Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Oι φιλοσισλαμιστές των White Helmets (Λευκά Κράνη) ετοιμάζουν προβοκάτσια με χημικά στην χριστιανική πόλη Halouz στο Idlib - Aπήχθησαν 20 παιδιά για το σκοπό αυτό από την Jisr Shoghour


Mέλη των White Helmets που κατηγορείται ότι συνεργάζεται με τους τακφιριστές τρομοκράτες και σκηνοθετεί χημικές προβοκάτσιες στη Συρία προετοιμάζουν μια ακόμη αυτού του είδους επιχείρηση.


Το Al-Mayadeen αναφέρει ότι τουλάχιστον 20 παιδιά απήχθησαν από την πόλη τις τελευταίες 20 μέρες για να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν την προβοκατόρικη χημική σκηνοθεσία.
Οι τοπικές πηγές αναφέρουν ότι ο τόπος της επίθεσης ίσως είναι η φυλακή της Jisr Shoghour που βρίθει τοξικών ουσιών που μεταφέρθηκαν ένα μήνα πριν στις αποθήκες της μέσω του συνοριοπεράσματος al-Hassaniyah.
Οι πηγές ανέφεραν ότι το πέρασμα αυτό ελέγχεται από τους White Helmets, επισημαίνοντας ότι μια άλλη »χημική επίθεση» θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική χριστιανική κατά πλειοψηφία πόλη από όπου ήταν και η μικρή 11χρονη Rokaya Bakhuri που εξαφανίστηκε στις 25.8.18 προφανώς με τον ίδιο σκοπό να την χρησιμοποιήσουν ως κομπάρσο στα γυρίσματα μιας ακόμη για Όσκαρ παραγωγής των White Helmets.


dimpenews.com

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2olXIhh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου