνες θέλουν από εσάς να πείτε ΠΩΣ θα ενωθούν οι Έλληνες!

Μήπως αγνοείτε ότι σας επέλεξε για την Προεδρία ένα κόμμα, που μισεί την εθνική ενότητα και εργάζεται νυχθημερόν για να φέρει διχόνοια στον λαό, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά; Και μήπως δεν αντιλαμβάνεστε ότι κι εσείς με την ανοχή σας στην εθνομηδενιστική στάση του κόμματος που σας υποστήριξε, συμβάλλετε στην αντίθετη πορεία από αυτήν που με ευκολία τονίζετε στις ομιλίες σας;

[Αφού δεν ενδιαφέρεστε να ενώσετε τους Έλληνες, κύριε Πρόεδρε, ή τουλάχιστον να θέσετε φραγμό στον κατήφορο του διχασμού που μας οδηγεί η Αριστερά, αλλάξτε ρεπερτόριο. Η εθνική ενότητα δεν επέρχεται με επιφοίτηση. Αλλά με προσπάθεια πατριωτών ηγετών. Είθε να εμφανιστούν, πριν είναι αργά].

Τόσο πολύ ενδιαφέρεται η κυβέρνηση για την διαφάνεια, ώστε δεν διέταξε ΕΔΕ για το έγκλημα στο Μάτι. Απορεί πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής για την "παράλειψη". «Για πρώτη φορά δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το πιο σοβαρό, θανατηφόρο και καταστροφικό φαινόμενο λόγω δασικής πυρκαγιάς», επισημαίνει ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Να που συμφωνώ με μια αποστροφή του λόγου του Πολάκη: «Όλο το παλιό σύστημα που σπαρταράει σαν το ψάρι, ειδικά τώρα που φύγαμε από την στενωπό, αγωνιά να περάσει στον κόσμο την γραμμή "όλοι ίδιοι είναι". Όσο κι αν προσπαθούν δεν θα τα καταφέρουν».

Πράγματι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν ήμουν εγώ ίδιος με τον Πολάκη, θα ζούσα κλεισμένος στο σπίτι μου, επειδή θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω.

Ο φονιάς στο Φιλοπάππου είχε συλληφθεί για ληστεία, αλλ' αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος, για να γίνει και δολοφόνος. Φταίει μόνον ο Παρασκευόπουλος και ο Τόσκας για την εγκληματικότητα, κυρίως αλλοδαπών, που δεν παραμένουν στις φυλακές, παρ' όλο ότι απελευθερωμένοι… άιντε ψάξε να τους βρεις;

Ο Τσίπρας τι παριστάνει; Τον γόη που γητεύει τις μάζες; Έχουμε ανεύθυνο πρόεδρο, έχουμε ανεύθυνους υπουργούς, έχουμε ανεύθυνο και πρωθυπουργό; Στη δε διαβόητη ενημέρωση για το Μάτι, κανείς δεν του είπε ότι υπήρχαν νεκροί και έλεγαν άλλ' αντ' άλλων; Κι αν δεν του το είπαν, τι σόι ενημέρωση ήταν αυτή, και ποια η αντιμετώπιση των ανεύθυνων που δεν τον ενημέρωσαν;

Τέτοιο μπάχαλο κυβέρνηση, όπου ο κάθε υπουργός και κυβερνητικό στέλεχος να κάνουν ό,τι θέλουν, με τον πρωθυπουργό να αποφεύγει να βάλει κάποια τάξη, μη και θυμώσουν οι Συνιστώσες, δεν έχουμε ξαναδεί. Και μόνο που διατηρεί τον Κοτζιά, ο Τσίπρας θα αναδειχθεί ο πιο αδιάφορος και ανήμπορος να κυβερνήσει πρωθυπουργός. Στα μπλα-μπλα και στα δήθεν όμως, είναι πρώτος.



ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2wm13kL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου